Eυχαριστω παιδες..
Dommie οποτε θες,δεν τιθεται θεμα..
Πολυ Headfiers εχουν το combo M-stage/k701 και αυτο μονο μου λεει πολλα,πιστευω αξιζει να το ακουσεις και εσυ..
Φιλε dimmanoukas τα ακουστικα μου δεν ειναι δυσκολα σε οδηγηση,στην ουσια δεν μου ειναι απαραιτητος για να ακουστουν,αλλα ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι ενας σωστος ενισχυτης μπορει να ζωντανεψει ενα καλο ακουστικο και να το ανυψωσει σε αλλα επιπεδα..
Βtw εχω τα Ultrasone DJ1 και τα Audio Technica M50..
Εαν ενδιαφερεσαι και εσυ για καμια ακροαση στο μελλον,πολυ ευχαριστως να κανονισουμε..
καλημέρα, άλλος ένας με τον συνδυασμό M-stage/k701 για τον οποίο είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, αν κι ακόμα θέλουν στρώσιμο και τα 2!
Γιατι ποτε τα πηρες που θελουν στρωσιμο ακομα?
Εγω τον περιμενω την Πεμπτη..
οχι, αλλαξα τους τελεστικους κι εβαλα Burr Brown OPA627AP with Class A Biasing Mod.
Σωστος...
Παρατηρησες καμια αισθητη διαφορα η τιποτα ιδιαιτερο?
Ειναι λιγο ακριβος για να τον φερω απο Κινα(30 ευρω) και δεν θελω να αγοραζω τζαμπα πραγματα..
Ηδη εχω εναν LM4562 για να τον δοκιμασω..
τον παρήγγειλα με τον τελεστικό εγκαταστημένο οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι διαφορά θα είχε χωρίς αυτόν..πάντως η τιμή του ήταν κάπου στα 20Ε:
http://tamaudio.com/store/index.php?route=product/product&product_id=91
οπότε δεν χάνεις τίποτα να τον πάρεις με αυτόν..
Το φθινόπωρο προβλέπεται πολύ head-fiάρικο!!! χε χε
Καλορίζικοι και καλοάκουστοι οι ενισχυτές σας παιδιά.
Ο Tam Audio είναι αξιόπιστος πωλητής και εχω αγοράσει δύο φορές χωρίς πρόβλημα και χωρίς τελωνείο.
Οι διαφορές που κάνουν οι τελεστικοί έιναι μεγάλες (δεν μπροώ να πω το ίδιο για το class A biasing mod, και θεωρώ ότι πρεπει να αποφεύγεται διότι υπερθερμένει και "ζορίζει" τον τελεστικό χωρίς μεγάλα ηχητικά οφέλη...)
Ο Matrix είναι απομίμηση γνωστού και ακριβού ευρωπαϊκού σχεδιασμού και είναι εξαίρετος ηχητικά (αν κρίνω από τα reviews)
Ο Tam Audio έχει αυθεντικούς τλεστικούς, και προσοχή χρειάζεται σε άλλους πωλητές στο e-bay, διότι κυκλοφορούν πολλοί τελεστικοί μαιμούδες... συνήθως οι ακριβοί είναι και αυθεντικοί (χωρίς αυτό να εξασφαλίζει την αυθεντικότητα).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.