FIFA world cup σε HD ?

ηθελα να ξερα τι μουντιαλ ειδατε μερικοι στην δορυφορικη, ακομα και HD,
προσπαθησα χθες να δω τον τελικο στο supersport1 (digitalb),
ελα ομως που στο διπλανο διαμερισμα ειχαν μαζευτει δυο τρελοι κι εγω την φαση την εβλεπα ... μετα τα ουρλιαχτα τους; :S
τι να την κανω την καλυτερη εικονα του κοσμου αν ουρλιαζει ολη η γειτονια κι
εγω πρεπει να περιμενω 5 δευτερολεπτα για να δω γιατι ουρλιαξε;

Δεν ξέρω τι καθυστέρηση είχε το Supersport1, αλλά το ZDF HD είχε ούτε ένα δευτερόλεπτο από την Net.

Αλλά και πέντε να είχε, δεν το ήξερα να έχω πληρώσει για 46άρες και προτζέκτορες, για να στραβωθώ με την κ#λοεικόνα της Net...

Παίρνοντας υπόψη ΜΟΝΟ την εικόνα και όχι αν το κανάλι αυτό δινόταν fta ή $
Θα τα έβαζα με αυτή τη σειρά:

sky mondiale - :worshippy:

sky sport (de) - :firstprize:

2sport2 (9E) - :award:

al jazeera sports, hdsuisse, orf - :2thumb22sup:

itv, digitalb - :a0210:

das1, zdf - :SFGSFGSF:

Κρίμα πάντως που μερικοί φίλοι δεν μπόρεσαν, ενώ είχαν τέτοια δυνατότητα να δουν αυτή τη μπάλα σε HD λόγο της καθυστέρησης στον ήχο
[δε χρησιμοποίησα τη λέξη “απολαύσουν” γιατί από ποδοσφαιρικής πλευράς το μουντιάλ ήταν για τα μπάζα! Mόνο δυο παιχνίδια μου άρεσαν πραγματικά]

Παίρνοντας υπόψη ΜΟΝΟ την εικόνα και όχι αν το κανάλι αυτό δινόταν fta ή $
Θα τα έβαζα με αυτή τη σειρά:

sky mondiale - :worshippy:

sky sport (de) - :firstprize:

2sport2 (9E) - :award:

al jazeera sports, hdsuisse, orf - :2thumb22sup:

itv, digitalb - :a0210:

das1, zdf - :SFGSFGSF:

Κρίμα πάντως που μερικοί φίλοι δεν μπόρεσαν, ενώ είχαν τέτοια δυνατότητα να δουν αυτή τη μπάλα σε HD λόγο της καθυστέρησης στον ήχο
[δε χρησιμοποίησα τη λέξη “απολαύσουν” γιατί από ποδοσφαιρικής πλευράς το μουντιάλ ήταν για τα μπάζα! Mόνο δυο παιχνίδια μου άρεσαν πραγματικά]

Δεν γνωρίζω εάν υπήρχε διαφορά bitrate αλλά η μετάδοση του ard 1 και του zdf δεν είχε και τόση διαφορά με αυτήν του Itv(Που είδα)...Η ανάλυση σε όλα 720 δεν ήταν;

Εγώ δεν έχω τις συνδρoμές που έχει ο φίλος, από αυτά που είδα στα ελεύθερα που έπιανα είναι το zdf hd(720p) να προηγείται σε εικόνα, και τελευταίο το itvhd αν και με καλύτερη ανάλυση (1440*1080i).

Παιδιά καλά όλα αυτά... αλλά πάπαλα .... τι μπορούμε να δούμε πλέον σε HD και δη σε ελεύθερα, για να γίνει σιγά σιγά η απόσβεση της επένδυσης ; Φαντάζομαι οι Γερμανοί δεν θα ενδιαφέρονται να δείξουν το μουντομπάσκετ... εγώ συντόνισα σε άστρα 19,2 / άστρα 23,5 και χοτμπιρντ και πραγματικά δεν υπάρχει οτιδήποτε να με ενδιαφέρει είτε σε sd είτε σε hd (δεν πολυβλέπω και τηλεόραση γενικότερα ... ) ... τι κάνουμε ;;;

Το hd περιεχόμενο θεωρείται ακόμα Premium υπηρεσία !
Χωρίς πληρωμή δυστυχώς δεν...................για καθημερινή θέαση.
Στην διάρκεια πάντως όλο και κανά κοκκαλάκι θα τσιμπάμε από CL, Europa League, τίποτις ολυμπιακοί αγώνες, μήτινγκς στίβου κ.λ.πας!!

Ποιο είναι το καλυτερο site για να ενημερωνομαστε για την καλυψη αθλητικων γεγονοτων απο καναλια σε ολους τους δορυφορους hd και μή ,όχι μονο ποδοσφαιρο ,π.χ meetings στιβου;

Παιδιά καλά όλα αυτά... αλλά πάπαλα .... τι μπορούμε να δούμε πλέον σε HD και δη σε ελεύθερα, για να γίνει σιγά σιγά η απόσβεση της επένδυσης ; Φαντάζομαι οι Γερμανοί δεν θα ενδιαφέρονται να δείξουν το μουντομπάσκετ... εγώ συντόνισα σε άστρα 19,2 / άστρα 23,5 και χοτμπιρντ και πραγματικά δεν υπάρχει οτιδήποτε να με ενδιαφέρει είτε σε sd είτε σε hd (δεν πολυβλέπω και τηλεόραση γενικότερα ... ) ... τι κάνουμε ;;;
Αν εχεις πιατο πολλαπλης εστιασης βαλε κ κανενα lnb σε αλλους δορυφορους ´´υποπτους´´ για HD feeds. Επισης αν βλεπεις μπαλλα καλη ιδεα ειναι και ο turksat αλλα ισως και ο badr για (οσο το δυνατο)fta ποδοσφαιρο.

παντως εγω για πρωτη φορα απολαυσα αγωνα με τετοια εικονα.η διαφορα της εικονας στη νετ, με τηνεικονα που ειχαν τα δυο ελευθερα γερμανικα hd καναλια ηταν χαοτικη(τουλαχιστον για τα δικα μου ματια).
τωρα οσον αφορα επερχομενες αθλητικες μεταδοσεις σε hd,οι γερμανοι δεν θα δειξουν το μουντομπασκετ?

παντως εγω για πρωτη φορα απολαυσα αγωνα με τετοια εικονα.η διαφορα της εικονας στη νετ, με τηνεικονα που ειχαν τα δυο ελευθερα γερμανικα hd καναλια ηταν χαοτικη(τουλαχιστον για τα δικα μου ματια).
τωρα οσον αφορα επερχομενες αθλητικες μεταδοσεις σε hd,οι γερμανοι δεν θα δειξουν το μουντομπασκετ?
Η χειρότερη HD μετάδοση είναι κλάσεις πιο πάνω απο τις μεταδόσεις της ΝΕΤ...

Πιστευω η διαφορα νετ με γερμανικα HD ισουται με την σχεση που εχει ενα μετριο βιντεο στο youtube συγκριτικα με μια ταινια σε DVD....
...απλα χαος...

πραγματι η εικονα των γερμανικων καναλιων ARD και ZDF δεν ηταν και η καλυτερη στα 720p

Απάντηση: Re: FIFA world cup σε HD ?

πραγματι η εικονα των γερμανικων καναλιων ARD και ZDF δεν ηταν και η καλυτερη στα 720p

Ήταν λίγο καλύτερη από το itv hd,αλλά δεν υπήρχε και τραγική διαφορά.

Μετρο συγκρισης με τι;

Ήταν λίγο καλύτερη από το itv hd,αλλά δεν υπήρχε και τραγική διαφορά.

Ενοώ ήταν καλύτερα να παρακολουθείς από το itv HD,μην καταλάβατε το αντίθετο.

Re: Απάντηση: Re: FIFA world cup σε HD ?

Μετρο συγκρισης με τι;

Eννοω πως εχω δει πολυ καλυτερες μεταδοσεις στα 720p απο αλλα καναλια.Προφανως οφείλεται στο bitrate.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: FIFA world cup σε HD ?

Eννοω πως εχω δει πολυ καλυτερες μεταδοσεις στα 720p απο αλλα καναλια.Προφανως οφείλεται στο bitrate.

Προσωπικα μου αρεσε περισσοτερο το 720ρ απο το 1080i !

Με κάτι τέτοια
προτιμώ το 720p (HDsuisse/zdf hd) από το 1080i
μου θυμίζετε πριν 10 χρόνια τα DVDplayer, που είχαμε διλήμματα με το τι δισκάκι να επιλέξουμε: 480 σε progressive ή 576 interlaced :laugh:

Ανάλογα με τον εξοπλισμό που έχουμε, θα πάρουμε και το αντίστοιχο στην έξοδο! Τα κανάλια μας δίνουν 1280x720 & 1920x1080.
Τώρα, αν το 1080 το πάρουμε σε 1080i ή 1080p εξαρτάται από εμάς και μόνο.