Fiction Art (Φαντασιακή Τέχνη)

Βρε, τι κάθεσαι και αναλύεις ακριβώς;
Στο Sci-fi όλα επιτρέπονται*

Αντιύλη μόνο στον Dan Brown έχω διαβάσει (όχι πώς δεν θα υπάρχουν κι άλλα - σε αναζήτηση των δημιουργών για "νέα γεύση" στις γνωστές συνταγές- όλο και κάτι θα έχει βγεί!)

Μπαταρία Antimatter σε ασπίδα αντιύλης, που είπα, τι θέλεις να σου δείξει η κόνσεπτ αρτ; Την μπαταρία ή την ασπίδα;
Όλοι στην ασπίδα θα κοιτάξουν.

Τώρα μη μου πεις, για μπαταρία και αντιύλη, είπαμε, βάζοντας sci-fi όλα γίνονται. Π.χ. στο μέλλον η τεχνολογία κάνει θαύματα -και όλα τα σχετικά- και κατάφεραν και έφτιαξαν κάτι τέτοιο

___anti_matter_power_reactor___by_epson361.jpg

https://img00.deviantart.net/12ee/i/2010/087/e/5/___anti_matter_power_reactor___by_epson361.jpg

σε έλαχιστες διαστάσεις και ασφαλές.

Αν κάποιοι έχουν φτιάξει εκτοξευτή αντιύλης
eirik-ulnes-borgli-2017-01-06-sp-eirik-ulnes-borgli-fp04.jpg

https://cdna.artstation.com/p/asset...-06-sp-eirik-ulnes-borgli-fp04.jpg?1499604667

( :p:p ),

το κάνεις και σε μέγεθος μπαταρίας

landon-lemmon-reactor-final.jpg

https://cdnb.artstation.com/p/asset...ge/landon-lemmon-reactor-final.jpg?1510933550

και όλα καλά.

* Ό,τι ουσιαστικά λέει και νόημα στο σχόλιο του Landon Lemmon για αυτήν την μίνι μπαταρία:
A generic, spherical, scifi gadget thing. It's probably some sort of fusion cell or prototype antimatter reactor. Or maybe it's just a weird MP3 player or something.

Στο Halo, θα μπορούσε αυτή η μπαταρία να είναι κάπου στη στολή και να μην την βλέπουμε.
Η γοητεία του Sci-Fi fantasy κτλ κτλ.

-bye-

Ψοφάω για εικόνες με πολύ λεπτομέρεια! :2thumb22sup:

Αμ η "DNA" πινελιά στους δακτυλίους;
giphy.gif

Αυτό στη γωνία αριστερά της πρώτης εικόνας είναι Death Star?
:p

Μμμμμμμ ..... :love::love::love:

nier-automata-2b-19.jpg

Για πολυ προσωπικη φρουρα ! :rolleyes:
Πιο προσωπικη .... και την παντρευεσαι. :love:
(αν και ... δεν νομιζω να γουσταρει παντριες η κορασις :flute:)

Re: Απάντηση: Fiction Art (Φαντασιακή Τέχνη)

Μμμμμμμ ..... :love::love::love:

nier-automata-2b-19.jpg

Για πολυ προσωπικη φρουρα ! :rolleyes:
Πιο προσωπικη .... και την παντρευεσαι. :love:
(αν και ... δεν νομιζω να γουσταρει παντριες η κορασις :flute:)
Αυτό από το nier automata δεν είναι;

Re: Απάντηση: Fiction Art (Φαντασιακή Τέχνη)

Τι ειναι αυτο, παιδι μου ? :chinscratch:

Nα μαθει και ο παππους ? :grandpa:
Lol

Video game. Νομίζω βγήκε περισυ και θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα της τελευταίας 5ετιας. Εξαιρετική ιστορία και soundtrack. Έχει να κάνει με τα ai και Android και πόσο "ζωντανά" είναι. Ψάξε στο YouTube.

Το έπαιξα δυστυχώς μόνο λίγο γιατί δεν έχω καλό PC.

Προσπαθώ να συνέλθω μετά το sharp objects και μπήκα να χαθώ στο φως του μυθικού πλανήτη της αυτοκρατορίας

Kανεις δεν εχει οπτικοποιησει Trantor στον κινηματογραφο !
OXI, μεχρι στιγμης. Γιαυτο φοβαμαι ... τα χειροτερα :nounder:
Θα τον κανουν εναν ακομα ... Coruscant.

Εγω θα ειχα ριξει ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ στην αρχιτεκτονικη του.
Οχι απλως να μην μοιαζει σε καμια αλλη αρχιτεκτονικη, αλλα ...
να ειναι self-sustained, self-replicating, self-organized, self-repaired .... self-everything !

Θελει ΠΟΛΛΟΥΣ και τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ μηχανικους και αρχιτεκτονες να δουλεψουν για την οπτικοποιηση του.
Σιγα μην συμβει ! :icon15:

Πότε μην λες ποτέ. Μιλάμε για την πιο πλούσια εταιρεία... Ever... Η οποία λανσάρει καινούρια πλατφόρμα υλικού και έχει διαλέξει αυτήν την ιστορία ως μια από τις αρχικές που θα προωθήσει. Ε αν δεν είναι αυτό ευθυγράμμιση πλανητών, δεν ξέρω τι είναι :)