Φήμες για iphone 5.7'

Status
Not open for further replies.
Γιατί τρολλάρω τι είπα?
Σχολίασα ένα ποστ σου και αυτό που είπες περί προτιμήσεων.
Ξέρω πολλούς που τις προτιμήσεις τους, τις ορίζει η Apple και όχι οι ίδιοι, αυτό σχολίασα.

Αυτό που λέμε για τα δάχτυλα, το λέμε σαν αστείο, αλλά ουσιαστικά είναι τραγέλαφος.

Last edited:
Τρολαρεις οταν προεξοφλεις τι θα κάνουν στο μέλλον άνθρωποι που ούτε γνωρίζεις ούτε προφανώς παρακολουθείς προσεκτικά τι έχουν γράψει. ..

Δε ξέρω ποιος χρήστης μπορεί να τρολαρει
Αλλά η apple Μας τρολάρει με το δάχτυλο χρόνια τώρα, οπότε λογικό να επιστρέψει πίσω και λίγο τρολάρισμα.

Πάντως προσωπικά από το τελευταίο άρθρο της WSJ που παρέθεσα ενοχλήθηκα και λιγο με αυτά που λένε
The plans for larger iPhones come as Apple is losing market share to rivals who offer bigger screens. Those models have proved popular as more people use the handsets to play games, watch video or surf the Web.

Bigger screens are particularly popular in China,

Δηλαδή εμείς οι ευρωπαίοι δεν έχουμε ψυχή? Όλα για την αγορά της κίνας? Όταν λέγαμε ότι το web Λ.χ. θέλει καμία ίντσα παραπάνω τότε έκαναν τον κινέζο στην apple … φυσικά είναι και τσακωμένοι τώρα πια με το web, δε τους αρέσει, προτιμούν App και όχι web…
Άκου εκεί λόγο κίνας … κρίμα …

Τάσο, αν θες να μάθεις κουτσομπολιά για την apple μην διαβάζεις WSJ. Ειναι τρομερά αναξιόπιστη. Όσο για την σχέση δακτύλων και χρήσης με ένα χέρι φυσικά διαφωνώ με αυτά που λες (και απο προσωπική εμπειρία) αλλά αυτό το ζήτημα το έχουμε εξαντλήσει.. Ας περιμένουμε να δούμε τι ποτέ και πως θα κάνει η apple του χρόνου, καλα να είμαστε...

Re: Απάντηση: Φήμες για iphone 5.7'

Τάσο, αν θες να μάθεις κουτσομπολιά για την apple μην διαβάζεις WSJ. Ειναι τρομερά αναξιόπιστη. Όσο για την σχέση δακτύλων και χρήσης με ένα χέρι φυσικά διαφωνώ με αυτά που λες (και απο προσωπική εμπειρία) αλλά αυτό το ζήτημα το έχουμε εξαντλήσει.. Ας περιμένουμε να δούμε τι ποτέ και πως θα κάνει η apple του χρόνου, καλα να είμαστε...

Οτι βρώ διαβάζω οπως ξέρεις , καταναλώνω πληροφορία , όσο προλαβένω και ας είναι και απο wsj

Δε με νοιαζει τόσο η άποψη σου για τα δάχτιλα, γιατι έχω και εγώ άποψη, ενώ προφανώς πιο σημαντική είναι η άποψη των κινέζων και των
...
αγορών :flipout:
...

Απορω με την ορεξη κ;ποιων παντως, να σχολιαζουν τα παντα και ν ασχολουνται με το μεγεθος του κινητου μας!

Και εγώ απορώ γιατί τόσο καιρό η apple ασχολιόταν με τις μεγάλες οθόνες του ανταγωνισμού και έβγαζε slides και γραφήματα …

Το τι ‛παντόφλα’ έχουν φάει χρήστες με μεγάλα κινητά από κατόχους iphone δε λέγεται
Βρε γυναίκα να είχε ο άλλος , τέτοια ‛παντόφλα’ δεν του έριχνε

Τώρα εάν απορείς γιατί η wsj γράφει άρθρο… επ αυτού .. προφανώς γραφούν άρθρα για όλες τις εταιρίες κινητών προβλέποντας τι θα φέρουν στο μέλλον.

Ειλικρινα δε ξερω τι ζορι τραβατε.... ειδατε κανεναν απο μας να μπαινει σε αλλες κατηγοριες και να τα κανει λιμπα?

Δε με νοιαζει τι διαφημιση κανει η αππλε, δεν ειμαι δικηγοροςμτης ουτε μιλαω εκ μερους της.
Εγω κοιτω τι με βολευει , κοιταχτε κι εσεις το ιδιο και μη νοιωθετε μειονεκτικα που παντα θα ερχεστε δευτεροι!
Εχει κι αυτο τη γοητεια του...

Πάντως μονο σε thread του apple corner μπορεί να γινει αυτό: Να βρουν ευκαιρία κάποιοι να κράξουν τους αγοραστές apple για το μέγεθος της οθόνης του μελλοντικού τους κινητού, βασισμένοι σε μια φήμη ενός μοντέλου που δεν έχει καν κυκλοφορήσει, προεξοφλώντας μάλιστα ότι θα το αγοράσουν σίγουρα no matter what!
:p

Εγώ την apple κράζω, Όπως και τη Google, ή άλλες φορές την M$

Γιάννη και Τάκη, πραγματικά ξέρετε την εκτίμηση μου, δε πρέπει να παίρνετε προσωπικά τα σχόλια που κάνω για την apple

Αν είναι λίμπα θα μας τακτοποιήσει ο καλός μας Κορ

Εσύ την apple κράζεις, άλλοι όμως σχολιάζουν σε προσωπικό επίπεδο όπως διαπίστωσες..
Το σχόλιο μου δεν πήγαινε σε εσένα..

Μα, τοοοοσα παιδικα τραύματα ρε Γιάννη; :p

Παντως, Τάκη, αντί να θυμώνεις με τον gPasca θα επρεπε να τον ευχαριστείς (αυτόν μεταξύ άλλων) γιατί σου δίνεται η ευκαιρία της ''ομαλης μεταβασης'' από το ''δεν θελω iphone > 4'' '', στο ''αν βγάλει 2 θα παρω το μικρο'', ''δεν ξερετε τι θα κανω'' στη δεδομενη καταληξη που περιεγραψε ο gPasca ''θα το παρω day 1'' - αντε, να προσθέσω και το ''αν δεν ειναι μεγαλύτερο από 7'' '') :p

Καλα, εσύ αντί να λες εξυπνάδες, για γράψε τίποτα για την "εμπειρία" χρήσης σου με το S4 που δεν βλέπεις την ώρα να ξεφορτωθείς... :p

Και αν κάποιοι αναρωτιούνται γιατί ανέχομαι τον ανωτέρω "κύριο", ας είναι καλα ο JVC 700 και το επερχόμενο Gravity.... :p

Καλα, εσύ αντί να λες εξυπνάδες, για γράψε τίποτα για την "εμπειρία" χρήσης σου με το S4 που δεν βλέπεις την ώρα να ξεφορτωθείς... :p

Δεν γραφω ''εξυπνάδες'', την αληθεια γραφω - πασπαλισμένη με ελαφρό χιούμορ - για να μη σας ανεβεί (παραπάνω) η πίεση :p

Η διαφορά μας Τάκη, ειναι ότι κράζω ότι δεν μου αρέσει - απ' όπου κι αν προέρχεται - ακόμα κι αν το εχω αγοράσει.

Και φυσικα στην παρούσα φάση, θα θελα να ξεφορτωθώ το S4 αλλά δεν υπάρχει καλύτερη λύση (εξακολουθώ να το προτιμώ από iPhone - αλλιως θα χα ηδη ξαναπάρει iPhone).

Τελος, ξαναλέω για πολλοστή φορά, ότι η ''ταύτισή'' σας με μία εταιρία, σας κάνει να παίρνετε προσωπικά ότι αναφέρεται γι αυτή και σας βγαίνει η ανάγκη υπεράσπισής της, ενώ παράλληλα οδηγείστε σε αστείες συμπεριφορές για τις οποίες σαφώς και ''κρίνεστε'' δημοσίως (όπως όλοι μας άλλωστε σε ένα ανοικτο φορουμ).

Οπότε όταν λυσσάτε για τις <4'' και όλοι ξέρουμε ότι θα πάρετε το επόμενο iPhone στις 4,5''+, ε, τί να κανουμε, θα το φάτε το δούλεμα (ναι και προκαταβολικά - το έχετε κερδίσει αυτό το δικαίωμα :p)

Εγω, για το καλό σας τα λέω όλα αυτα αλλά εσεις που....:p

Και αν κάποιοι αναρωτιούνται γιατί ανέχομαι τον ανωτέρω "κύριο", ας είναι καλα ο JVC 700 και το επερχόμενο Gravity.... :p
Εγω παντως δεν αναρωτήθηκα ποτε :p

Μα, άφου θες να μιλήσουμε σοβαρά, να σε πληροφορήσω πως δεν λες την αλήθεια, εξυπνάδες γραφεις και μάλιστα τελείως ανυπόστατες.
Όσο για την ανάγκη σου να μας το παίξεις για πολλοστή φορα "δασκαλάκος" πραγματικά με ξεπερνά..
Ασχολήσου λοιπόν με αυτά που γουστάρεις και μην μας πιάνεις στο στόμα σου. Έχει καταντήσει κουραστικό.

Συριε, φαινεται οτι εχετε αποκλειστικη αντιπροσωπεια της αληθειας.... !
Πρπει να ειμαστε πολυ προβατα τελικα!
Χωρις καμια δοση χιουμορ....

Μα, άφου θες να μιλήσουμε σοβαρά, να σε πληροφορήσω πως δεν λες την αλήθεια, εξυπνάδες γραφεις και μάλιστα τελείως ανυπόστατες.
Ατράνταχτο επιχείρημα, indeed :p

Όσο για την ανάγκη σου να μας το παίξεις για πολλοστή φορα "δασκαλάκος" πραγματικά με ξεπερνά..
Οπως ειπα, η ταυτιση σου με την Apple σε κανει να εκλαμβάνεις λάθος κατ' ελάχιστον τον σκοπό (βλ. ''διδασκαλικό'') όσων γράφω (νταξ, εβαλες και το ''άκος'' στο τέλος για να κερδίσεις :p)

Ασχολήσου λοιπόν με αυτά που γουστάρεις και μην μας πιάνεις στο στόμα σου. Έχει καταντήσει κουραστικό.
Με οτι γουστάρω ασχολούμαι (ανεξαρτήτως υποδειξης σου).

Οσο ειμαστε σε ανοικτο φορουμ, έχω καθε δικαιωμα να γραφω και να σχολιάζω ελεύθερα.

Αν δε σ αρεσει, λυπαμαι αλλά τη γνώμη μου εγώ θα την λέω ακόμα κι αν δεν συμφωνείς με αυτή.

Αν παλι θεωρείς ότι σε προσβάλλω προσωπικά, κάνε report / ignore ή ότι αλλο θες

Λυπαμαι, αλλα δεν μπορω να διαβάζω γελοία πράγματα και να μη τα σχολιάζω επειδή εσύ έχεις ταυτιστεί με την Apple και θίγεσαι.

Πως να τα κανουμε ρε παιδι, αυτα που γράφετε ωρες ωρες για την Apple vs All οδηγούν σε γελοίες καταστάσεις. Να μη μιλάμε για να μη σας στενοχωρουμε; Ο κοσμος το χει τούμπανο και σεις (οι 2) κρυφό καμάρι :p

ΥΓ 2 Προλαβαίνεις να πάρεις 500/700 πριν βγει το Gravity, μη το σκεφτεσαι, δεν υπάρχει λόγος να κρατιέσαι (έτσι κι αλλιως τα burgers πλέον τα χρεωνω) :p

Status
Not open for further replies.