Fiio E7&E9 h/phone dac/amp

Βtw αυτα ειναι τα καμαρια μου...

04082011006.jpg

04082011008.jpg

04082011013.jpg

04082011014.jpg

Kαλές ακροάσες!!!

καλοριζικος ο ενισχυτης φιλε optimus...δεν ξερω με ποια ακουστικα θα τον συνοδευσεις,αλλα και εγω μολις ειχα αγορασει τα k701 θυμαμαι οτι ειχα καταληξει σ'αυτον...βεβαια προεκυψε τοτε σε αγγελια ο λαμπατος της tri(ode) που εχει και καλη εξοδο για ακουστικα οποτε δεν υλοποιηθηκε η εν λογω αγορα...και παλι καλοακουστος

Eυχαριστω παιδες..
Dommie οποτε θες,δεν τιθεται θεμα..
Πολυ Headfiers εχουν το combo M-stage/k701 και αυτο μονο μου λεει πολλα,πιστευω αξιζει να το ακουσεις και εσυ..

Φιλε dimmanoukas τα ακουστικα μου δεν ειναι δυσκολα σε οδηγηση,στην ουσια δεν μου ειναι απαραιτητος για να ακουστουν,αλλα ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι ενας σωστος ενισχυτης μπορει να ζωντανεψει ενα καλο ακουστικο και να το ανυψωσει σε αλλα επιπεδα..
Βtw εχω τα Ultrasone DJ1 και τα Audio Technica M50..
Εαν ενδιαφερεσαι και εσυ για καμια ακροαση στο μελλον,πολυ ευχαριστως να κανονισουμε..

Eυχαριστω παιδες..
Dommie οποτε θες,δεν τιθεται θεμα..
Πολυ Headfiers εχουν το combo M-stage/k701 και αυτο μονο μου λεει πολλα,πιστευω αξιζει να το ακουσεις και εσυ..

Φιλε dimmanoukas τα ακουστικα μου δεν ειναι δυσκολα σε οδηγηση,στην ουσια δεν μου ειναι απαραιτητος για να ακουστουν,αλλα ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι ενας σωστος ενισχυτης μπορει να ζωντανεψει ενα καλο ακουστικο και να το ανυψωσει σε αλλα επιπεδα..
Βtw εχω τα Ultrasone DJ1 και τα Audio Technica M50..
Εαν ενδιαφερεσαι και εσυ για καμια ακροαση στο μελλον,πολυ ευχαριστως να κανονισουμε..

καλημέρα, άλλος ένας με τον συνδυασμό M-stage/k701 για τον οποίο είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, αν κι ακόμα θέλουν στρώσιμο και τα 2!

καλημέρα, άλλος ένας με τον συνδυασμό M-stage/k701 για τον οποίο είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, αν κι ακόμα θέλουν στρώσιμο και τα 2!

Γιατι ποτε τα πηρες που θελουν στρωσιμο ακομα?
Εγω τον περιμενω την Πεμπτη..

Γιατι ποτε τα πηρες που θελουν στρωσιμο ακομα?
Εγω τον περιμενω την Πεμπτη..

τον ενισχυτη τον πηρα τον Ιουλιο αλλα ενεκα οι διακοπες δεν εχει γραψει ακομα αρκετες ωρες. Τα ακουστικα τα πήρα Ιουνιο οποτε κι αυτα δεν θα ελεγα οτι εχουν στρωσει ακομα..

οχι, αλλαξα τους τελεστικους κι εβαλα Burr Brown OPA627AP with Class A Biasing Mod.

οχι, αλλαξα τους τελεστικους κι εβαλα Burr Brown OPA627AP with Class A Biasing Mod.

Σωστος...
Παρατηρησες καμια αισθητη διαφορα η τιποτα ιδιαιτερο?
Ειναι λιγο ακριβος για να τον φερω απο Κινα(30 ευρω) και δεν θελω να αγοραζω τζαμπα πραγματα..
Ηδη εχω εναν LM4562 για να τον δοκιμασω..

Σωστος...
Παρατηρησες καμια αισθητη διαφορα η τιποτα ιδιαιτερο?
Ειναι λιγο ακριβος για να τον φερω απο Κινα(30 ευρω) και δεν θελω να αγοραζω τζαμπα πραγματα..
Ηδη εχω εναν LM4562 για να τον δοκιμασω..

τον παρήγγειλα με τον τελεστικό εγκαταστημένο οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι διαφορά θα είχε χωρίς αυτόν..πάντως η τιμή του ήταν κάπου στα 20Ε:

http://tamaudio.com/store/index.php?route=product/product&product_id=91

οπότε δεν χάνεις τίποτα να τον πάρεις με αυτόν..

τον παρήγγειλα με τον τελεστικό εγκαταστημένο οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι διαφορά θα είχε χωρίς αυτόν..πάντως η τιμή του ήταν κάπου στα 20Ε:

http://tamaudio.com/store/index.php?route=product/product&product_id=91

οπότε δεν χάνεις τίποτα να τον πάρεις με αυτόν..

Τον ενισχυτη τον παρηγγειλα απο ενα μαγαζι στην Αγγλια γιατι φοβηθηκα μην πληρωνα κανα τελωνειο εαν τον επαιρνα απο Κινα.Εδωσα 40 ευρω παραπανω αλλα εχει πολυ καλη εγγυηση το συγκεκριμενο μαγαζι.
Παντα θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο οταν φερνω απο εξωτερικο τετοια μηχανηματα..
Ο OPA627AP οντως εχει 20 ευρω αλλα με τα μεταφορικα παει 30.
Θα δοκιμασω τον stock και τον LM4562 και εαν δεν μου κανουν τοτε θα τον παραγγειλω..

Το φθινόπωρο προβλέπεται πολύ head-fiάρικο!!! χε χε

Μας βλεπω να μενουμε κουφοι στο τελος....:thrasher:

το ηλεκτρονικό "καταστημα" tamaudio μου το συστήσανε ως πολύ αξιόπιστο και όντως η συναλλαγή μαζί του έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα - για το τελωνείο το δηλώνουν ως gift με χαμηλή αξία κι έτσι δεν έχει κόστος.

το θετω σε περιπτωση που καποιος θα ηθελες να παραγγειλει τον εν λόγω ενισχυτή

Καλορίζικοι και καλοάκουστοι οι ενισχυτές σας παιδιά.

Ο Tam Audio είναι αξιόπιστος πωλητής και εχω αγοράσει δύο φορές χωρίς πρόβλημα και χωρίς τελωνείο.

Οι διαφορές που κάνουν οι τελεστικοί έιναι μεγάλες (δεν μπροώ να πω το ίδιο για το class A biasing mod, και θεωρώ ότι πρεπει να αποφεύγεται διότι υπερθερμένει και "ζορίζει" τον τελεστικό χωρίς μεγάλα ηχητικά οφέλη...)

Ο Matrix είναι απομίμηση γνωστού και ακριβού ευρωπαϊκού σχεδιασμού και είναι εξαίρετος ηχητικά (αν κρίνω από τα reviews)

Ο Tam Audio έχει αυθεντικούς τλεστικούς, και προσοχή χρειάζεται σε άλλους πωλητές στο e-bay, διότι κυκλοφορούν πολλοί τελεστικοί μαιμούδες... συνήθως οι ακριβοί είναι και αυθεντικοί (χωρίς αυτό να εξασφαλίζει την αυθεντικότητα).

Καλορίζικοι και καλοάκουστοι οι ενισχυτές σας παιδιά.

Ο Tam Audio είναι αξιόπιστος πωλητής και εχω αγοράσει δύο φορές χωρίς πρόβλημα και χωρίς τελωνείο.

Οι διαφορές που κάνουν οι τελεστικοί έιναι μεγάλες (δεν μπροώ να πω το ίδιο για το class A biasing mod, και θεωρώ ότι πρεπει να αποφεύγεται διότι υπερθερμένει και "ζορίζει" τον τελεστικό χωρίς μεγάλα ηχητικά οφέλη...)

Ο Matrix είναι απομίμηση γνωστού και ακριβού ευρωπαϊκού σχεδιασμού και είναι εξαίρετος ηχητικά (αν κρίνω από τα reviews)

Ο Tam Audio έχει αυθεντικούς τλεστικούς, και προσοχή χρειάζεται σε άλλους πωλητές στο e-bay, διότι κυκλοφορούν πολλοί τελεστικοί μαιμούδες... συνήθως οι ακριβοί είναι και αυθεντικοί (χωρίς αυτό να εξασφαλίζει την αυθεντικότητα).

δηλαδή θα πρότεινες να τον αντικαταστήσω με κάτι άλλο? και τι θα ήταν αυτό το άλλο..?

Οι συστάσεις που κάνω είναι γενικής φύσης, διότι δεν έχω τον συγκεκριμένο ενισχυτή.

Η πόλωση σε τάξη Α των τελεστικών είναι μια μόδα που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια είτε με την προσθήκη αντίστασης είτε με την κατάργηση ενός ποδιού και τοποθέτησης του πρώτου στην θέση του.

Υπάρχουν πράγματι ηχητικές διαφορές προς το καλύτερο αλλά η μακροβιότητα του τελεστικού μειώνεται... αν αυτό δεν μας ενδιαφέρει, έχει καλώς.

Ο opa627 αλλά και ο LM 4562 είναι κατάλληλοι για τον εν λόγω ενισχυτή.

Πρέπει απλά να δείτε τι σας αρέσει στον καθένα περισσότερο...

tio4711 οντως εχεις δικιο,τον στελνουν σαν δωρο με αξια στα 25 ευρω αλλα προτιμησα τον Αγγλο γιατι εαν μου παθει κατι μεσα στον 1ο χρονο μπορω να του τον στειλω πισω (ειμαι τυχερος γιατι εχω ενα ατομο που θα πηγαινοερχεται Αγγλια συχνα,αρα τζαμπα μεταφορικα) και μου στελνει καινουριο.
Ενω εαν τον επαιρνα απο Τam Audio τα μεταφορικα θα εκτοξευοντουσαν σε αστρονομικα ποσα..

Chris1967 η παρεμβαση σου ηταν πολυ χρησιμη,ομολογω οτι δεν το ηξερα αυτο με την υπερθερμανση του τελεστικου..

Το πόσο θα υπερθερμανθεί ο τελεστικός έχει να κάνει με το εάν λειτουργεί στα ανώτερά του όρια μαζί με το class a mod.

Τα όρια του κάθε τελεστικού μπορείτε να τα δείτε στο data sheet του καθενός, και από το σχηματικό του κάθε κυκλώματος μπορείτε να δείτε σε τι βολτάζ σχεδιαστικά λειτουργεί και αν και πόσο μπορείτε να αυξήσετε τα βολτάζ της τροφοδοσίας ανάλογα με τον τελεστικό.

Στην περίπτωση του Matrix δεν ισχύουν τα παραπάνω περί τροφοδοσίας (έχει τροφοδοσία ενσωματωμένη) αλλά έχετε το υπόψη για άλλους ενισχυτές με εξωτερικά τροφοδοτικά.

Άλλος παράγοντας είναι και το μέγεθος της αντίστασης του class A mod.

Έχω δει σε φόρουμ να τοποθετούν ψύκτρες σε τελεστικούς (κάτι σαν τις ψύκτρες που βάζαμε παλαιότερα στις μνημούλες των καρτών γραφικών όταν κάναμε OC...