FIFA world cup σε HD ?

Μπορεί να δώσει νέο πακέτο HD με δέκτη HD και παντρεμένη κάρτα.
Μπορεί να δώσει το κανάλι σε όλους τους συνδρομητές απλής κάρτας που έχουν HD δέκτη.
Στους συνδρομητές παντρεμένης κάρτας που έχουν και δέκτη HD μπορεί να τους "ξεπαντρέψει" την κάρτα για το διάστημα του παγκοσμίου κυπέλλου.
Τέλος, μπορεί να μη γίνει τίποτα.

Θεωρείτε ρε παιδιά ότι στις επόμενες 22 ημέρες θα οργανώσουν προωθητικές ενέργειες marketing; Δεν νομίζω!

Δεν θυμάστε τι είχε γίνει το καλοκαίρι του 2008; Που ήταν έτοιμος ο ΟΤΕ να μας προσφέρει σε HD το Euro 2008 από τον Hellasat; Όσο είδαμε HD τότε, θα δούμε και τώρα...Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά 20 μέρες πριν το Mundial κι εμείς συζητάμε ακόμα το ενδεχόμενο να το δούμε σε HD; Σε συνεργασία μάλιστα της ΕΡΤ και της Νόβα;

δεν ξερω αν ενδεικνυται παντως το κολπο με το delay για μουντιαλ,
μιας και ειδικα αν παιζει η ελλαδα και βαλει κανα γκολ θα ακουστει απο... γειτονια κι εσεις δεν θα το χετε δει ακομα,
το παθα το χειμωνα με το ελληνικο πρωταθλημα που ειδα κανα δυο ματς απο τους αραβες του αρτ, επειδη εχω πρακτορειο προπο απο κατω ειχε μπει το γκολ - σκουζανε, επεσε το πρακτορειο και στην μεταδοση που εβλεπα η μπαλα ηταν στην σεντρα :o

Last edited:
Δεν θυμάστε τι είχε γίνει το καλοκαίρι του 2008; Που ήταν έτοιμος ο ΟΤΕ να μας προσφέρει σε HD το Euro 2008 από τον Hellasat; Όσο είδαμε HD τότε, θα δούμε και τώρα...Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά 20 μέρες πριν το Mundial κι εμείς συζητάμε ακόμα το ενδεχόμενο να το δούμε σε HD; Σε συνεργασία μάλιστα της ΕΡΤ και της Νόβα;

Ακριβώς το ίδιο είχε γίνει και τότε. Υπερπροσπάθειες (έτσι έλεγαν) για να προλάβουν και τελικά τζίφος. Απλά πίστευα πως μέσα σε δύο χρόνια κάτι θα γινόταν αλλά τελικά ήμουν πολύ αφελής. Άντε για το Euro 2012 μπας και γίνει κάτι.... Τώρα ας είναι καλά τα HD των Γερμανών.

Όπου ακούς πολλά κεράσια , πάρε μικρό καλάθι ....
Ας ελπίσουμε να μας εκπλήξει ευχαριστα αυτή τη φορά η nova...

δεν ξερω αν ενδεικνυται παντως το κολπο με το delay για μουντιαλ,
μιας και ειδικα αν παιζει η ελλαδα και βαλει κανα γκολ θα ακουστει απο... γειτονια κι εσεις δεν θα το χετε δει ακομα,
το παθα το χειμωνα με το ελληνικο πρωταθλημα που ειδα κανα δυο ματς απο τους αραβες του αρτ, επειδη εχω πρακτορειο προπο απο κατω ειχε μπει το γκολ - σκουζανε, επεσε το πρακτορειο και στην μεταδοση που εβλεπα η μπαλα ηταν στην σεντρα :o

:flipout::flipout::flipout:

Τελικά τα δυο ελευθερα HD Γερμανικά στον Astra θα παίξουν όλους τους αγώνες ή όχι??γνωρίζει κανείς?

Τελικά τα δυο ελευθερα HD Γερμανικά στον Astra θα παίξουν όλους τους αγώνες ή όχι??γνωρίζει κανείς?

Καλησπέρα ,θα δείξουν συνολικά τουλάχιστον 46 απο τους 64 αγώνες.

Last edited:
Σύμφωνα με το περιοδικό "ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΝΕΑ" FTA κανάλια θα είναι ARD,ZDF και RTL άλλα πάλι σύμφωνα με το περιοδικό(μπορεί και να κάνουν λάθος στην εκτύπωση)Τα κανάλια θα μεταδώσουν σε SD ποιότητα και όχι HD όπως όλοι θα περιμέναμε.Επίσης αναφέρει σαν HD μοναχα το SKY DEUTSCHALAND άλλα σαν με την ένδειξη PAY...Όποιος ξέρει τι τελικά θα γίνει ας μας ενημερώσει.

Κάποιος από το περιοδικό ας μας ενημερώσει αν και δεν πιστεύω ότι ισχύει κάτι τέτοιο.

Κάποιος από το περιοδικό ας μας ενημερώσει αν και δεν πιστεύω ότι ισχύει κάτι τέτοιο.

έχω το περιοδικό στα χέρια μου....και απλά λέει....Τα κανάλια που θα δείξουνε σε High Definition σημειωνονται με κοκκινο χρώμα και BOLD γραμματοσειρά..Μάντεψε...τα παραπάνω είναι απλα FTA χωρίς την σχετική ένδειξη...Λάθος ή Γεγονός?

Aπο το Astra.de

An diesem TV-Event beteiligen sich die Sender Sky, Das Erste HD, ZDF HD und RTL HD: Das Erste HD und ZDF HD zeigen 55 Spiele in HD, RTL 9, Sky strahlt sogar alle 64 Spiele in HD aus.

Λεει καθαρα για HD μεταδοση 55 αγωνων αλλα δε ξερουμε εαν προκειται και για HD παραγωγη ή upconversion.
Aν η εικονα παντως ειναι οπως του τελικου του Γερμανικου κυπελλου στο ZDF HD τοτε...:music-smiley-005:

Εκτός από Das Erste και ZDF τι εναλλακτικές επιλογές έχουμε σε Astra και Hotbird για HD Mundial??

To ORF έχει ακόμα ασθενική κρυπτογράφηση ?

Εκτός από Das Erste και ZDF τι εναλλακτικές επιλογές έχουμε σε Astra και Hotbird για HD Mundial??

To ORF έχει ακόμα ασθενική κρυπτογράφηση ?

Ελεύθερα σε αυτους τους δύο δορυφόρους και σε hd δυστυχώς δεν έχεις άλλη επιλογή.Το ORF δυστυχώς δεν είναι πλέον "ανοιχτό" όπως παλιά .

Last edited: