Fiction Art (Φαντασιακή Τέχνη)

Eεεε ? :rolleyes: ... oνειρικο ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ? :proud: ... ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΟΣ σουρεαλισμος ? :rolleyes: ... οχι παιζουμε ! :smash:
Θα σας στειλω ψυχιατρειο :smash: ΟΛΟΥΣ και οταν βγειτε ... ΟΤΑΝ ΒΓΕΙΤΕ .... δεν θα ικανοποιειστε με ΤΙΠΟΤΑ ! :proud:

Scape 24.jpg

Scape 25.jpg

Scape 26.jpg

Scape 27.jpg

Scape 28.jpg

Scape 29.jpg

Scape 30.jpg

Scape 31.jpg

Λεω να μην ποσταρω αλλο τιποτα, αποψε :proud: ....

.... θα κατηγορηθω για μικροατυχηματα και blackouts :speechless-smiley-0 ...... ΗΔΗ ειστε "αλλου" ! :angel:

Ειμαι φιλευσπλαχνος και ελεημων :rip:.... θα σας αφησω ενα τοσοδουλικο backdoor to reality. :SFGSFGS5:

Οσοι ειστε κατω των 35 :smash: ..... ΟΥΤΕ καν αντιληφθηκατε τι σας "υφαρπαξε" αποψε :flute: ...... good day to you all :sleep:

Με απογοητευσατε :icon15: ...... σαραντα Roger Dean masterpieces .... και ΟΥΤΕ ΕΝΑ σχολιο !!!!!!!!!!
Ειχα διαθεση αποψε να αραδιασω αλλα τοσα. Προφανως ΔΕΝ ειστε της ασυδοτης και καλπαζουσας φαντασιας.
Την θελετε συγκρατημενη, οριοθετημενη, εκλογικευμενη .... bullet in a tube !

http://3.bp.blogspot.com/_q_WGHXnqn-Q/TP89HSsDUTI/AAAAAAAABIU/-4la5lmzqd8/s1600/Metropolis+1969.jpg

Metropolis+1969.jpg

Tι να πω ..... ο καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει ! :nounder:
Φατε εναν Klaus Burgl που μαλλον διαθετει την ιδια φαντασιακη αισθηση με αυτο που επιθυμειτε.
Καλο χαστουκι εφαγα σημερα. Ουτε καν o Υπερηχας σχολιασε .... ουτε βεβαια ο Γρηγορης (Grio) που με YES μεγαλωσε.
Θελω να πιστευω οτι απλως δεν μας πηραν χαμπαρι (θελω .... οχι οτι αυτο συνεβη).
Εγω παντως .... την χαστουκαρα μου την ελαβα ..... message received.
Θα μπει τωρα ο φιλαρακος ο Sonic και θα προσπαθει να με παρηγορησει.
Kαι θα γινει ακομα πιο οδυνηρη η διαπιστωση ....

Δεν ειστε για Ρογηρο (και να φανταστειτε οτι τον εχετε λουστει, θελωντας και μη, μεσα απο το Avatar).
Κριμα που υπερεκτιμησα το κοινο που με παρακολουθει ... (ποιο κοινο ? εγω και ο Sonic ειμαστε :icon15:)

Re: Απάντηση: Fiction Art (Φαντασιακή Τέχνη)

Με απογοητευσατε :icon15: ...... σαραντα Roger Dean masterpieces .... και ΟΥΤΕ ΕΝΑ σχολιο !!!!!!!!!!
Ειχα διαθεση αποψε να αραδιασω αλλα τοσα. Προφανως ΔΕΝ ειστε της ασυδοτης και καλπαζουσας φαντασιας.
Την θελετε συγκρατημενη, οριοθετημενη, εκλογικευμενη .... bullet in a tube !

http://3.bp.blogspot.com/_q_WGHXnqn-Q/TP89HSsDUTI/AAAAAAAABIU/-4la5lmzqd8/s1600/Metropolis+1969.jpg

Metropolis+1969.jpg

Tι να πω ..... ο καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει ! :nounder:
Φατε εναν Klaus Burgl που μαλλον διαθετει την ιδια φαντασιακη αισθηση με αυτο που επιθυμειτε.
Καλο χαστουκι εφαγα σημερα. Ουτε καν o Υπερηχας σχολιασε .... ουτε βεβαια ο Γρηγορης (Grio) που με YES μεγαλωσε.
Θελω να πιστευω οτι απλως δεν μας πηραν χαμπαρι (θελω .... οχι οτι αυτο συνεβη).
Εγω παντως .... την χαστουκαρα μου την ελαβα ..... message received.
Θα μπει τωρα ο φιλαρακος ο Sonic και θα προσπαθει να με παρηγορησει.
Kαι θα γινει ακομα πιο οδυνηρη η διαπιστωση ....

Δεν ειστε για Ρογηρο (και να φανταστειτε οτι τον εχετε λουστει, θελωντας και μη, μεσα απο το Avatar).
Κριμα που υπερεκτιμησα το κοινο που με παρακολουθει ... (ποιο κοινο ? εγω και ο Sonic ειμαστε :icon15:)

Στην 3η μόλις ανάρτηση του παρόντος νήματος, έκανα επιδοκιμαστική μνεία για τον Roger Dean, αν και όπως υποδήλωσα στη συγκεκριμένη τεχνοτροπία, που το νήμα αναφέρεται, υπάρχουν πολλά δείγματα "καλλιτεχνικού" ...βερμπαλισμού.

Μάνο, αν και εντάσσονται αρκετά κακόγουστα έργα στην συγκεκριμένη τεχνοτροπία, ένας καλλιτέχνης/σχεδιαστής, που πραγματικά αξίζει και την τιμά όσο κανένας άλλος, είναι ο μεγάλος Roger Dean. Από τις αρχές της δεκαετίας του '70, φιλοτέχνησε πολλά εξώφυλλα progressive συγκροτημάτων, τα οποία είναι πραγματικά έργα τέχνης.

Τι να πεις για τον Roger Dean, το ταλέντο του και ποιό έργο του να πρωτοθαυμάσεις;

ΥΓ. Οι φίλοι των YES, και όχι μόνο, τον γνωρίζουν καλά...

Μάνο, η "αντιμετώπιση" του νήματος δεν διαφέρει από αυτή των υπολοίπων της κατηγορίας (που κατά κανόνα δεν διαθέτει πικάντικα ή/και πιασάρικα θέματα :smile:), οπότε το μήνυμα που αποστέλλεται δεν έχει αποδέκτη μόνο εσένα προσωπικά, αλλά είναι καμπανάκι για τη συνολικότερη συμμετοχή...

Εμείς προχωράμε και όποιος πιστός προσέλθει!
:ernaehrung004:

Γρηγορη

Θα τα ακουσεις ΕΣΥ μονο και μονο επειδη μπηκες να ποσταρεις σχολιο (το ξερω οτι ειναι αδικο).
Εισαι απο μια γενια λιγο παλιοτερη απο μενα, που ΟΣΜΩΘΗΚΕ στην τεχνοτροπια Roger Dean.
Ολα τα εξωφυλα δισκων που τοσο πολυ σας αρεσαν, αλλα οχι μονο αυτα. Εγραψες στην αρχη
του νηματος και το θυμομουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Πως μπορουσα αλλωστε, ο Ρογηρος προλαβε
να σημαδεψει και τους δικους μου ονειρικους κοσμους, κυριως απο εξωφυλα παιχνιδιων στα 80s.
Ομως, περιμενα (οχι μονο απο σενα αλλα ΚΑΙ απο σενα) να ποσταρετε εδω και καιρο, κατι για
τα καμαρια σας. Γιατι ? .... Γιατι ειστε απο την εποχη τους, late 60s με late 70s, που ο Ρογηρος
σας σημαδεψε. Εγω ειμαι ξωφαλτσος και καταιδρωμενος και πολυ μεταγενεστερος. Δεν πηρα
ποτε ενα εξωφυλο του Ρογηρου (των YES) να κοιμηθω μαζι του. Ειμαι ενα aftereffect οχι ενας
ιδρυτικος.

Ειπα καποια στιγμη "ρε συ Μανο, αν αραδιασεις καμια 40αρια δημιουργιες του Ρογηρου, λες να
δονηθει καμια χορδη μεσα τους, απο τοτε, απο τις εφηβειες τους, απο τα νιατα τους" ? Και αυτο εκανα !
Και περιμενα (ξαναλεω οχι μονο απο σενα γιατι και ο Μητσος μιλησε για Osibisa) να γινει του Κουτρουλη
ο γαμος. Γιατι ? ..... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ εδω και 150 σελιδες σε φωτορεαλισμους και CGI ...
που βεβαιως καμια χορδη δεν δονουν, απλα συναρπαζουν. Και τι εγινε ? Ακρα του ταφου σιωπη,
μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα, στους καμπους πεφτει χιονι (οπως μερικα δυστοπικα του Roger !!!!)

Τωρα, σημερα, μπαινεις ΕΣΥ (που σε τιμαει, οσο και να σου τα χωνω) και τι κανεις ? Υπενθυμιζεις
τι ειχες γραψει στο post #3 (το οποιο δεν σε τιμαει). Φυσικα και το γνωριζει ο νηματοθετης !!!!!!
Ουτε μια, ουτε δυο φορες, τον επιασε νοστος να ξαναγυρισει στις αρχες του νηματος (που φυσικα
φιλοξενουν απατητες κορυφες της Fiction Art ισαξιες του Ρογηρου, οπως Moebius. Michael Whelan
και αλλους). Oποτε, θυμαμαι ! Ομως ..... ενας απλος, παιδικος, αστειος, αστεισμος του στυλ
"τι τον ηθελε τον ψαραετο στο blue desert ?" , "ο Steve Howe βγηκε τελικα απο το σπηλαιο στο
Beginnings ?" ειναι που ζωντανευουν ενα νημα !!!! Το κανουν να ανασαινει, να παλεται, να βηματιζει
και να προχωρα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΙΚΟΝΩΝ ! Δεν ποσταρα το νημα για να το παιξω
"κοιταξτε τι ξερω εγω που δεν ξερετε εσεις" ..... το ποσταρα για να γινει ενας καφενες ιδεων, αποψεων,
οπτικων και αισθητικων κριτηριων και αν δεν υπαρχει τιποτα αλλο ... ΝΑΙ .... περιπαιχτικων σχολιασμων
.... οι οποιοι ασκουν, ειτε το παραδεχεστε ειτε οχι, πολλαπλασια επιδραση απο εικονες και τεχνοτροπιες.

ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ .... ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ ...... ΝΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ??????
Πτωμα ειναι, δεν ειναι τεχνη. Ενα κατι καποιου αλλου καποτε και .... το ειδα, παει, εσβησε.
Δεν εμεινε τιποτα στο υποσυνειδητο.

Με τον Ρογηρο περιμενα να συμβει ακριβως το αντιθετο. Δεν πειραζει ρε παιδια, δεν πειραζει .....
μας εχει φαει και χωνεψει και αφοδευσει η καθημερινοτητα. Μονο εσεις ειστε ? Και εγω μεσα σ'αυτην
ζω και παλευω και .... που και που προσπαθω .... προσπαθω να ανοιξω τoν οριζοντα μου (οσο μπορω)!
Το νημα αυτο ειναι μια τετοια προσπαθεια ... ο οριζοντας εξωπραγματικων μορφων ειναι ΖΩΗΗΗΗΗΗ !!!

Μάνο, ΟΚ, έχεις τις ενστάσεις και τα παράπονά σου. Αλλά επιμένω, δες το θέμα "συμμετοχή" λίγο πιο σφαιρικά και όχι μεμονωμένα, εξατομικευμένα. Ο καθένας μπορεί να παραθέσει (εγώ να δεις) παραδείγματα με ελάχιστη έως μηδαμινή συμμετοχή σε προσπάθειές του. Οι λόγοι είναι πολλαπλοί και ασφαλώς τα νήματα αυτά δεν προσφέρονται για να επιζητήσουμε τα αίτια πόσο μάλλον να φτάσουμε σε διαπιστώσεις ότι «μας εχει φαει και χωνεψει και αφοδευσει η καθημερινοτητα».

Τα συμπεράσματά μας, πολλές φορές δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα. Γι' αυτό επαναλαμβάνω συχνά και κουραστικά, ότι για μην αδικούμε, δεν πρέπει να αποφαινόμαστε για ανθρώπους και καταστάσεις, όταν δεν έχουμε την επαρκή γνώση/εικόνα. Οπότε, επειδή δεν είμαστε κοινωνιολόγοι ή ψυχαναλυτές, συνεχίζουμε να λειτουργούμε με γνώμονα τη διάχυση της όποιας γνώσης και πληροφορίας κατέχουμε στο χώρο που μας φιλοξενεί, σεβόμενοι τους κανόνες του, και ευελπιστούμε στην ανταπόκριση και συμμετοχή, χωρίς φυσικά να εκβιάζουμε καταστάσεις. Και για πιο προσωπικές, χαλαρές "καταστάσεις" κάνουμε χρήση προσωπικών μηνυμάτων.

Πάντως το νήμα Fiction Art (Φαντασιακή Τέχνη) έχει επισκέψεις, πάνω από τον μέσο όρο και σίγουρα αυτό είναι ενδεικτικό της ευρύτερης "αποδοχής" του.

«το ποσταρα για να γινει ενας καφενες ιδεων, αποψεων, οπτικων και αισθητικων κριτηριων και αν δεν υπαρχει τιποτα αλλο ... ΝΑΙ ... περιπαιχτικων σχολιασμων ... οι οποιοι ασκουν, ειτε το παραδεχεστε ειτε οχι, πολλαπλασια επιδραση απο εικονες και τεχνοτροπιες»

Χμ, ξέρεις ο περιπαιχτικός σχολιασμός εάν απευθύνεται σε φίλο και γίνεται μέχρι του ορίου που γνωρίζουμε ότι επιτρέπει ο φίλος είναι όντως κάποιο κίνητρο, διαφορετικά είναι παρεξηγήσιμος. Καλό, λοιπόν, είναι να αποφεύγεται γιατί μπορεί να προκύψουν θέματα και η πλάκα και θυμηδία να παρεκτραπούν...

Πάντα φιλικά

Ο περιπαιχτικος σχολιασμος (που ανεμενα) ... ΔΕΝ ηταν απο μενα προς εσας .... ουτε απο σας προς εμενα.
Ο περιπαιχτικος σχολιασμος ειναι για τα οσα ποσταρονται ως εικονες, ιδεες και τεχνοτροπιες. Αυτα που
σαν ιντριγκαρουν, η απωθουν, η ελκουν ....

Οποτε ποιος να παρεκτραπει ? Ο Γρηγορης προς τον Roger Dean ? Η o Μανος προς τον Roger Dean ?
Αν μας παροκολουθει (ο Roger) εγω εχω επιτελεσει τον λογο υπαρξης μου σ'αυτη την ζωη ....
και αποχωρω εις τοπους φωτεινους, τοπους χλοερους, τοπους αναψυξεως ! .....:angel:

Ειπες, ειπες, ειπες Γρηγορη (και ολα ειναι απολυτως σωστα) ..... μια εικονα απο Roger Dean δεν ποσταρισες.
Ουτε ο Osibisa (ξερει αυτος) .... ουτε κανεις αλλος ..... ! Βρηκες χρονο να γραψεις ολα αυτα τα μεστα και
αξιοσεβαστα και ισορροπημενα που εγραψες. Λιγο χρονο να ψαξεις στην μνημη σου, τι ηταν αυτο που σε
συναρπασε ΤΟΤΕ, οταν ησουν 20αρης, απο εξωφυλα δισκων ... δεν βρηκες !

Να τον βρασω τον μεσο ορο επισκεψιμοτητας του νηματος .... πρεπει να παρεκτραπω ΕΓΩ για να κινησω
την προσοχη και περιεργεια.

Πολυ ομορφο gifακι :blush: ....

Α ρε καρντασι, α ρεεε καρντασιιιιι ....
Και τιποτα να μην ποσταρεις, εσυ εισαι δεδομενος.
Οταν λεω οτι ειμαι μονος σ'αυτο το νημα ... εννοω ... οτι ειμαι μονος ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Οπου συχναζει ο Sonic σουλατσαρει ο SR71 και οπου συχναζει ο SR71 σουλατσαρει ο Sonic
(εκτος ισως απο τα sw rebels και λοιπα καρτουνιστικα αστροπολεμικα που δεν με εμπνεουν.)

-bye-

Τιποτα πιο αρμονικο ωραιο και αρα...πιο τελειο απο την "αδελφοσυνη" των ψυχων.
Ο Πλατων το ειπε....

:grandpa:

O Sonic ειναι ενα εκπληκτικο ατομο (τουλαχιστον εδω μεσα).
Σε ποιοτητες που ατονισαν και χλευαστηκαν και εξοστρακιστηκαν
απο την ελευση της μεταπολιτευσης μεχρι σημερα.

Δεν ειναι αυτο που θελει η ελλαδα αλλα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που χρειαζεται.
Απλος, τιμιος, δουλευταρης και ευδιαθετος. A diamond soul ! :proud:
Μαζι με τον Airb φυσικα :rolleyes: .... ειναι αυτο που ΩΦΕΙΛΑΜΕ να ειμαστε ολοι.

Πολυ ομορφο gifακι :blush: ....

Α ρε καρντασι, α ρεεε καρντασιιιιι ....
Και τιποτα να μην ποσταρεις, εσυ εισαι δεδομενος.
Οταν λεω οτι ειμαι μονος σ'αυτο το νημα ... εννοω ... οτι ειμαι μονος ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Οπου συχναζει ο Sonic σουλατσαρει ο SR71 και οπου συχναζει ο SR71 σουλατσαρει ο Sonic
(εκτος ισως απο τα sw rebels και λοιπα καρτουνιστικα αστροπολεμικα που δεν με εμπνεουν.)

-bye-

t0311.gif

Εμ τι, ναι, Καρντάσια(νς)!

Image-0.jpg

:p
Σου ανταποδίδω τα ίσα,

καρντάσι(αν) με τα ίδια γούστα
FD1C28D8EDB5FA09FBE07DF527546E961109C44E

και επί τη ευκαιρία, βρήκα και αυτό από μία σπουδή, αλά Dean, δωράκι.

pascal-blanche-encounter-one-low.jpg

Pascal Blanche - Encounter one.

Μπρόστα μου, πάντως, αυτό το πράμα να μην το δω.. :afraid:

Τιποτα πιο αρμονικο ωραιο και αρα...πιο τελειο απο την "αδελφοσυνη" των ψυχων.
Ο Πλατων το ειπε....

:grandpa:
O Sonic ειναι ενα εκπληκτικο ατομο (τουλαχιστον εδω μεσα).

Απλος, τιμιος, δουλευταρης και ευδιαθετος. A diamond soul ! :proud:
Μαζι με τον Airb φυσικα :rolleyes: .... ειναι αυτο που ΩΦΕΙΛΑΜΕ να ειμαστε ολοι.

Πράγματι ωραία τα είπε ο Πλάτων

bf27f2c30370c90790619e7b40dea66c.jpg

όταν ευκαιρούσε να πει τα δικά του.

:p :laugh:

Ε μα τώρα είμαι όλα τα λεφτά, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;

greek-money_o_895920.jpg

:vollkommenauf::laugh:

Βέβαια εδώ μέσα...γιατί εκεί έξω...είμαι...

h00B32184

t1253.gif
Ε ρε γλέντια, με τούτο δω ο Χατζηγεωργίου θα κινήσει διοικητικό συμβούλιο και μέλη να με μπανάρουν για κανα Μιλλένιο και βάλε!
t1253.gif

:p

Πάντως, Airb και Blue07 είναι diamonds, εγώ απλά είμαι αγαπησιάρης διαμαντής μπροστά τους.

512x512bb.jpg

;)

Και ο Blue φυσικα ..... -bye-

Εχετε ολες εκεινες τις αρετες που απαντωνται κυιρως σε μικρα παιδια και εφηβους.
Δινετε χωρις να περιμενετε ανταλλαγμα (και χωρις να το σημειωνετε σε μπλοκακι).
Γιατι διαθετετε περισσευμα ΨΥΧΗΣ.

Απλος, τιμιος, δουλευταρης και ευδιαθετος. A diamond soul !
Μαζι με τον Airb φυσικα .... ειναι αυτο που ΩΦΕΙΛΑΜΕ να ειμαστε ολοι.
Και ο Blue φυσικα .....

Εχετε ολες εκεινες τις αρετες που απαντωνται κυιρως σε μικρα παιδια και εφηβους.
Δινετε χωρις να περιμενετε ανταλλαγμα (και χωρις να το σημειωνετε σε μπλοκακι).
Γιατι διαθετετε περισσευμα ΨΥΧΗΣ.

Οι αναλύσεις σου, πάντα εις βάθος, διορατικές, αληθινές, χωρίς κακές προθέσεις.

Μην εξαιρείς τον εαυτό σου σε όλα όσα προείπες, αγαπητέ -όλα τα λεφτά- SR71B Μάνε(ϊ)

8250810918193126237.jpg
;)

Δωράκι αφιερωμένο, που βάζει σε σκέψεις...

Ηajime Sorayama:
hajime-sorayama-sexy-cyborgs-8.jpg
hajime-sorayama-sexy-cyborgs-9.jpg
:love: