Cicadelic Ranger
AVClub Fanatic
- 16 December 2014
- 15,629
Η applebot το βγάζει σε παιχνίδι καρτών, ό,τι κι αν έχω δει από Legend of Cryptids είναι άπαιχτο.
'Εχω βάλει παλιότερα κάνα-δυο εικόνες τέτοιες εδώ, αλλά έχουν εξαφανιστεί -δεν τις έχω βρει όσο κι αν έχω ψάξει!
Ο διάολος σε γυναίκα, είναι να σε ανησυχεί, κάπως, ιδίως αν είστε μέσα στο ίδιο σπίτι!
Tα "κακά" κορίτσια έχουν αυτό το κάτι όμως που δεν το βρίσκεις στα "καλά"

Βρε σαρδανάπαλοι,ευπρέπεια δεν είπαμε; Να, κάτι σαν αυτό:
![]()
![]()
Καλη η Ηλεκτρα, αλλα στα κόκκινα κι αυτη επισης...βέβαια να μου πεις μυθολογία που απορέει απο αμερικάνικο κομικ, η κοκκιν η μπλε η πρασινο θα ειναι και θα έχει αναφορές Ευρωπαϊκές.
Που να πιάσει χωρο μπροστα στην χθόνεια δύναμη της Κοκκινοσκουφιτσας και την διαιώνια παγκόσμια παρουσία και επήρεια.
Ειμναι περηφανος που εισαγω το θέμα σ'αυτο το λαμπρο καλλιτεχνικό νημα.
Διότι η Κοκκινοσκουφιτσα κυριοι....ειναι όλη το μαζικό υποσυνειδητο, και κοινη γαντασία μέσα σ'αυτο, ολου του Δυτικου κόσμου τους τελευταιους αιώνες που μας δημιουργησαν ως τετοιον κόσμο.
Πρέπει να ξέρετε οτι οι αφηγήσεις των αδελφων Γκριμ (2 versions) η του Περώ που ειναι και οι πιο canoniques και οι πιο γνωστες ειναι υστερες και μονο κάποιες απο τις καμμια τριανταριά εκδόσεις.
Μεσα στις οποίες κρυβονται όλοι οι φοβοι του υποσεινηδυτου που λέγαμε και οπου κάπου σπάει και το απόλυτο ταμπου της ανθρωπότητας. Ο Κανιβαλισμός. Μεσα στην νιβερναϊκη αφήγηση η Κοκινοσκουφιτσα τρωει ακόμα και τα γεννητικά οργανα της γιαγιας της απομεινάρια που ειχε αφησει ο λυκος, και προκαλει εκπληξει και σκάνδαλο ακόμα και για τα ζώα...
μια γάτα που βλέπει την σκηνη φρικάρει και αρχιζει να βριζει δεν βαζω καν τα λόγια γιατι ειναι για αρχι μπαν.
ΚΑι να μιλησουμ για την επιλογη του μονοπατιου ; Οπως στον Ηρακελιο μυθο ; την μυηση στην ενηλικο ζωή, την διαλογη μιας μικρης προσιτης ζωης η μιας ζωης ελευθερης και μποέμ και ηδη απο εκεινη την εποχη την χειραφέτηση της γυναικας...
Και βεβαια η μυηση στρην απολυτη φυσικη βία που υπερβαινει και εξορκιζει την βια της φυσης, το σεξ εναντι του Θανάτου...
Ε ναι όλα αυτα υπαρχουν στις διαφορες εκδόσεις της Κοκκινοσκουφιτσας που έρχεται απο τα βάθη του χρονου σαν προφορικός θρυλος που καταληγει στους εππαγγελματιες των παραμυθιων.
Γιαυτο γινεται ακόμα και για τους Τζαπ και Τσιν "εικονα" και "ερμηνεια" του στυλ...f*cking ninjas
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.