FIFA world cup σε HD ?

Δηλαδή να θεωρήσουμε σίγουρο πως ό,τι μεταδοθεί σε SD θα έχει μετάδοση και σε HD; Σε προηγούμενες διοργανώσεις τί ίσχυσε;

Δηλαδή να θεωρήσουμε σίγουρο πως ό,τι μεταδοθεί σε SD θα έχει μετάδοση και σε HD; Σε προηγούμενες διοργανώσεις τί ίσχυσε;

Μάλλον ισχύει το αντίστροφο από αυτό που λες...

παιδιά να κάνω μια ερώτηση.

Εγώ έχω 80άρι πιάτο κ βλέπει Hotbird...Μουντιαλ στον HOTbird FTA έχει πουθενά?

Αν αναγκαστώ να το γυρίσω στον ASTRA θα τα κατεβαζει τα κανάλια η θα θέλει πιο μεγάλο πιάτο? (ο δέκτης μου Δεν είναι HD το BBC θα εκπέμπει μόνο ΗD...με τον δέκτη μου δεν θα μπορώ να δώ?)

ευχαριστώ!

Αν γυρίσεις στον ASTRA θα τα βλέπεις αλλά θέλει και HD δέκτη....

Δεν γίνεται τους αγώνες της Γερμανίας να μην τους δείξουν σε HD.

Το liveonsat δεν κάνει διαχωρισμό σε HD και SD απλά λέει τα κανάλια που το δείχνουν, άμα πχ δείχνει κάτι το zdf - υπαρχει και στο zdf hd

παιδιά να κάνω μια ερώτηση.

Εγώ έχω 80άρι πιάτο κ βλέπει Hotbird...Μουντιαλ στον HOTbird FTA έχει πουθενά?

Αν αναγκαστώ να το γυρίσω στον ASTRA θα τα κατεβαζει τα κανάλια η θα θέλει πιο μεγάλο πιάτο? (ο δέκτης μου Δεν είναι HD το BBC θα εκπέμπει μόνο ΗD...με τον δέκτη μου δεν θα μπορώ να δώ?)

ευχαριστώ!

Στην πρωτη ερωτηση προφανως ναι πχ απο rai ( FTA
ενα παιχνιδι καθημερινα) τις επωμενες μερες θα εχει και πιο πολλα καναλια στο liveonsat.....περιμενουμε.... !!!

Στην δευτερη ερωτηση αν δεν εχεις HD δεκτη δεν θα μπορεις να δεις HD μιας και τα HD καναλια εκπεμπουν σε mpeg-4.Το bbc δεν εκπεμπει μονο HD αλλα και να θες να το δεις δεν μπορεις με 80cm κατοπτρο (Astra 2D Β 4.00 Ν 6.00 freesat)

Last edited:
Καποια απο τα καναλια που θα δειξουν το Μουντιαλ:

Αραβικο : Al jazeera (pay)
Βελγιο : VRT (fta)
Κινα: CCTV (fta)
Δανια: DR,TV2 (fta), Canal 9(pay)
Φινλανδια: YLE (fta)
Γαλλια: TF1,M6 (fta)
Γεωργια: GPB(fta)
Γερμανια: ARD,ZDF,RTL (fta) , sky de..(pay)
Ελλαδα: ΕΡΤ (fta):fahne90:
Ουγγαρια: MTV(fta)
Ισλανδια: RUV (fta)
Ιρλανδια: RTE (fta)
Ισραηλ: Channel 1(fta)
Ιταλια: RAI (fta) sky Italia (pay)
Κοσσοβο: RTK (fta)
Λετονια: LTV (fta)
Σκοπια: MRTV (fta)
Μαλτα: PBS (fta)
Μολδαβια: TRM (fta)
Μονακο: TMC (fta)
Μοντενεγκρο: RTCG (fta)
Ολλανδια: NOS (fta)
Νορβηγια: TV2 (fta), Viasat Sport (pay)
Πολωνια: TVP (fta)
Πορτογαλια: RTP,SIC (fta), Sport TV(pay)
Ρουμανια: TVR (fta)
Ρωσια: Channel One,RTR (fta)
Σερβια: RTS (fta)
Σλοβακια: STV (fta)
Σλοβενια: RTS (fta)
Ισπανια: Cuatro (fta), Canal + Liga (fta)
Σουηδια: SVT,TV4 (fta)
Ελβετια,Λιχτενσταιν: SRG-SSR (fta)
Τουρκια: TRT (fta)
Ουκρανια: UT-1,ICTV (fta)
Μ.Βρετανια: BBC,ITV(ITV1,STV,UTV), British Eurosport (highlights)

Το μεταφέρω αυτούσιο...

*Η πρώτη εκπομπή σε Τηλεόραση Υψηλής Ευκρίνειας από την ΕΡΤ θα γίνει στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ι», η κρατική τηλεόραση συμφώνησε με τη Nova να της παράσχει τηλεοπτικό σήμα σε HDTV από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, ενώ θα δώσει και υλικό για το ειδικό αθλητικό κανάλι που θα βγάλει η ψηφιακή συνδρομητική πλατφόρμα τον Ιούνιο. Απόλυτα ικανοποιημένα φέρονται επίσης τα στελέχη της διοίκησης από την διαφημιστική απόδοση του Μουντιάλ αφού, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κλείστηκαν ήδη διαφημιστικές συμφωνίες ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ.*
(Ισοτιμία)
:fahne90: :fahne90: :fahne90: :fahne90: :fahne90:

XaXa
Ε αυτό θέλω να το δω!!! :hahaha: Και πότε θα βγάλουν τον δέκτη στη φόρα, λίγες ώρες πριν τη μετάδοση του πρώτου αγώνα?!!
Και ακόμα περισσότερο θέλω να δω αυτό το ειδικό αθλητικό κανάλι :$ (βασικά μάλλον :D το hd-miχ της "ψηφιακής πλατφόρμας" αρχικά θα 'ναι κάτι σαν feed με την εικόνα από μουντιάλ και ήχο της ερτ)
%)
Άντε να δούμε και τπτ γιατί όπως και ειπώθηκε
Αν δεν το δω δεν πιστεύω τίποτα.

Το Μουντιαλ θα το δειξει και το RIK σε HD γι αυτο και ανασκουμπωθηκαμε εμεις.

Το Μουντιαλ θα το δειξει και το RIK σε HD γι αυτο και ανασκουμπωθηκαμε εμεις.

Γι αυτό μην παίρνεις και όρκο...Ακόμα στις προσπάθειες βρίσκεται το - ΦΙΛΟΤΙΜΟ πάντως - ΡΙΚ...

Έλα ΕΡΤ μπορεί να προλάβεις... όπως έγινε και με το Euro 2008!!!!!