Φίλτρο νερού.

PETRAN

AVClub Fanatic
20 June 2006
11,063
in orbit
Η παιδίατρος μας είπε να μην βράζουμε πλέον το νερό που δίνουμε στον πιτσιρικά.(έγινε 15 μηνών γαϊδουράκι)

Θέλω να βάλω φίλτρο νερού.

έχετε να προτείνετε κάτι?
πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τις προδιαγραφές?
θα ήταν υπερβολή να βάλω και στην κεντρική παροχή αλλά και στην βρύση που πίνουμε?

κάθε βοήθεια και σκέψη καλοδεχούμενη.

teledyne waterpik

ξεκινάς με το απλό στη βρύση με ενεργό άνθρακα.
Αμα είσαι μερακλής βάζεις και το αντίστοιχο γαϊδούρι κάτω από το νεροχύτη που κρατάει σχεδον τα πάντα.

και να μην μπερδευόμαστε:
άλλο το γαϊδούρι που λέω εγώ και άλλο το γαϊδουράκι που λες εσύ... (δεν ντρέπεσαι ρε .... το βλάσταρι σου ) ?:grinning-smiley-043

είναι μεγαλόσωμος ο άτιμος Δημήτρη μου . :proud:

και τέτοια είδους υποκοριστικά είναι πλέον καθημερινά. (είμαι χαζομπαμπάς τι να κάνω)

υ.γ ευχαριστώ για την απάντηση

Μακάρι να είχα και εγώ ένα ακόμα στα 1.5 τώρα...
Η καλύτερη φάση.

Πάντως (μεταξύ μας) κακώς νομίζω του βράζατε το νερό μέχρι τώρα....

Απάντηση: Re: Φίλτρο νερού.

Η καλύτερη φάση.

:idea:
Δημήτρη μπορείς αμα θες να υιοθετήσεις τον Σπύρο.

μπορεί να μην είναι 1.5 και να τα έχει τα χούγια του(γαύρος) αλλά πιστεύω οτι θα τα πηγαίνατε μια χαρά ! :ADFADF1:

υ.γ όσο για το βράσιμο έχεις δίκιο αλλά το μεγάλο αφεντικό δεν άκουγε ούτε εμένα ούτε την γιατρό που μας είχε πει να σταματήσουμε το βράσιμο εδώ και ένα δίμηνο περίπου :smash:

υ.γ2 στο επίσημο site της waterpik γιατί δεν βρίσκω τίποτα περι φίλτρων βρε Δημήτρη ?

Η καλύτερη φάση.

Θες τη δικιά μου;
Βγάζει τα δόντια χονδρικής... Αυτή την εποχή βγάζει 4 μαζί...
Όταν βγάζουν δόντια είναι μία άσχημη περίοδος...
Όταν βγάζουν γλώσσα είναι ακόμη πιο άσχημη...

Συμφωνώ...
Εμείς αν θυμάμαι καλά κόψαμε το βράσιμο/αποστείρωση όταν έγινε 6 μηνών!
Ούτως ή άλλος όταν τα πιτσιρίκια βγάζουν δόντια μασουλάνε ότι βρουν στο πάτωμα. Το βράσιμο του νερού ή το φίλτρο θα τα σώσει;

πολύ εύκολους στον δανεισμό τέκνων σας βλέπω....
φτου σας ρεζίληδες...:violent-smiley-030::flipout:

Συμφωνώ...
Εμείς αν θυμάμαι καλά κόψαμε το βράσιμο/αποστείρωση όταν έγινε 6 μηνών!
Ούτως ή άλλος όταν τα πιτσιρίκια βγάζουν δόντια μασουλάνε ότι βρουν στο πάτωμα. Το βράσιμο του νερού ή το φίλτρο θα τα σώσει;

γιατί θέλουν δόντια? η δικιά μου είχε γλύψει όλο το πάτωμα από 6 μηνών...

Το πρώτο που πρέπει να κοιτάξεις είναι να συγκρίνεις τις προδιαγραφές μεταξύ αντίστοιχων προϊόντων και να τις διασταυρώσεις για να δεις αν πρόκειται για ...φούμαρα ή για πραγματικές, με επίσημες και αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις! Είναι πολύ σημαντικό αυτό! Σαφώς και θα ήταν υπερβολή για όλη την παροχή... Η ροή του νερού μέσα από το φίλτρο είναι μειωμένη, αυτό συν το ασύμφορο κόστος (αρχικό και συντήρησης), συν το ότι προσωπικά δεν βρίσκω κάποια χρησιμότητα... να ποτίζεις τα λουλούδια ή να κάνεις μπάνιο με φιλτραρισμένο νερό! Πιο φθηνό θα σού 'ρθει το γάλα γαϊδούρας! :flipout:

Προσωπικά, δεν έχω αποκτήσει ακόμα, αλλά το είχα ψάξει λίγο πριν μας κάνουν μια επίδειξη κατ' οίκον... είναι όμως στα μελλοντικά μου σχέδια.

Υπ' όψιν ότι η γεύση του φιλτραρισμένου θα σου φανεί πολύ άσχημη στην αρχή λόγω ότι θα λείπουν κάποια στοιχεία που του δίνουν τη γεύση που έχουμε συνηθίσει -ισχύει και εδώ το "αν είναι ωραίο...φτύστο!" Μετά από κάποιο διάστημα όμως λένε ότι το συνηθίζεις. Επίσης επειδή πλέον δεν θα έχει χλώριο, δεν διατηρείται έξω από το ψυγείο -και στο ψυγείο κανά-δύο μέρες αν θυμάμαι καλά.

πολύ εύκολους στον δανεισμό τέκνων σας βλέπω....

Ποιος μίλησε για δανεισμό;
Α, όλα και όλα! Επιστροφές δε δεχόμαστε! Μια και καλή!

Αυτά πρέπει να τα δίνεις όταν είναι μικρά!
Μετά δεν γίνεται τίποτα! Κάθε μέρα ψάχνω τις αγγελίες που ζητάνε γυναίκες και έχω στείλει χιλιάδες γράμματα προσφέροντας τη δικιά μου! Τζίφος! Μου ξέμεινε! :flipout:

Βρε μήπως γινόμαστε υπερπροστατευτικοί με τα παιδιά μας;
Εγώ θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει αντί για γόνατα δύο μόνιμα κάπαλα που απλά άνοιγαν όταν ξαναέπεφτα! Έχω βουτήξει με τη μούρη σε ποτάμι και έφτυνα μετά γυρίνους, έχω ανοίξει το κεφάλι μου σε πετροπόλεμο, μέχρι και μυρμήγκια με έχει τσακώσει η μάνα μου να τρώω... Το νερό της βρύσης θα τα πειράξει;
Το ότι τα πιτσιρίκια έχουν διάρροια όταν βγάζουν δόντια δεν σημαίνει τίποτα άλλο από το ότι έβαλαν στο στόμα τους κάτι βρώμικο και τα πείραξε.

η πιό αξιοπιστη λύση ακούει στο όνομα e-spring, περισσότερα εδώ
http://www.espring.com/EL-EL/home.aspx?pgid=11

Οι πιό αυστηρές προδιαγραφές υγείας από τον ΝSF
Πρόκειται για την καλύτερη δυνατή λύση που έχω ψάξει μιας και το αντιμετώπισα στην δουλειά.

μηπως θελει κανεις δυο αγορακια δωρο;
διδονται μαζι η και χωρια
δωρο φιλτρο νερου και γαλα για δυο χρονια

υ.γ, επιστροφες γινονται δεκτες μετα το στρατιωτικο.

μηπως θελει κανεις δυο αγορακια δωρο;
διδονται μαζι η και χωρια
δωρο φιλτρο νερου και γαλα για δυο χρονια

υ.γ, επιστροφες γινονται δεκτες μετα το στρατιωτικο.

....και γώ χαρίζω 2 αγοράκια, προλαβαίνεται, ή μήπως πρέπει να το βάλω στις αγγελίες :flipout::flipout:

Last edited:

http://www.waterfilters.net/SearchByBrand/teledyne_waterpik.htm

είχα το f2-c στη βρύση χρόνια.
Μετά (2000) έβαλα ένα διμπούκαλο κάτω από το νεροχύτη.

αυτο που λες το μικρο φιλτρο το ειχα δοκιμασει στην προηγουμενη δουλεια που ημουν για κανενα χρονο και δεν εκανε απολυτως τιποτα,για το αλλο κατω απ'τον νεροχυτη δεν ξερω καθολου.

Πριν μπεις σε υπερβολικά έξοδα τσέκαρε τις κανάτες με φίλτρο ενεργού άνθρακα της BRITA που υπάρχουν στα περισσότερα Super Markets.

Η παύση αποστείρωσης νερού / σκευών για βρέφη, πρέπει να γίνεται τον 6ο μήνα....

Πριν μπεις σε υπερβολικά έξοδα τσέκαρε τις κανάτες με φίλτρο ενεργού άνθρακα της BRITA που υπάρχουν στα περισσότερα Super Markets.

Η παύση αποστείρωσης νερού / σκευών για βρέφη, πρέπει να γίνεται τον 6ο μήνα....

Σπύρο, εσύ ξέρεις πολλά, ακριβώς έτσι είναι. :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Φίλτρο νερού.

η πιό αξιοπιστη λύση ακούει στο όνομα e-spring, περισσότερα εδώ
http://www.espring.com/EL-EL/home.aspx?pgid=11

Οι πιό αυστηρές προδιαγραφές υγείας από τον ΝSF
Πρόκειται για την καλύτερη δυνατή λύση που έχω ψάξει μιας και το αντιμετώπισα στην δουλειά.
Αυτο χρησιμοποιω και εγω. Αψογο.