Σε ένα μήνα θα ξέρουμε, αν κάτι τέτοιο τελικά ισχύει.![]()
Σε ενα μηνα?
Σημερα δεν θα πουνε τιποτα στην εκδηλωση?
Για εμενα ειναι το πλεον σοβαρο θεμα, και φυσικα μη αποδεκτο. (παντα απο εμενα)
Στο σπιτι με το 3gs εχω 1-2 παυλες, στο χωριο το ιδιο. (cosmote)
Λαθος. Vodafon εχω
To σοβαροτατο προβλημα αυτο που εχει το 4αρι, ειναι αρκουντως σοβαρο για να μην το αγορασω.
Επι του θεματος:
Ποιο πιθανο μου ακουγεται συντομα να κυκλοφορησει η apple νεα συσκευη χωρις το προβλημα, παρα να καθεται με σταυρωμενα χερια, μοιραζοντας απλα προφυλακτικα.
Και αν το θεμα με την υγρασια δεν ειναι μουφα τελικα, να ακομα και ενας καλος λογος για να το κανει.
Οι αγορες στις χωρες με πολυ υγρασια, δεν ειναι Ελλαδα....
Αυτό ακριβώς ρώτησα. Αν δλδ με τη θηκη εισαι οπου είσαι γενικά με όλα τ κινητα.Ομως , αν το πιασεις σφιχτα με το γνωστο τροπο, παλι εχεις το φυσιλογικο χασιμο , περιπου 10db που εχεις σε ΟΛΑ τα κινητα.
Απλα γλυτωνεις τα εξτρα 15 db της γειωσης. Αυτο επιβεβαιωμενο , το εκανα πολλες φορες και δεν σηκωνει αμφιβολια.
που μπορω να παρω μια τετοια και ποσο ? την εχω δει πανω σε 4 αρι και τα σπαει .....Υπάρχουν θήκες που είναι διαφανείς, όπως η μία που δίνει η ίδια η Apple, της Belkin κ φαίνεται το κινητό κανονικά, μπρος-πίσω.
που μπορω να παρω μια τετοια και ποσο ? την εχω δει πανω σε 4 αρι και τα σπαει .....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.