Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Δημήτρη, μάλλον έπεσες σε προβληματική συσκευή. Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ πριν 2 χρόνια με το 1ο 3G που είχα πάρει από Cosmote. Συνέχεια έχανα κλήσεις και μου έδειχνε μετά από λίγο το "No Service". Αφού ταλαιπωρήθηκα πολύ με τους άσχετους εκεί στον ΟΤΕ (στη Ρόδο βλέπετε η Cosmote εξυπηρετείται μέσα στον ΟΤΕ) μετά από 4 μήνες ταλαιπωρία αποφάσισαν να μου το αλλάξουν με καινούριο, το οποίο δεν είχε και ούτε έχει μέχρι σήμερα κανένα πρόβλημα.
Από χθες που ενεργοποίησα και το iPhone 4 στο σπίτι μου που έχει χαμηλό σήμα η Vodafone, έχω 1 γραμμή περισσότερη στο σήμα από ότι με το παλιό 3G!. Πάντως όσα πειράματα κι αν έκανα για το death-grip, δεν έχασα ούτε γραμμή και μιλάμε ότι το κρατούσε επί πολλά λεπτά από το επίμαχο σημείο.

Ντίνο, οι επιδοτήσεις που βγαίνουν αφορούν την τιμή της συσκευης αλλά στη χονδρική, δηλ. αν θυμάμαι καλά το 16άρι να το υπολογίζεις στα 580 . Επομένως αν έχεις επιδότηση 300 θα σου ζητήσουν άλλα 280 . Φυσικά εξαρτάται κι από το πρόγραμμα που θα επιλέξεις.

Θενκς Αλεξ.
Λεω να παω και μια την voda, για να δω τι "δινουν" προκειμενου να φυγω απο κοσμοτε
(Η Βικυ βασικα)

Ντίνο, δεν είναι απαραίτητο να φύγει από την Cosmote
και μην περιμένεις η Vodafone να σου κάνει κάτι
πολύ καλύτερο από αυτό που σου δίνει τώρα η Cosmote.
Κάνε αυτό που σου λέω και θα δεις ότι θα πάρεις αυτό που θες.:antlers:

To οποίο SAR για να μην ξεχνιόμαστε είναι ένα από τα υψηλότερα (αν όχι το υψηλότερο) της αγοράς... Χωρίς βέβαια να σημαίνει αποδεδειγμένα κάτι αυτό, απλά είναι ο μοναδικός ποσοτικοποιημένος τρόπος μέτρησης της ακτινοβολίας. Το πόσο επικίνδυνο είναι θα φανεί μετά από δεκαετίες, στατιστικές κλπ.

Το βέβαια είναι ότι σε μελέτη βρεττανικού πανεπιστημίου πριν από 2 χρόνια, είχε προκύψει ότι το SAR>1.3 φαίνεται να δημιουργεί αλλοιώσεις σε κύτταρα, ενώ το πανευρωπαϊκό όριο είναι η τιμή 2.0...

Το παλιό αηφόνι είχε 1.35... οπότε καλό είναι να χρησιμοποιούμε τα ακουστικάκια μας σε κάθε περίπτωση...

εγω παντα το κραταω οσο πιο μακρια απ το σωμα γινεται και παντα με ακουστικα η αν δεν τα χω ανοιχτη ακροαση ... τελευταια ομως το hands free ειναι μονιμο ...

στις διακοπες εφαγα βεβαια αρκετο 3g καθως το χρησιμοποιουσα σαν 3 usb μοντεμ ...

αλλα ειχα βαλει extension usb για να ναι οσο πιο μακρια ...

Last edited:
Kαι στην περιπτωση που η cosmote δεν επανελθει ?

Αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει.
Είναι standard διαδικασία της εταιρείας.
Όλες οι αιτήσεις διακοπής περνάνε από
αυτούς και πριν εκτελεστούν γίνεται επαφή
με τον πελάτη.

Ωπ...πριν από λίγο μου έστειλε email η Apple με ερωτηματολόγιο για να απαντήσω σχετικά με το iPhone 4....στην ερώτηση αν είμαι ικανοποιημένος από το "4" τι λέτε ν´ απαντήσω;;:D

καπου στα 600 ευρω

Καλά είσαι. Φίλος μου που έκανε αυτό ακριβώς που
σου είπα (με λογ/μούς γύρω στα 800) πριν κανά
6μηνο (που τα πράγματα ήταν ακόμα καλύτερα)
τους ξεβράκωσε. Αρκεί να είσαι έτοιμος για παζάρι
με θράσος.:a0210:

Ωπ...πριν από λίγο μου έστειλε email η Apple με ερωτηματολόγιο για να απαντήσω σχετικά με το iPhone 4....στην ερώτηση αν είμαι ικανοποιημένος από το "4" τι λέτε ν´ απαντήσω;;:D

Thank you Steve for this wonderful miracle of life. :flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Αυτο ξαναπες το. Απο 420 επιδοτηση (4 αριθμοι μαζι), αν ενας ακομα κανει προγραμμα για ιντερνετ (εγω ηδη εχω), μας την ανεβαζουν στα 1200 (με 100 και κατι ψιλα δηλαδη ακομα, περνουμε 2 16αρια). Βεβαια, την εξτρα επιδοτηση που σου δινουν αν κανεις προγραμμα για ιντερνετ, την πληρωνεις μεσω του παγιου ετσι κι αλλιως.

Πρωτη "επαφη", και εκαναν την εξης προσφορα:

2 παγια δωρο (60 ευρω)
20% εκπτωση στα παγια
Συνολο 216 ευρω
(96 απο τα 2 παγια (120ευρω -20%), και 120 απο τα υπολοιπα παγια (10 χ 12ευρω)
Αρα 389 που κανει - 216 = 173 ευρω.

Οχι και ασχημα νομιζω
(με 1500' δωρεαν σε κοσμοτε + σταθερα, 270 σε αλλα κινητα, απεριοριστα SMS, 1,5gb internet)

Έχε υπόψιν πως το 1.5GB Internet είναι κτηνώδες, δεν πρόκειται ούτε καν να το πλησιάσεις σαν όριο εκτός αν λιώνεις όλη μέρα στo youtube...

Με καθημερινή χρήση που κάνω εγώ, για σερφάρισμα, msn, facebook κλπ, φτάνω με το ζόρι τα 200MB το μήνα...

(το γράφω απλά για την περίπτωση που αποτέλεσε κριτήριο επιλογής για το πρόγραμμα)

To ξερω, και στο δικο μου με αρκετη χρηση, ειμαι απο τα τελη Απριλη στα 845mb.

Η προσφορα (σαν πακετο) ειναι η ποιο συμφερουσα, δεδομενου σε καποιο αλλο ειναι το παγιο 32 (απο 40) ευρω κατω (με παλι 2 δωρεαν και -20% στα παγια), με 500mb ιντερνετ (υπεραρκετο), αλλα με πολυ λιγο αναλογικα με το αλλο δωρεαν χρονο ομιλιας.

Αυτο μπορει να σημαινει και ακριβως το αντιθετο...οτι εχει ετοιμο νεο rev. δλδ...

Και φυσικα ειναι και θεμα πολιτικης...