Φήμες για iphone 5.7'

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Φήμες για iphone 5.7'

Με πιθανο tweaking στο IOS για ευκολότερη χρήση με το ένα χέρι για το μεγάλο.
Μα φυσικα, εννοειται ότι θα εχει tweaking.

Για την ακριβεια, το εχει ηδη κανει.

Οχι ομως στο iOS αλλα στο μυαλό των φανμπουζ

:p

(σε καθε περιπτωση, η ευρηματικότητά σου με συγκινεί - ξερεις να ανοιγεις πορτες (που εχεις μόνος σου κλειδώσει) βρε παιδι μου :p)

το οτι εσυ (και οι υπολοιποι) αγνοειτε τα βασικα και κυριως τη σημασια του software , το ξερουμε... δε χρειαζεται να το ξαναπουμε!:p

Προφανως και η Samsung (και αλλες εταιρειες ευτυχως) το γνωριζουν και ευελπιστουν καποια στιγμη να βελτιωθουν στο τομεα αυτο... http://www.insomnia.gr/_/articles/h...-δέσμευση-για-σημαντικές-βελτιώσεις-στο-r5563

η σημασια του χερισμου ειναι πρωτιστη σημασιας και ειναι αυτο που θα οδηγησει τις εξελειξεις.. οχι το αντιθετο!

Το να πετας οτι να ναι , χωρις να εχει προηγηθει ερευνα , μονο και μονο γιατι υπαρχουν "αχορταγοι "... δειχνει μονο ελλειψη σεβασμου και "νοησης" !

Δες επισης τι παπαριες εβγαλε η MS με τα WIN 8 και θα καταλαβεις... προσπαθσε να "προλαει" τις αγορες κι εφαε τα μουτρα της....

Ασε λοιπον εμας "τα προβατα" , να πηγαινουμε βημα-βημα το πραγμα... :p

Last edited:
Ναι βρε Γιαννη, τα χουμε ξαναπει, ειμαστε βλακες και ασχετοι....:p

(γι αυτό αγοράζουμε ακόμα Apple άλλωστε....:p)

Απάντηση: Re: Φήμες για iphone 5.7'

το οτι εσυ (και οι υπολοιποι) αγνοειτε τα βασικα και κυριως τη σημασια του software , το ξερουμε... δε χρειαζεται να το ξαναπουμε!:p

Προφανως και η Samsung (και αλλες εταιρειες ευτυχως) το γνωριζουν και ευελπιστουν καποια στιγμη να βελτιωθουν στο τομεα αυτο... http://www.insomnia.gr/_/articles/h...-δέσμευση-για-σημαντικές-βελτιώσεις-στο-r5563

η σημασια του χερισμου ειναι πρωτιστη σημασιας και ειναι αυτο που θα οδηγησει τις εξελειξεις.. οχι το αντιθετο!

Το να πετας οτι να ναι , χωρις να εχει προηγηθει ερευνα , μονο και μονο γιατι υπαρχουν "αχορταγοι "... δειχνει μονο ελλειψη σεβασμου και "νοησης" !

Δες επισης τι παπαριες εβγαλε η MS με τα WIN 8 και θα καταλαβεις... προσπαθσε να "προλαει" τις αγορες κι εφαε τα μουτρα της....

Ασε λοιπον εμας "τα προβατα" , να πηγαινουμε βημα-βημα το πραγμα... :p

Τι εννοεις να πετας οτι ναναι??? θεωρεις οτι μια συσκευη που εχει τα αυτονόητα και κανει τα αυτονότητα στην εποχή μας διχως κλειδωματα και με το σταγονόμετρο ΔΕΝ ειναι σωστό???
Δλδ τι λάθος η μάλλον ΤΙ δε κανει σωστα ενας χρηστης Νοτε Χ galaxy X ΗΤCκλπ????

Μηπως εχουμε χασει την μπαλα λίγο???

Καλο να εχουμε επιλογές και να μπορει ο καθένας να διαλέγει αυτο που του αρέσει/ταιριαζει αλλα τετοιες δηλώσεις καλυτερα να λείπουν

Οσο για τα win8 δε ξερω τι λεει η κοινη γνώμη, αλλα η η γρηγοράδα και η σταθερότητα το fluid που έχουν ειναι εξωπραγματικα για MS προϊόν. Αυτοι δεν ειναι και τομεις που στηριζατε την υπεροχη του ΜΑC OS εξάλλου? ε παει κι αυτο το κάστρο......

Προφανως κι εχουμε χασει τη μπαλα... η MS εφτιαξε ενα λειτουργικο που δεν ειναι ουτε για desktop , αλλα ουτε και για tablet.
Προσπαθησε, χωρις επιτυχια , να συνδιασει αυτο που η apple ακομη το παλευει , γιατι θελει δουλεια , κυριως με τη νοοτροπια του κοσμου και τη "νεα" γλωσσα των tablet.

Το λειτουργικο της MS παραπεει σε 2 κοσμους , που δυστυχως με το τροπο που το υλοποιησε , αφηνει πολλα κενα και κυριως δεν φαινεται να "¨ενοποιει" τελικα τους 2 κοσμους.

Οσο για το android, αυτη η καραμελα των επιλογων, εχω βαρεθει να την ακουω.... τη δοκιμασα και τη γευομαι και τωρα (με 2 tablet που μου εχουν "φορτωσει" οι συγγενεις μου) και το μονο που καταφερνει ειναι μονο συγχηση και ευκαιριακος εντυπωσιασμος!

Οταν πουλησα προσφατα το ipad 3 της γυναικας μου, ηρθε και το πηρε καποιος που ειχε μαζι του οτι συσκευη android υπαρχει (samsung galaxy s3, s4. tablet 7 kai 10 samsung klp) ... και τον ρωτησα τι το ηθελε το ipad.
Μου ειιπε με απολυτη ειλικρινεια και φυσικοτητα.... "το θελω για τους δικους μου, τη γυναικα μου και το παιδι μου, γιατι ειναι πολυ πιο ευχρηστο και κατανοητο ! Οσες φορες προσπαθησα να τους "δειξω" τα δικα μου gadjet , ειτε βαρεθηκαν , ειτε δυσκολευτηκαν πολυ ..."

Αυτο για μενα τα λεει ολα, οτι και να λετε εσεις οι "ειδικοι" ... :p

Προφανως κι εχουμε χασει τη μπαλα... η MS εφτιαξε ενα λειτουργικο που δεν ειναι ουτε για desktop , αλλα ουτε και για tablet.
Προσπαθησε, χωρις επιτυχια , να συνδιασει αυτο που η apple ακομη το παλευει , γιατι θελει δουλεια , κυριως με τη νοοτροπια του κοσμου και τη "νεα" γλωσσα των tablet.

Το λειτουργικο της MS παραπεει σε 2 κοσμους , που δυστυχως με το τροπο που το υλοποιησε , αφηνει πολλα κενα και κυριως δεν φαινεται να "¨ενοποιει" τελικα τους 2 κοσμους.

Οσο για το android, αυτη η καραμελα των επιλογων, εχω βαρεθει να την ακουω.... τη δοκιμασα και τη γευομαι και τωρα (με 2 tablet που μου εχουν "φορτωσει" οι συγγενεις μου) και το μονο που καταφερνει ειναι μονο συγχηση και ευκαιριακος εντυπωσιασμος!

Οταν πουλησα προσφατα το ipad 3 της γυναικας μου, ηρθε και το πηρε καποιος που ειχε μαζι του οτι συσκευη android υπαρχει (samsung galaxy s3, s4. tablet 7 kai 10 samsung klp) ... και τον ρωτησα τι το ηθελε το ipad.
Μου ειιπε με απολυτη ειλικρινεια και φυσικοτητα.... "το θελω για τους δικους μου, τη γυναικα μου και το παιδι μου, γιατι ειναι πολυ πιο ευχρηστο και κατανοητο ! Οσες φορες προσπαθησα να τους "δειξω" τα δικα μου gadjet , ειτε βαρεθηκαν , ειτε δυσκολευτηκαν πολυ ..."

Αυτο για μενα τα λεει ολα, οτι και να λετε εσεις οι "ειδικοι" ... :p

Εγώ θυμάμαι ότι είσαι από τους λίγους που τους άρεσε το νέο win phone os

Όσο για τα ταμπλετς που λες ότι σε βασανίζουν, 4 από αυτά κάνουν λιγότερο από ένα Iphone …
Και στην τελική μετά από τόσα παράπονα , γιατί δεν τα αλλάζεις με apple ?

Όσο για την παντόφλα της apple, θα βγει κάποτε … ως τότε επιλογές υπάρχουν, και ευτυχώς δε φέρνουν την καταστροφή μια χαρά βολεύεται ο κόσμος και φθηνά.

Μου αρεσουν τα win 8 mobile, οχι τα win 8 desktop.
Δε γινεται σε tablet τυπου και hybrid laptop να εχεις ακομη desktop feeling

Δε γινεται δηλ. να εχεις στο ιδιο μηχανημα αυτο ....
Windows-8-desktop-tiles-metro-1024x576.png

και αυτο...
windows-8-desktop-interface-color-changfe-640x359.jpg

ειναι 2 ενετελως διαφορετικα πραγματα και δε παντρευονται.. οχι τουλαχιστον μ αυτο το τροπο.

Οσο για τα tablet , δεν ειναι δικα μου πια... ανηκουν στ ανηψια μου και βαφτηστηρια μου, που δε μπορουσαν να παρουν κατι διαφορετικο.
απλα καθε λιγο με "πρηζουν" με κολληματα και διαφορα προβληματα ... οπως οι φιλοι με windows !(ευτυχως εμειναν λιγοι ) :p

Απάντηση: Re: Φήμες για iphone 5.7'

Δε γινεται σε tablet τυπου και hybrid laptop να εχεις ακομη desktop feeling

Δε γινεται δηλ. να εχεις στο ιδιο μηχανημα αυτο ....
Windows-8-desktop-tiles-metro-1024x576.png

και αυτο...
windows-8-desktop-interface-color-changfe-640x359.jpg

ειναι 2 ενετελως διαφορετικα πραγματα και δε παντρευονται.. οχι τουλαχιστον μ αυτο το τροπο.

Οσο για τα tablet , δεν ειναι δικα μου πια... ανηκουν στ ανηψια μου και βαφτηστηρια μου, που δε μπορουσαν να παρουν κατι διαφορετικο.
απλα καθε λιγο με "πρηζουν" με κολληματα και διαφορα προβληματα ... οπως οι φιλοι με windows !(ευτυχως εμειναν λιγοι ) :p

Εγω μια χαρά μπορώ, και με βολεύει απίστευτα, μπορεις να το προσεγγίσεις και με τις 2 πλευρές, παραδοσιακά είτε με την νέα μορφή....

αλλα αν δε κατσεις να το δουλεψεις λιγο με ανοιχτο μυαλο δουλεια δε γίνεται... ολα γίνονται τόσο γρήγορα σε αυτο το λειτουργικό...

...images removed..

Καλό κουράγιο με τους φίλους με win :-) Δε νομίζω να εξαφανιστούν εύκολα, προβλέπω να με πρήζουν για δεκαετία+ οι δικοί μου :D

Άσε που λόγο nokia , εμφάνισαν τρελές πωλήσεις ξαφνικά , πούλησαν ταμπλέτες σε αεροπόρους και άλλα τρελά …

Το ότι η apple δεν έχει λύσεις για όλους είναι ένα θέμα, και οι επενδυτές τους γκρινιάζουν …

καλη τυχη με τα win 8 desktop (τα mobile τα συμπαθω , οντως).

Kανεις γνωστος μου δεν εχει ακομη βαλει win8 , ουτε εμεις στη δουλέια φυσικα....

Λυσεις για ολους δε χρειαζεται, ας το κανουν οι αλλοι!:p

Μια χαρά είναι τα Win 8 desktop, αρκεί να εξαφανίσεις το metro και τα apps του (και να τα βλέπεις μόνο όταν θέλεις κι όχι όποτε θέλει η Microsoft), πράγμα πολύ εύκολο. Αν βέβαια όσοι δεν τα θέλουν δεν μπορούν να βάλουν ένα μικρό πρόσθετο προγραμματάκι που κάνει αυτή τη δουλειά (συνηθισμένοι ίσως ορισμένοι από αυτούς κι από την Apple που επιβάλλει τον τρόπο εργασίας και δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον χρήστη), κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι για Windows, αλλά για Apple! :afro:

win81.jpg

Last edited:
Συμφωνώ, με λίγη παραμετροποίηση τα Windows 8 γίνονται πλήρως λειτουργικά και άμεσα

Δεν είναι τίποτα άλλο ουσιαστικά παρά Win 7 + apps. Παραμερίζεις τα apps (αν δεν σου αρέσουν, ίσως κάπως έχουν βελτιωθεί τώρα στα 8.1 μετά από ένα χρόνο) και έχεις τα 7 με όσες άλλες βελτιώσεις υπάρχουν στο υπόβαθρο του λειτουργικού...

...αλλα παραμενουν windows! :p

Πάρα πολύ όμορφα! Έτσι πρέπει να παραμείνουν! :Banane0:

To metro στα 8.1 ειναι πολυ παραμετροποήσιμο,
Μολις ασχοληθεις και το φτιαξεις στα μετρα σου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ για το βασανο του start button με τα δικαδες folders και συντομευσεις.
Πραγματικα εχω βρει την υγειά μου με το metro, και εχω ΔΕΚΑΔΕΣ εφαργμογες και apps....

αλλα ειμαστε εκτος θέματος, εφω μιλάμε για τα γιγαντιαία iphone που κανεις δε τα θέλει... αλλα ολοι τα περιμένουν πως και πως μολις δωσει το οκ η μαμα AAPL!

Status
Not open for further replies.