Fiio E7&E9 h/phone dac/amp

Παίδες έχω μπει σε μεγάλο πειρασμό να επιστρέψω στον Μπαρμπα Θωμά τα 240 και να πάρω τα 701... τι λέτε;
Περιμένω απάντηση για το αν μου έχει μείνει χρόνος στην εγγύηση 30 ημερών... δεν ξέρω αν μετράει απο τότε που τα πλήρωσα ή απο τότε που τα παρέλαβα... ή αν πρέπει να είναι πισω στην εταιρία πριν περάσουν οι 30 μέρες... στην τελευταία περίπτωση έχασα!

Το νήμα έχει πάρει περίεργη τροπή ομολογώ... :)
Προσωπικά δεν με ενοχλεί...

...Domie κανε ενα review οποτε μπορεσεις για τον Ε9..
Ναι το έχω σκοπό αν και πλέον είμαι σε διακοπές! Βεβαια το σετάκι το έχω πάρει μαζί :music-smiley-004::music-smiley-004: αλλά πάνω στην βιασύνη μου ξέχασα τον σκληρό με τις μουσικές μου οπότε ακουω τις μουσικές του αδερφου μου...

Παίδες έχω μπει σε μεγάλο πειρασμό να επιστρέψω στον Μπαρμπα Θωμά τα 240 και να πάρω τα 701... τι λέτε;
Περιμένω απάντηση για το αν μου έχει μείνει χρόνος στην εγγύηση 30 ημερών... δεν ξέρω αν μετράει απο τότε που τα πλήρωσα ή απο τότε που τα παρέλαβα... ή αν πρέπει να είναι πισω στην εταιρία πριν περάσουν οι 30 μέρες... στην τελευταία περίπτωση έχασα!

Το νήμα έχει πάρει περίεργη τροπή ομολογώ... :)
Προσωπικά δεν με ενοχλεί...

ελα κανεις; αυριο πρέπει να τα στείλω αν είναι... μου απάντησαν

θέλεις να μας κάνεις "συνενοχους"?:fahne90:
τα 701 είναι σαφώς καλύτερο ακουστικό.

την τσέπη σου ρώτα.

εγώ πάντως εξ αρχής θα έπαιρνα τα 701.
αλλά τότε δεν θυμάμαι να είχε τεθεί το ερώτημα.

ΤΩΡΑ ανακύπτει...

Ναι τότε ακουστικα να μπορεί να τα "παει" η cube εψαχνα... δεν ήξερα οτι θα μου την βαρεσει κατακέφαλα η φάση και θα πάρω κ ενισχυτή... κλπ κλπ...

Dommie μιας που εκανες την αρχη για τον πρωτο σου ενισχυτη ειπα να παρω και εγω αλλον εναν και βλεπω να καταληγω στον Black Bird...
http://www.raysamuelsaudio.com/products/sr-71a

SR-71A005.jpg

P1010090.jpg

Ναι επιμενω γιατι τον χρειαζομαι πιο πολυ για εξωτερικη χρηση και δεν θελω να κουβαλαω μαζι μου κανενα τουβλο...
Τελικα το σκεφτηκα καλυτερα και θα αφησω τον Black Bird για οταν θα παρω πιο ακριβα ακουστικα που μπορει να ειναι δυσκολα να οδηγηθουν...
Ειναι και δυσκολοι οι καιροι βλεπεις και το hobby αυτο ειναι λιγο ακριβο...
Παρηγγειλα τον Ε11 τελικα για μολις 45 ευρω....:a0210:
P5297683.jpg

Ναι επιμενω γιατι τον χρειαζομαι πιο πολυ για εξωτερικη χρηση και δεν θελω να κουβαλαω μαζι μου κανενα τουβλο...
Τελικα το σκεφτηκα καλυτερα και θα αφησω τον Black Bird για οταν θα παρω πιο ακριβα ακουστικα που μπορει να ειναι δυσκολα να οδηγηθουν...
Ειναι και δυσκολοι οι καιροι βλεπεις και το hobby αυτο ειναι λιγο ακριβο...
Παρηγγειλα τον Ε11 τελικα για μολις 45 ευρω....:a0210:
P5297683.jpg

Καλή αναμονή, καλή παραλαβή!

Ευχαριστω παιδες..
Ηδη εχω τον Ε7 που μου εχει βγει πολυ καλος αλλα λιγο αδυναμος θα ελεγα..
Ελπιζω ο Ε11 να καλυψει αυτο το κενο και να μου δωσει πιο σφιχτο και δυνατο μπασο..
Dommie σκεφτεσαι απο τωρα να κανεις upgrade σε Schiit??:speechless-smiley-0
Mηπως ειναι λιγο overkill?
Μα καλα τι ονομα εχουν δωσει οι ανθρωποι(shit)???:idea:

οχι δεν σκεφτομαι να κανω κανενα upgrade...
αφου βεβαια απο 140 μαξιμουμ που έλεγα οτι θα δωσω (τα 240 δλδ) κατέληξα με τα 701 (που ΘΑ πάρω) κ τον Ε9 να ειμαι πάνω απο 300...

Ειπα και εγω..
Μου θυμισες εναν φιλο που εχει τα κ701 και σκεφτεται να παρει τον ΑUDIO GD FUN..
Προσπαθω να τον πεισω οτι με τοσα λεφτα που κανει ο FUN μαζι με εκτελωνισμο και εξοδα αποστολης μπορει να παρει τα sennheiser 600 ελαφρως μεταχειρισμενα + ενισχυτη.....
2 στην τιμη του ενος δηλαδη..

Last edited: