Fiio A1

Απο black-death μεχρι Joe Dassin και Beatles.Εχω τα sennheiser dt660 και τα mh1c

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για κινητο πάντα..

Πετρο ευχαριστώ πολύ για την επίλυση..

πιστευω οτι θα κανεις δουλεια και με αυτο http://www.fiio.gr/index.php?route=product/product&product_id=53.
εγω το δουλευω με το s7 και με το tablet και ακουστικα akg y50/audiotechnica mx 40.
πανω απο την μεση δεν παει με τιποτε,παροτι θελω γκαζια στα ακουστικα μου.
σιγουρα δεν εχει την ποιοτητα ενος ifi ή Audioquest ,αλλα σιγουρα ειναι πολυ τιμιο για τα λεφτα του.

Μια φορά δε ρώτησα εδω προν αγοράσω τωρα θα μου βγει διπλό..Και απο το public το αγόρασα αλλα πεταξα συσκευασίες.
Απο ότι βλέπω έχει υπερτριπλασια εξοδο...

Μια φορά δε ρώτησα εδω προν αγοράσω τωρα θα μου βγει διπλό..Και απο το public το αγόρασα αλλα πεταξα συσκευασίες.
Απο ότι βλέπω έχει υπερτριπλασια εξοδο...

εκτος του οτι παιζει πολυ καλα,σου λεω φτανει και περισσευει η ενταση του.σου μιλαει ανθρωπος που πουλησε το denon 300usb dac,γιατι δεν του εφταναν τα γκαζια απο την εξοδο ακουστικων...!
φαντασου στην asus essence st καρτα ηχου που εχω στον σταθερο-και θεωρειται καρτα με καλη εξοδο ακουστικων(εχει ξεχωριστο ενισχυτη)-δηλωνω οτι εχω μεγαλυτερης αντιστασης ακουστικα(το gain που λεγαμε),
για να παρω την ενταση που θελω.το ιδιο βεβαια κανω και με το fiio(on το διακοπτακι gain) και στην στην χειροτερη περιπτωση,να παιζει στο 6-7 σε χαμηλες εγγραφες.παραπανω σπαει τυμπανο..!

Το παρήγγειλα απο το Amazon. UK στα 71euro με μεταφορικά και ο Θεος βοηθος..

Μαλλον να βαλω για πώληση το Α1..

Το παρήγγειλα απο το Amazon. UK στα 71euro με μεταφορικά και ο Θεος βοηθος..

Μαλλον να βαλω για πώληση το Α1..

μολις ερθει με το καλο,θα με θυμηθεις....:award:

ο vadergr-εαν θυμαμαι καλα-μου το ειχε προτεινει και εμενα.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά...Ε ναι ρε Κολόμβε,ρώτα νωρίτερα τι να πάρεις την περιέργεια σου μέσα!!

Και για να μην ανοιγω αλλο νημα...
Μηπως με το καινούριο μηχάνημα, τα κάψω τα MH1c??
Μηπως εχετς υπόψιν κάποια in eat που να...σηκώνουν εντάσεις άφοβα??

Ευχαριστώ πολύ παιδιά...Ε ναι ρε Κολόμβε,ρώτα νωρίτερα τι να πάρεις την περιέργεια σου μέσα!!

Μην χαλιέσαι φίλε Κολόμβε. Ισα ισα που λειτούργησες όπως αρμόζει στο όνομα σου.
Και ο Χριστόφορος άμα είχε μπει στο avclub και του είχαν πει πως να πάει στις Ινδίες δεν θα είχε ανακαλύψει ποτέ την Αμερική! :p

Οταν δεν εχω υπόψιν μια ειδικότητα για κάθε ενδεχόμενο γκουγκλαρω για καποιον καθηγητή Θανάση...(προσοχή,καθηγητή οχι Dr..)
Φαντάζομαι όχι για το μωράκι..

Ευχαριστώ Μανο...αλλά και που την ανακάλυψα τι κατάλαβα..ούτε ενα fiio στο 50αρικο δε μου στελνουν οι ατιμοι...

Σε αυτό το χόμπι είναι από τα λάθη που μαθαίνουμε. Και είναι πολύ καλύτερο τα διδακτικά αυτά λάθη να κοστίζουν 50 ευρώ παρά όταν θα πάμε σε ακριβότερα παιχνίδια που τα λάθη μπορεί να κοστίζουν και μερικές χιλιάδες ευρώ...

Υ.Γ Εγώ χρειάζομαι έναν οδοντίατρο :D άμα ξέρεις κανένα

Χαχα ευχαριστώ πολύ Μάνο. Σοβαρά τώρα δε με πείραξε το 50αρι αλλά να παιξω και λίγο, οχι ήττα με τη μια...Στην αναμονή λοιπόν του επόμενου...

Για το Α1 κάνε ένα τηλ. στον αντιπρόσωπο δεν χάνεις τίποτα ή fiio έχει καλή πολιτική αλλαγών (τουλάχιστον στο εξωτερικό).

Ευχαριστω Πέτρο αλλα δε νομιζω να βγαλω άκρη αλλά και λαθος να κανω δεν αξίζει τον κοπο....
Για να δουμε και το Α3 μηπως τα στείλω πακέτο...αστειεύομαι

Α3 τέρμα με high gain,S6 τερμα και ακουστικά τα mh1 ακούγεται καθαρά δυνατότερα από το Α1 αλλά χωρούσαν και άλλα γκαζίδια.Καμία πρόταση για άλλες ψείρες??