Fiio A1

Colombos74

AVClub Addicted Member
18 June 2011
2,077
Σέρρες
Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα παρέλαβα τον εν λόγω ταπεινό ενισχυτή ακουστικών.
Τον συνδεσα με S6 edge και Sony mh1c και αναρωτιέμαι αν έδωσε στο τέρμα του το πολύ 10% παραπάνω ένταση. Κανω κάτι λάθος??Μήπως τοσο μπορούν τα ακουστικά αυτά??

Ο A1 έχει έξοδο περίπου 78mW στα 16 Ohm δηλαδή με λίγα λόγια τα καίει!
Εγώ που έχω το Μ3 με έξοδο 50mW στα 16 Ohm δεν αντέχω να ακούσω τις ψείρες πάνω
από το μισό της έντασης.
Μήπως είχες την ένταση του κινητού σε χαμηλή στάθμη?

Πέτρο ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το κινητο ανάφερα ποιο είναι και το εχω τέρμα ενταση.Το τσέκαρα πολλές φορες.Μου εχουν σπασει τα νευρα..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μήπως φταίνε τα ακουστικά μου??Δεν το δοκίμασα με άλλα..

εχει gain διακοπτη?
γιατι και σε εμενα με το Α3,η διαφορα με το gain στο off,ειναι η μερα με την νυχτα.
δοκιμασε το με αλλη πηγη και με αλλα ακουστικα να δουμε τι φταιει.

σε ενα review που βρηκα,αναφερει "ρυθμιζομενο gain".
αναλογως τα ohm των ακουστικων σου,ρυθμιζεις και την ευαισθησια του ενισχυτη.
για κοιταξε το λιγο...

Μόνο εγω θεωρώ οτι μια τέτοια σκ@τουλιτσα :p δεν μπορεί να δώσει γκάζια ?
Το gain μπορεί να σώσει λογικά την κατάσταση.

εαν εχει ,ειναι καποιο διακοπτακι/κουμπακι επανω στον ενισχυτη.
εαν δεν εχει ή μεχρι εκει μπορει να παιξει και ειναι λιγο για τα αυτια σου ή εχει προβλημα.κατι αλλο δεν βλεπω..

Το A1 έχει σταθερό gain 3,65db οι ψείρες πρέπει να παίζουν τόσο δυνατά ώστε να παραμορφώνουν. Μήπως είναι ελαττωματικό;

Δοκιμαστηκαν στο S6 τα Sennheiser DT660 σκετα και ειχαν ενταση ικανοποιητικη,παρομοια με τα Sony MH1.Μετα εγινε δοκιμη με το Fiio και επισης ειχε μια αυξηση εντασης της ταξης του 10%.
Μετα δοκιμαστηκαν τα ιδια on ear σε micro hifi με και χωρις το fiio και η διαφορα ηταν τεραστια,τουλαχιστον 100% αυξηση της εντασης.
Εννοειτε πως παντα κραταω την ενταση της πηγης σταθερη και βαζω στο τερμα την ισχυ στο fiio για να υπαρχει μια σταθεροτητα στις μετρησεις και στο αποτελεσμα..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ριξτε μια ματια σε αυτο να βοηθησετε τον ασχετο : http://allcompanies.website/2016/03/25/fiio-a1-review-tiny-amplifier/

Μηπως στο coclusion εξηγει τη δουλεια του A1,οτι δεν κανει για ακουστικα μικρων αντιστασεων,οπως αυτα που δοκιμασα??

Αυτό που γράφει είναι ότι προσθέτει στα in ear χαμηλής αντίστασης λίγο θόρυβο.
Για την ένταση δεν λέει κάτι αρνητικό.
Από ένα γρήγορο διάβασμα στο headfi http://www.head-fi.org/products/fiio-a1-micro-headphone-amplifier/reviews/15718
φαίνεται πως δεν έχει αρκετή ένταση και δεν δουλεύει καλά όταν πας να ενισχύσεις ήδη δυνατές πηγές όπως είναι
το s6 και το iphone.
Μάλλον το επιστρέφεις και πας για κάτι πιο βαρβάτο.

Ευχαριστω πολυ παιδια για τη βοηθεια σας.Ο τραγικος πεταξα τη συσκευασια...Anyway το θεμα δεν ειναι να το γυρισω.Το θεμα ηταν το ατιμο πολυ minimal..