Fiction Art (Φαντασιακή Τέχνη)

Οι διαστημικές μας πρέσβεις ε; :p

h01161.gif

Χαρά οι εξωγήινοι -μα και τι ανωμαλάρες, συνάμα, να γουστάρουν τέτοια τέρατα αντί για τις δικές τους πράσινες γκομενάρες. :laugh:

Το δε εκείνο, με τη διαγαλαξιακή ντουζιέρα κτλ...σαν να βλέπεις εικόνα μιας αρχέγονης κατάσταση από τα μάτια θεού που συνδάζει παρελθόν, παρόν και μέλλον!

(Άντε τώρα εμείς να ψάχνουμε να αναζητούμε στο διάστημα τέτοιες αλήθειες)

18lomrjzylijkjpg.jpg

:p

Κοριτσαρα μου ... :love:

c561e564fd9a1164197ead628a963e4f--space-girl-space-age.jpg

.... ποιος γλοιωδης αληταρας σε κρατα καθηλωμενη ? :smash: Nα του κοψω τα κουλα :smash: ....

cMfqNYb.jpg

Βαλε κατι πανω σου :smash: ... επιασε ψυχρα :rolleyes: .... και παραμονευουν λαγνα και εκφυλα τυπακια. :flute:

Last edited:
Αν κατάλαβα καλά, το κοριτσούδι του σχολείου, όταν μεγαλώσει γίνεται το κοριτσούδι με την κάντιλακ;
:p

-----------------------

Λοιπόν, κάτι παράδοξο...

35542746_10209594474213595_1857975059516227584_n.jpg

Είνα αληθινή εικόνα, του νάσιοναλ τζεογκράφικ.
(Μακάου)

Ξερεις οτι ανεβηκα εκει πανω (CN tower - Toronto) :proud: ... εκτη Δημοτικου ?
Απιστευτη θεα. Βλεπεις μεχρι τις ΗΠΑ. Oμως ακομα πιο απιστευτη ειναι
η ταχυτητα του ασανσερ καθως σε ανεβαζει. Βουλωνουν τα αυτια !!!!
Σαν μικρο παιδακι που ημουν ... καταπια στην σταση για να ξεβουλωσω.
Κατω απο 1 λεπτο η ανοδος ... δεν ξερω αν υπαρχει πιο γρηγορο ασανσερ.

maxresdefault.jpg

Είσαι και ταξιδεμένος, λοιπόν - εγώ μέχρι κουκουβάουνες, κει γύρω, έχω πάει. :p

Έψαξα για concept art (Sci Fi) για αυτό το κοντό κτηριάκι, αλλά δεν βρήκα.
:frown:

Τέλος πάντων, ας βάλω κάτι (άσχετο) να υπάρχει.

yuta-abe-shimpo-denki-town-7th-street.jpg

https://cdna.artstation.com/p/asset...e-shimpo-denki-town-7th-street.jpg?1502043058

Ξερεις φυσικα οτι το πιο αδυνατο σημειο ενος οπλιτη ... ειναι ο λαιμος.
Και πως να τον καλυψεις (χωρις να αφαιρεσεις βαθμους ευκινησιας) ??

Δε βαριέσαι, δε σκάμε για τέτοια - μ' άρεσε η εικόνα και την έριξα, επ' ευκαιρία της είδησης της σειράς.

(Στη σειρά, ομολογουμένως, σιγά μην ασχοληθούν με τέτοια "τρωτά" :hmmmm2:)

Μιας και το λέμε, οι αρχαίοι οπλίτες είχαν την ασπιδούλα τους, οπότε εδώ δεν ξέρω αν θα πετούσαν οι δημιουργοί κανένα ενεργειακό πεδίο ή ό,τι τέλος πάντων, με το οποίο θα μπορούσαν να τουμπάρουν τις εντυπώσεις. :cool:

dmitriy-leonovich-energy-is-down.jpg

Last edited:
Το ενεργειακο πεδιο .... ειναι η καλυτερη λυση.
Αλλα .... απο καπου παιρνει ενεργεια και αυτο.
Και ολες οι "μπαταριες" ... καποτε τελειωνουν.

(κουβεντα της πλακας κανουμε ... μην με παιρνεις τοις μετρητοις -bye-)

Ε μα εννοείται! :ernaehrung004:
(Εδώ θα μπορούσαμε να προσθέσουμε απλά-απλά ότι θα μπορούσαν έχουν λύσει το πρόβλημα με sci-fi υπερμπαταρία μιας και το SCi-Fi σηκώνει τα πάντα, κι άντε μετά βγάλε κόσμε άκρη! :flute: )

Πλάκα-πλάκα, ετοιμάζουν, λέει, μπαταρίες από ραδιενεργά κατάλοιπα, με διάρκεια ζωής 10.000 χρόνια...
Χμμμ...δεν ξέρω τι και πώς, αλλά με προβληματίζει μία τέτοια προοπτική...

Εγώ, πάντως, ψηφίζω σε μπαταρίες αντιύλης, που ακούγεται πιο scifi-εντικό. :p

Μιας και πόσταρα, ας δούμε και καμία "ιδιαίτερη" στολή μοτοσυκλέτας.

adam-kuczek-locker-web.jpg

https://cdnb.artstation.com/p/asset...5/large/adam-kuczek-locker-web.jpg?1440847601

:laugh: :p

Hδη στον Αρη, οι θερμοηλεκτρικες γεννητριες ραδιοισοτοπων (RTG) που εγκατελειψαν εκει
.... ανετα μπορουν να χρησιμοποιηθουν στο μελλον. ΞΑΝΑ ... και ΞΑΝΑ .... και ΞΑΝΑ ....

Ηδη απο το 1970 (αποστολες Voyager) oλα τα RTGs δουλευουν και δεν υπαρχει λογος
να μην συνεχισουν να δουλευουν για τουλαχιστον αλλον εναν αιωνα. Και στα Curiosity !
Aν ειναι καλα μονωμενα δεν αποτελουν κινδυνο για το περιβαλλον. Ετσι κι αλλιως ο Αρης
δεχεται πολυ ραδιενεργεια απο τον Ηλιο (λογω ασθενεστατης ΗΜ προστασιας ως δυναμο).

Για μπαταριες αντιυλης .... ΑΣΤΟ αδερφε .... για να μην συμβει επαφη υλης και αντιυλης
πρεπει να δουλευουν κοντα στους -273 C τα δοχεια αντιυλης. Αλλιως ... ΚΡΑΚΑΤΟΑ !!!!

It's the dragon's breath ! Literally ....

tumblr_oetnflreW71tm9djjo1_1280.jpg

Last edited:
Μάλλον δεν ήμουν σαφής, γιατί λέω "ψηφίζω σε μπαταρίες αντιύλης, που ακούγεται πιο scifi-εντικό", μιλώντας για τις στολές με ενεργειακό πεδίο, πιο πάνω.

Από και και μετά, τι να πει κάνεις;
Ακόμα και οι μπαταρίες με ραδιενέργα κατάλοιπα που λένε ότι έχουν κατά νου ακόμα και για κινητά, εχμμμ, ναι...
:confused:

Απάντηση: Re: Fiction Art (Φαντασιακή Τέχνη)

Μάλλον δεν ήμουν σαφής, γιατί λέω "ψηφίζω σε μπαταρίες αντιύλης, που ακούγεται πιο scifi-εντικό", μιλώντας για τις στολές με ενεργειακό πεδίο, πιο πάνω.

Η ΑντιΥλη ειναι τοσο αδαμαστος ταυρος που ουτε για ενεργειακο πεδιο ... συμφερει.
Εκρυγνηεται με οτιδηποτε συνιστα "κατι" στον δικο μας κοσμο. Σπαθια, lightsabers, σφαιρες,
laser, mazer, αερα κοπανιστο, διαστρικα ιοντα, σκορπια ηλεκτρονια .... ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ !!!!
Αλλα αν εχεις βρει κατι αντιστοιχο σε SciFi ... ως ασπιδα αντιυλης ... I'd be happy to know !
Η εστω κατι σε concept art .... με ιντριγκαρει η ιδεα -bye- ...