Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Σε ενα μηνα?
Σημερα δεν θα πουνε τιποτα στην εκδηλωση?

Σύμφωνα με τι φήμες των Μεξικάνων, που αναφέρονται στο παραπάνω νήμα, τότε θα ξέρουμε στις 30-9-2010.

Σήμερα είναι για παρουσίαση νέων προϊόντων & λογισμικού.

Re: Απάντηση: Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Για εμενα ειναι το πλεον σοβαρο θεμα, και φυσικα μη αποδεκτο. (παντα απο εμενα)
Στο σπιτι με το 3gs εχω 1-2 παυλες, στο χωριο το ιδιο. (cosmote)
Λαθος. Vodafon εχω
To σοβαροτατο προβλημα αυτο που εχει το 4αρι, ειναι αρκουντως σοβαρο για να μην το αγορασω.

Επι του θεματος:

Ποιο πιθανο μου ακουγεται συντομα να κυκλοφορησει η apple νεα συσκευη χωρις το προβλημα, παρα να καθεται με σταυρωμενα χερια, μοιραζοντας απλα προφυλακτικα.

Και αν το θεμα με την υγρασια δεν ειναι μουφα τελικα, να ακομα και ενας καλος λογος για να το κανει.
Οι αγορες στις χωρες με πολυ υγρασια, δεν ειναι Ελλαδα....

.....

Οι παυλες στο σημα δε λενε τιποτα, μιας και ο αλγοριθμος της Apple για γραφικη αναπαρασταση του ευρους ισχυος , εχει αλλαξει sto 4,0,1 kai η κεραια του iphone 4 συμπεριφερεται διαφορετικα , λογω κατασκευης.
Με λιγα λογια, μπορει στο 3gs να εχετε 1-2 γραμμες , αλλα στο 4 να εχετε 3, και το αντιστροφο .
Αν θελετε να δειτε τη πραγματικη ισχυ, που μετριεται σε db , αφου κανετε jailbreak , βαλτε sbsetitngs και ενεργοποιηστε στα More->system options->Numeric GSM. Μονο ετσι θα βγαλετε ασφαλη συμπερασματα για τη ληψη στο χωρο σας.

Δεν κάνει τίποτε
(κάτι παρόμοιο πληκτρολογουσα στο προηγούμενο και έπαιζε)

Τελικα με τις θήκες το πρόβλημα εξαφανίζεται τελείως ή απλώς μειώνεται;

Συριε , καθε κινητο , αν το πιασεις με ενα συγκεκριμενο τροπο, χανει καποια db απο την ισχυ του (συνηθως γυρω στα 10db αν εχει εσωτερικα τη κεραια).
Δεν υπαρχει εξαιρεση σ αυτο.
Το iphone 4 αν το πιασεις με death grip χωρις θηκη χανει 25 db.

Με τη θηκη - δοκιμασα ηδη 2 , μια σιλικονης και μια σκληρη - αποφευγεις να γειωσεις τις 2 εξωτερικες κεραιες του 4, και αρα δεν εχεις πτωση απο αυτο το φαινομενο.

Ομως , αν το πιασεις σφιχτα με το γνωστο τροπο, παλι εχεις το φυσιλογικο χασιμο , περιπου 10db που εχεις σε ΟΛΑ τα κινητα.
Απλα γλυτωνεις τα εξτρα 15 db της γειωσης. Αυτο επιβεβαιωμενο , το εκανα πολλες φορες και δεν σηκωνει αμφιβολια.

Last edited:
Ομως , αν το πιασεις σφιχτα με το γνωστο τροπο, παλι εχεις το φυσιλογικο χασιμο , περιπου 10db που εχεις σε ΟΛΑ τα κινητα.
Απλα γλυτωνεις τα εξτρα 15 db της γειωσης. Αυτο επιβεβαιωμενο , το εκανα πολλες φορες και δεν σηκωνει αμφιβολια.
Αυτό ακριβώς ρώτησα. Αν δλδ με τη θηκη εισαι οπου είσαι γενικά με όλα τ κινητα.

:)

Re: Απάντηση: Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Υπάρχουν θήκες που είναι διαφανείς, όπως η μία που δίνει η ίδια η Apple, της Belkin κ φαίνεται το κινητό κανονικά, μπρος-πίσω.
που μπορω να παρω μια τετοια και ποσο ? την εχω δει πανω σε 4 αρι και τα σπαει .....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

που μπορω να παρω μια τετοια και ποσο ? την εχω δει πανω σε 4 αρι και τα σπαει .....

Αυτό είναι εύκολο :

19,90 ευρώ http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=44135
21,16 ευρώ http://computershops.gr/pegasus/products01/show00.php?code=11544&pcode=SHOW_PROD11544
23,99 ευρώ http://www.multirama.gr/products/product?pid=0507613&catid=100501

Διαβαστε σημερινο περιστατικο.

Τηλεφωνει η γυναικα μου στην κοσμοτε (ληγει το συμβολαιο της) για ανανεωση.

Εχει καποιο "πακετο" με περι τα 35-40 (δεν θυμαμαι) παγιο.

Της λενε οτι εχει επιδοτηση 90 ευρω.

Τους λεει οτι ενδιαφερεται για το iphone4, και της λενε οτι αν απο το προγραμμα που εχει, παει σε ενα αλλο με 60 παγιο, της δινουν επιδοτηση 240 ευρω.

Εκτιμηση/σεναριο δικο μου:

Μαλλον προκειται να βγει αυτη η περιβοητη εκδοση, και εχει πεσει "συρμα" για παχυλες επιδοτησεις προκειμενου να ξεσκαρταριστουν τα υπαρχοντα τηλεφωνα.

Τι εκτιματε εσεις ?