οπως το camelot που είδες κλπ δε βολεύει γιατι αν προσέξεις η ροή είναι ελάχιστη. πχ αν θες νερό στη κατσαρολα να ρίξεις ή μια κανάτα να γεμήσεις.
Το νερό της ΕΥΔΑΠ στην Αθήνα αν δεν μεσολαβούν χάλια σωληνώσεις είναι καλύτερο από αρκετά εμφιαλωμένα. Αν σας ενοχλεί το χλώριο, απλά βάλτε το σε μια κανάτα και θα φύγει όλο από μόνο του, ούτε φίλτρο χρειάζεται, ούτε τίποτα.
Τώρα για την επαρχεία θέλει μια ανάλυση το νερό, να δείτε τις συγκεντρώσεις των διαφόρων στοιχείων και μετά στη βάση της ανάλυσης μπορεί όντως να χρειάζεται ένα φίλτρο. Το είδος του φίλτρου πάλι έχει να κάνει με την ανάλυση που θα έχετε στα χέρια σας. Στα νησιά πάντως του Αιγαίου έχω δει αρκετά κιόσκια από την ΤΕΜΑΚ αν θυμάμαι καλά που πας με το μπιτόνι σου και το γεμίζεις νερό. Είναι φθηνό και πολύ καλής ποιότητας - δεν φοβάσαι που έχουν αποθηκευθεί τα εμφιαλωμένα κλπ.
Επίσης το χειρότερο στα νησιά με την αφαλάτωση είναι ότι κάποιες φορές τα δίκτυα ύδρευσης είναι πεπαλαιωμένα και πολλές φορές ενώ το νερό που φεύγει από τη μονάδα της αφαλάτωσης είναι πολύ καλής ποιότητας, μέχρι να φτάσει στη βρύση έχει γίνει χάλια...Και φυσικά ο ισοπεδωτικός Ελληνάρας λέει μετά ότι η αφαλάτωση δεν βγάζει καλό νερό...
Σιγουρα η ροη μειωνεται, αφου οπως καταλαβαινετε το νερο διυλιζεται μεσα απο ενα πυκνο στρωμα ανθρακα. Δεν γινεται διαφορετικα. Πιστευω πως μια συνηθεια ειναι.
Μαλλον εννοεις λογω αλατιου. ? Αν εχετε παραπανω, πρεπει να προηγηθει φιλτρο αφαλατωσης μαλλον, αλλιως θα μπουκωσει το φιλτρο ανθρακα.
Απόσταξη από αρχαιοτάτων χρόνων, βαβουριάρικη, δύσχρηστη αλλά πετάει.
Γιαννη Βαλε και εναν επιτηρητη, σταθεροποιητη τασης, γεννητριες, αλεξικεραυνα, φωτοβολταικα, αφυγραντηρες και εισαι κομπλε.
Bios το καθε φιλτρο αναφερει ποσες χιλιαδες λιτρα μπορει να καθαρισει μεχρι να χρειαστει αντικατασταση. Εγω βεβαια δεν εχω κατσει να υπολογισω με ακριβεια ποσο εμφιαλωμενο νερο ξοδευω.
Θα το κανω ομως μετρηση για ενα μηνα, ωστε να μαθω τις αναγκες μου για τους 12 μηνες.
Ειπαμε, τα φθηνα απο τα ακριβα φιλτρα ανθρακα εχουν διαφορες τοσο στον καθαρισμο συγκεκριμενων λιτρων, οσο και ποσα μαικρον θα συγκρατησουν (0,1-0,2-05 κλπ)
Δεν είναι πόσιμα αυτά τα νερά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.