Φήμες για iphone 5.7'

Status
Not open for further replies.
Όχι Σύριε, δεν έχεις δικαίωμα να σχολιάζεις επί προσωπικού, λέγοντας μάλιστα ανακρίβειες (όπως το post 293).
Φυσικά με προσβάλει ο τρόπος που γράφεις και ακόμα περισσότερο το ύφος σου και το ότι κρύβεσαι πίσω από "αστειάκια" και "γελάκια".
Και εννοείται ότι θα σε είχα κάνει report αν δεν είχαμε φιλική σχέση.
Αυτά από εμενα.

Συριε, φαινεται οτι εχετε αποκλειστικη αντιπροσωπεια της αληθειας.... !
Πρπει να ειμαστε πολυ προβατα τελικα!
Χωρις καμια δοση χιουμορ....

Ουτε προβατα είστε, ούτε ''εξυπναδες'' γραφετε, ούτε τπτ τετοιο.

Απλως ειστε τρελά κολλημένοι με την Apple (κάτι που προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου - τουναντίον μάλιστα, έχει πλάκα γιατί εχουμε αντικείμενο συζήτησης και μαθαινουμε κιόλας πράγματα)

Αλλα προφανως, όταν είσαι τόσο ''αρρωστάκι'', με την καλή έννοια πάντα (το εννοώ απόλυτα) και γράφεις σε ανοικτό φορουμ, δεν μπορεις να περιμένεις να μη τρως το ανάλογο δούλεμα.

Οποτε αν θες να ''εισαι παντα πρωτος και αλλοι δεύτεροι'', να ''μη μπαινουν στην κατηγορια ΣΟΥ'' και να ''μην ασχολούνται με το κινητό σου'', μαλλον πρεπει να γραφεις σε forum με αποκλειστικα Apple users.

Κατα τα αλλα, γνωρίζετε και οι 2 σας (όλα δλδ τα Apple fanboys του forum :p) πόσο σας εκτιμούμε και σας συμπαθούμε :)

Re: Απάντηση: Φήμες για iphone 5.7'

Όχι Σύριε, δεν έχεις δικαίωμα να σχολιάζεις επί προσωπικού, λέγοντας μάλιστα ανακρίβειες (όπως το post 293).
Φυσικά με προσβάλει ο τρόπος που γράφεις και ακόμα περισσότερο το ύφος σου και το ότι κρύβεσαι πίσω από "αστειάκια" και "γελάκια".
Και εννοείται ότι θα σε είχα κάνει report αν δεν είχαμε φιλική σχέση.
Αυτά από εμενα.

OK, κανε hold την αγορα του 500 / 700 γιατι αν αποδειχθούν ανακρίβειες αυτα που έγραψα, σου χαρίζω τον 700αρη

(αν παλι χάσεις, δωσε μου το 5S γιατι δεν αντέχω άλλο με το S4 ρε γμτ)

:p :p :p

Ουτε προβατα είστε, ούτε ''εξυπναδες'' γραφετε, ούτε τπτ τετοιο.

Απλως ειστε τρελά κολλημένοι με την Apple (κάτι που προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου - τουναντίον μάλιστα, έχει πλάκα γιατί εχουμε αντικείμενο συζήτησης και μαθαινουμε κιόλας πράγματα)

Αλλα προφανως, όταν είσαι τόσο ''αρρωστάκι'', με την καλή έννοια πάντα (το εννοώ απόλυτα) και γράφεις σε ανοικτό φορουμ, δεν μπορεις να περιμένεις να μη τρως το ανάλογο δούλεμα.

Οποτε αν θες να ''εισαι παντα πρωτος και αλλοι δεύτεροι'', να ''μη μπαινουν στην κατηγορια ΣΟΥ'' και να ''μην ασχολούνται με το κινητό σου'', μαλλον πρεπει να γραφεις σε forum με αποκλειστικα Apple users.

Κατα τα αλλα, γνωρίζετε και οι 2 σας (όλα δλδ τα Apple fanboys του forum :p) πόσο σας εκτιμούμε και σας συμπαθούμε :)

Ουτε κατηγορια μου ειναι, ουτε φορουμ μου, ουτε τιποτα.
Απλα, βαρεθηκαμε ν ακουμε τα ιδια και τα ιδια.

Για τελευταια φορα, το εχουμε ξαναπει αλλα μαλλον το ξεχνατε....

Το μεγεθος του iphone ειναι ιδανικο για μεγαλο ποσοστο κοσμου.

Γι αυτο εγιναν ερευνες και γι αυτο κατεληξαν σ αυτο το μεγεθος.
Ειναι ιδανικο για χρηση μ ενα χερι και το εχω διαπιστωσει τοσα χρονια τωρα.
Εχω αλλαξει κινητο μονο και μονο γι αυτο το λογο, οπως κι εσυ, αλλα δεν αντεξα.
Εκτος του λειτουργικου, αυτο που δε μπορεσα να συνηθισω ειναι το μεγαλο μεγεθος, σε συναρτηση με την οχι Βελτιστοποίηση του γι αυτο το μεγεθος.

Αν αλλαξω στο μελλον γνωμη, θα ειναι για 2λογους.

Πρωτον.... θα κανω συμβιβασμο με τον εαυτο μου, και θα βαλω σε δευτερη μοιρα την εργονομια-ευχρηστια με το ενα χερι , για ν απολαυσω μεγαλυτερη οθονη.
Δευτερον, περιμενω μεγαλυτερη βελτιστοποιηση στο νεο ΙΟS για μεγαλυτερη οθονη κι ετσι να μειωθει (δε θα εξαλειφθει) η μικροτερη ευχρηστια με το ενα χερι.

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ισχυουν αυτα ακριβως... τιποτα παραπανω, τιποτα παρακατω!

Last edited:
Χαιρομαι που αφηνουμε τα ''μην μας πρηζετε'' κλπ :p και παμε στην ουσια (την οποία έχουμε ξανασυζητήσει βεβαια απειρες φορες αλλα τεσπα...boring οπως λες αλλα και παλι γραφουμε και οι 2, ε; :p)

Για τηλ ιδανικό ειναι και (παρα πολύ) μικρότερο από 4''

Για smartphone ιδανικό ειναι ~4,5'' (εσύ άλλωστε το χεις πει: 4,3'' - αρα ουτε και η Apple (σου) δεν σου εχει δωσει, εσένα στο επιτιμο μελος της :p, το ιδανικό ακόμα)

Τωρα για τις ''ερευνες'' κλπ ελπίζω να μην εισαι τοσο αφελης και πιστευεις ότι οι Apple το πάσει μιση ίντσα ανά 2 χρονια λόγω ''εργονομίας'' και οχι ''ξεζουμίσματος'' (και καλά κανει - εταιρία ειναι).

Κατα τα αλλα, δε διαφωνούμε, φυσικα οσο μεγαλώνει η οθόνη χανεις σε εργονομία.

Όλα θεμα ισορροπιών και προτεραιοτήτων ειναι.

Εγω πχ προτιμώ τι οποιες μαλακίες (του Android κυρίως) από την οθόνη μινιατούρα του iPhone.

Και οταν βγει το iPhone 6 στις 4,5+'' θα το πάρω αμεσως (αν το βγαλει μικρότερο - θα το σκεφτω πολυ)

Κακώς τρώγεστε.. για όλα υπάρχει λύση, ακόμα και για αυτούς που θέλουν να πετάξουν το s4 ...

Fingers%205.jpg

Το μοντελάκι έρχεται Un-Painted !!!

Αν θέλετε βαμμένο πάτε εδώ...

Fingers%203.jpg

ή για 6 ίντσες και πάνω εδώ !!!!

Fingers%204.jpg

Χαιρομαι που αφηνουμε τα ''μην μας πρηζετε'' κλπ :p και παμε στην ουσια (την οποία έχουμε ξανασυζητήσει βεβαια απειρες φορες αλλα τεσπα...boring οπως λες αλλα και παλι γραφουμε και οι 2, ε; :p)

Για τηλ ιδανικό ειναι και (παρα πολύ) μικρότερο από 4''

Για smartphone ιδανικό ειναι ~4,5'' (εσύ άλλωστε το χεις πει: 4,3'' - αρα ουτε και η Apple (σου) δεν σου εχει δωσει, εσένα στο επιτιμο μελος της :p, το ιδανικό ακόμα)

Τωρα για τις ''ερευνες'' κλπ ελπίζω να μην εισαι τοσο αφελης και πιστευεις ότι οι Apple το πάσει μιση ίντσα ανά 2 χρονια λόγω ''εργονομίας'' και οχι ''ξεζουμίσματος'' (και καλά κανει - εταιρία ειναι).

Κατα τα αλλα, δε διαφωνούμε, φυσικα οσο μεγαλώνει η οθόνη χανεις σε εργονομία.

Όλα θεμα ισορροπιών και προτεραιοτήτων ειναι.

Εγω πχ προτιμώ τι οποιες μαλακίες (του Android κυρίως) από την οθόνη μινιατούρα του iPhone.

Και οταν βγει το iPhone 6 στις 4,5+'' θα το πάρω αμεσως (αν το βγαλει μικρότερο - θα το σκεφτω πολυ)

Στο μονο, αλλα βασικο, που διαφωνω ειναι στις δηθεν ερευνες!
Αυτες τις κάνουν εταιρειες οπως η σαμυ... η αππλε μια χαρα ερευνα κανει και το εχει αποδειξει βγαζοντας πρωτοποριακα προιοντα ,οι αλλο απλα αντιγραφουν.

Στο μονο, αλλα βασικο, που διαφωνω ειναι στις δηθεν ερευνες!
Αυτες τις κάνουν εταιρειες οπως η σαμυ... η αππλε μια χαρα ερευνα κανει και το εχει αποδειξει βγαζοντας πρωτοποριακα προιοντα ,οι αλλο απλα αντιγραφουν.
Η διαφορά δεν ειναι στις ερευνες Γιαννη (αν ηταν ετσι γιατι δεν εχουν βγαλει ακόμα 4,3'' ή γιατί δεν εβγαλαν 4'' νωρίτερα ή γιατί δεν το αλλαζουν ανα χρονο και οχι 2; - ελα μη κοροιδευομαστε τωρα...).

Η διαφορα ειναι στο οραμα / γουστο / design / κουλτούρα / πες το οπως θες που σαφώς έχει η Apple (και πολλες αλλες US και EU εταιρίες) και σαφέστατα δεν εχουν οι Κορεάτες / Ανατολίτες (κατι που φαινεται στην συντριπτική πλειοψηφία των προιόντων τους αλλωστε)

Τότε πάρε το 5s και άσε τους άλλους να λένε , και μένα μου αρέσουν οι μεγαλύτερες οθόνες , αλλά αγοράζω το σύνολο του κινητού και σαν το 5s απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ άλλο !!!!!!!!!

Και γω τοπα αυτό μια φορά , ανάμεσα στο 4 και 4s ήταν θυμάμαι , ε δεν πρόκειται να το ξανακάνω , ελπίζω και συ να μην το μετανιώσεις ( όχι οτι έγινε και τίποτα δλδ ) .

, ε δεν πρόκειται να το ξανακάνω

δεν ακουγεται και πολυ ανοικτομυαλο αυτο...

με τετοιες καταναλωτικές συνηθειες θα σου / μας δινει η (καθε) Apple, +0,01'' / 2 χρονια....

Όπως προείπα προσωπικά δεν αγοράζω μόνο οθόνη αλλά συνολικά συσκευή !

Όπως προείπα προσωπικά δεν αγοράζω μόνο οθόνη αλλά συνολικά συσκευή !

Και πολυ καλα κανεις.

Αλλο λεω, το προφανες:

Οτι αν προεξοφλεις ότι θα αγοράζεις παντα Apple, προφανως η τελευταία έχει έναν ακόμη λόγο / πελάτη για να μη κανει οιαδήποτε βελτίωση (τεχνικη / οικονομική κλπ) στα προιόντα της - εισαι δλδ ο ιδανικός πελάτης της

Είναι απλό , πολύ απλό , θα σταματήσω να αγοράζω και απλά θα μείνω με αυτό που έχω, μέχρι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να εχω ανάγκη αναβάθμισης !

Παράδειγμα για πρώτη φορά δεν πήρα συσκευή iphone στην ώρα της , με το 5αρι έμεινα στο 4s και θα είχα μείνει κι άλλο αλλά χρειάστηκα το 5s ! Αν η apple και η κάθε apple θέλει τα λεφτά μου τότε θα πρέπει να βγάλει κάτι τόσο εντυπωσιακό που να ΝΟΜΙΖΩ οτι το θέλω ( όπως έκανε μέχρι και το 4αρι ) .
Π.χ η google θα πρέπει να βγάλει android εξίσου καλό με το ios !

Είναι απλό , πολύ απλό , θα σταματήσω να αγοράζω και απλά θα μείνω με αυτό που έχω, μέχρι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να εχω ανάγκη αναβάθμισης !

Παράδειγμα για πρώτη φορά δεν πήρα συσκευή iphone στην ώρα της , με το 5αρι έμεινα στο 4s και θα είχα μείνει κι άλλο αλλά χρειάστηκα το 5s ! Αν η apple και η κάθε apple θέλει τα λεφτά μου τότε θα πρέπει να βγάλει κάτι τόσο εντυπωσιακό που να ΝΟΜΙΖΩ οτι το θέλω ( όπως έκανε μέχρι και το 4αρι ) .
Π.χ η google θα πρέπει να βγάλει android εξίσου καλό με το ios !

Συμφωνω σε όλα αυτά.

το ξέρω οτι είσαι το πιο λογικό άτομο εδώ μέσα , όχι σαν κάτι άλλους :rip::flipout:

Windows για HTPC , Apple mac mini για γούστα , και ΜΟΝΟ iphone , τουλάχιστο μέχρι να γίνει το android ios ή να παγώσει η κόλαση οτι έρθει πρώτο !!!!!!

Status
Not open for further replies.