Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Εμένα μου φαινεται πολυ περιεργο παντως πως μπορει να πιασει κανεις την συσκευη με ΧΩΡΙΣ να ακουμπησει σε εκεινο το σημειο....

Επίσης μη κοιτατε τις γραμμες αν πεφτουν, αυτο το διορθωσε ο Στιβακος να δειχνει ντουρο ολη την ωρα... οσο θυμαμαι αυτη την ανεκδιηγητη ανακοινωση "ΩΩΩΩ μα ειναι λαθος ο αλγοριθμος" τελικα ..... εφταιγε η κεραια...

Εσύ δλδ κρατάς με όλη την χούφτα σου το τηλ ;

Εγώ όχι.

Re: Απάντηση: Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Εμένα μου φαινεται πολυ περιεργο παντως πως μπορει να πιασει κανεις την συσκευη με ΧΩΡΙΣ να ακουμπησει σε εκεινο το σημειο....

Επίσης μη κοιτατε τις γραμμες αν πεφτουν, αυτο το διορθωσε ο Στιβακος να δειχνει ντουρο ολη την ωρα... οσο θυμαμαι αυτη την ανεκδιηγητη ανακοινωση "ΩΩΩΩ μα ειναι λαθος ο αλγοριθμος" τελικα ..... εφταιγε η κεραια...

Jobs_Hold_iPhone.jpg

Έτσι :flipout::flipout::flipout:

In the meantime, if you experience the problem on your iPhone 4, you can avoid
covering the black gap; you can put a piece of tape over it; you can use a case; or you can return the phone.

Λεει μεταξυ αλλω το βιβλιο του παραπανω λινκ

για να μην κάνω quote σε όλους και μ@μησω το θέμα θα απαντήσω εδώ.

1.είμαι δεξιόχειρας.
δεν κρατάω σχεδόν ποτέ το κινητό με το αριστερό. (αν και μετά απο λίγο χρόνο ομιλίας, βράζει το κεφάλι μου όταν το κρατάω με το δεξί....... )
κι επειδή δεν έχω θήκη ακόμα, πρόσεχα να μην ακουμπάει δάχτυλο στο επίμαχο σημείο.

2. την δοκιμή να το κρατήσω απο το επίμαχο σημείο επίτηδες την έκανα κι εγώ.
ε λοιπόν δεν έχασε το σήμα του. είχε έστω και μια μπάρα. αλλά δεν έγραφε no service. (καλό ε?) ;)

3. Τάκη Δημήτρης εδώ. -bye-
ίσως να έχω πέσει σε προβληματικό κομμάτι αλλά ποιος θα με πιστέψει και θα μου δώσει το ΟΚ για αντικατάσταση δεδομένου οτι όλοι ξέρουν για το πρόβλημα του 4?
στο 3g δεν υπήρχε τέτοιο θέμα οπότε ήταν εύκολο να γίνει αντικατάσταση.
τώρα όμως πρέπει να αποδείξω οτι δεν πετάει ο γάιδαρος.

Απάντηση: Re: Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

In the meantime, if you experience the problem on your iPhone 4, you can avoid
covering the black gap; you can put a piece of tape over it; you can use a case; or you can return the phone.

Λεει μεταξυ αλλω το βιβλιο του παραπανω λινκ
Ακριβώς..
Το έχει βγάλει και η zagg κ όπως έγραψα έκανε δουλειά..:a0210:

Re: Απάντηση: Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

ετσι ακριβως αλλα με το δεξι, μονο του παει το χερι δε το σκεφτομαι καν πως "πρέπει" να το πιασω...
ΤΙ ΠΟΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?

Εδω φαινεται καλυτερα...

ant-iphone_hand.jpg

εγώ θα το πω κι ας με πάρετε με τις πέτρες...
αν στο επίμαχο σημείο, βάλουμε μια απειροελάχιστη ποσότητα διάφανης σιλικόνης, απο αυτές που δεν φαίνονται, λέτε να λύσει το πρόβλημα ή θα γίνει χειρότερα?

Αυτό που δεν βλέπω να θίγει κανείς είναι η "παρενέργεια" του θέματος της κεραίας:

Όταν πιάνετε το τηλέφωνο με τον γνωστό τρόπο, πέφτει αποδεδειγμένα το σήμα. Εσείς μπορεί να μην το καταλαβαίνετε γιατί δεν πέφτει τόσο ώστε να χάσετε την κλήση, αλλά αυτό που συμβαίνει είναι να αυξάνεται η ισχύς εκπομπής του κινητού ώστε να αντισταθμίσει την πτώση του σήματος.

Αυτή η αυξημένη ισχύς αυξάνει το SAR.. πολύ..

Μάλιστα, αν σκεφτούμε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις σχεδόν πάντα το τηλέφωνο βρίσκεται δίπλα στο αυτί σας, τα πράγματα είναι αρκετά άσχημα..

Κανένα άλλο τηλέφωνο δεν έχει αντίστοιχο πρόβλημα (σε αυτό το βαθμό).

Δημητρη :grinning-smiley-043 εγω το θεμα αποδειξης προβληματικου σηματος στο 3g το αντιμετωπισα ως εξης: Εβγαλα και τους εστειλα μια φωτο με δυο iphone διπλα διπλα, στον ιδιο παροχο, οπου το δικο μου ειχε χαμηλοτερο σημα (κατα προτιμηση στην σελιδα του μενου που δειχνει firmware, imei κλπ ωστε να προκυπτει οτι ειναι το δικο σου).

Mαλλον δε διαβαζετε ολα τα ποστ... αλλιως θα βλεπατε το βιντεο που ανεβασα στο youtube με αναλυτικη παρουσιαση του προβληματος.
Οχι με μπαρες , αλλα οπως πρεπει με db...

http://www.youtube.com/watch?v=I4uNcxS8uSc

To ειπαμε πολλες φορες, οποιος ειναι σε περιοχη με κακο σημα , πρπει να βαλει θηκη, τοσο δυσκολο ειναι, εγω εβαζα παντα το ιδιο εκανα και τωτα και δεν εχω το παραμικρο προβλημα σε πολυ κακες περιοχες.

Πηγα Γερμανο και το επιβεβαιωσα τελικα
Με επιδοτηση 270 ευρω σε πακετο των 60 ευρω τον μηνα (+φπα = 69 δλδ), το αγοραζεις 389.

Νεα συνδεση σε πακετο των 60 ευρω τον μηνα (+φπα = 69 δλδ), το επισης αγοραζεις 389.

Στην ερωτηση μου, "αρα δλδ τα 270 ειναι παπατζες", μου ειπαν "εεεχμ, ναι, τι να σας πω"

Αρα, τι κανουμε ?

389 δεν δινω με τιποτα για κινητο.
Το 2g το ειχα παρει απο αμερικη 200 ευρω, το 3gs απο πολυ προσφατο εταιρικο συμβολαιο...

Αυτό που δεν βλέπω να θίγει κανείς είναι η "παρενέργεια" του θέματος της κεραίας:

Όταν πιάνετε το τηλέφωνο με τον γνωστό τρόπο, πέφτει αποδεδειγμένα το σήμα. Εσείς μπορεί να μην το καταλαβαίνετε γιατί δεν πέφτει τόσο ώστε να χάσετε την κλήση, αλλά αυτό που συμβαίνει είναι να αυξάνεται η ισχύς εκπομπής του κινητού ώστε να αντισταθμίσει την πτώση του σήματος.

Μάλιστα, αν σκεφτούμε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις σχεδόν πάντα το τηλέφωνο βρίσκεται δίπλα στο αυτί σας, τα πράγματα είναι αρκετά άσχημα..

Κανένα άλλο τηλέφωνο δεν έχει αντίστοιχο πρόβλημα (σε αυτό το βαθμό).

αυτο λυνεται με bumper θηκη και ενσυρματο hands free ...

Πηγα Γερμανο και το επιβεβαιωσα τελικα
Με επιδοτηση 270 ευρω σε πακετο των 60 ευρω τον μηνα (+φπα = 69 δλδ), το αγοραζεις 389.

Νεα συνδεση σε πακετο των 60 ευρω τον μηνα (+φπα = 69 δλδ), το επισης αγοραζεις 389.

Στην ερωτηση μου, "αρα δλδ τα 270 ειναι παπατζες", μου ειπαν "εεεχμ, ναι, τι να σας πω"

Αρα, τι κανουμε ?

389 δεν δινω με τιποτα για κινητο.
Το 2g το ειχα παρει απο αμερικη 200 ευρω, το 3gs απο πολυ προσφατο εταιρικο συμβολαιο...

Ντίνο το σχέδιο έχει ως εξής:

1) Τους ξαναπαίρνεις και τους λες για διακόψεις την σύνδεση.
2) Θα σε πάρουν τηλέφωνο από το αρμόδια τμήμα για να σε ρωτήσουν τι και πως
3) Τους λες φεύγω γιατί δεν μου δίνετε το iPhone με τόσα (από αυτά που εσύ θες να δώσεις θα πεις λίγο παρακάτω)
4) Το παίζουν λίγο δύσκολοι, αλλά στο τέλος θα πάρεις αυτό που θες, το πολύ λίγο παραπάνω.

Καρατσεκαρισμένο κόλπο που πιάνει με μπούνια, αρκεί να είσαι έτοιμος για
το σκληρό παζάρι .... αλλά και για to ενδεχόμενο να μην υποκύψουν (πράγμα δύσκολο).

Ps: Τον πάροχο θα πάρεις απευθείας. Γερμανούς και λοιπούς συγγενείς άστους στην απ'όξω.

Θενκς Αλεξ.
Λεω να παω και μια την voda, για να δω τι "δινουν" προκειμενου να φυγω απο κοσμοτε
(Η Βικυ βασικα)

To οποίο SAR για να μην ξεχνιόμαστε είναι ένα από τα υψηλότερα (αν όχι το υψηλότερο) της αγοράς... Χωρίς βέβαια να σημαίνει αποδεδειγμένα κάτι αυτό, απλά είναι ο μοναδικός ποσοτικοποιημένος τρόπος μέτρησης της ακτινοβολίας. Το πόσο επικίνδυνο είναι θα φανεί μετά από δεκαετίες, στατιστικές κλπ.

Το βέβαια είναι ότι σε μελέτη βρεττανικού πανεπιστημίου πριν από 2 χρόνια, είχε προκύψει ότι το SAR>1.3 φαίνεται να δημιουργεί αλλοιώσεις σε κύτταρα, ενώ το πανευρωπαϊκό όριο είναι η τιμή 2.0...

Το παλιό αηφόνι είχε 1.35... οπότε καλό είναι να χρησιμοποιούμε τα ακουστικάκια μας σε κάθε περίπτωση...