Yperion
AVClub Fanatic
Ναι ο αριθμός των mp από μόνος του δεν σημαίνει κάτι γι' αυτό υπάρχουν και εξειδικευμένα site δοκιμών για να μπορεί ο καθένας να ξέρει πριν αγοράσει κινητό πόσο καλό είναι πχ. http://www.dxomark.com/Mobiles
Δεν ξέρω που βλέπεις τα σπαρτιατικα χαρακτηριστικά, όταν ουσιαστικά μιλάμε για ένα Iphone 6s σε 4 ίντσες (αν αληθεύουν οι φήμες). Να είσαι σίγουρος πως η αυτονομία θα κινείται στα επίπεδα του 6s επίσης. Το κινητό δεν απευθύνεται σε χρηστες android αλλα σε χρηστες IOS που δεν βολεύονται με τις μεγαλύτερες διαστάσεις (όπως πχ η γυναικα μου που δεν αποχωρίζεται το 5s της).
Ε, αφού ειναι ένα 6S σε 4'', η σωστή διάσταση για τα γούστα σου, θα το πάρεις, όπως είχες πει.
Αλλά ξέρω, μάλλον δεν ειναι τελικά γιατί θα του λείπει αυτό το χρησιμοτητατο 3D Touch (όσο χρήσιμο, όσο κι η Siri)
Δώσε στην γυναίκα σου ένα 6 / 6S για μερικές ημέρες και θα δούμε μετά αν θα ξανακουμπησει 4'' (εξάλλου αυτό θα γίνει μόλις βγει το 7, όπως πάντα αλλωςτε και θα ειναι όλοι χάρουμενοι).
... την προηγουμενη εβδομάδα έχωσα 380 Ευρω για αντικατάσταση του iphone 6s μου που έφυγε από την τσέπη μου ένα όροφο κάτω...
...
Να κάνεις αγωγή στον εργολάβο που άφησε ανοιχτά σημεία στην οικοδομή![]()
Εγω καταλαβαινω οτι δεν θελουν ολοι μεγαλα κινητα. Αυτοι ομως που δεν θελουν μεγαλα κινητα, αν τα φερει η ζωη ετσι και βρεθουν με ενα δεν ξαναγυριζουν σε μικροτερη οθονη με τιποτε. Η στατιστικη ειναι επιστημη.![]()
To cut a long story short, honestly etc etc, θα γυρνουσες ποτε σε μικροτερη οθονη;Σε όλα υπάρχουν trade-offs. Φυσικά σε ένα μεγάλο κινητό απολαμβάνεις το real-estate της οθόνης, αλλα χάνεις σε εργονομία και "διακριτικότητα"/ελαφρύτητα συσκευής.
Να πω βεβαια πως το 3D touch έχει βελτιώσει την εργονομία στο iphone 6s σε σχέση με το 6 αφού χρειάζονται λιγότερα κλικ για τα ιδια πράγματα.
Όσο περίμενα το 6s χρησιμοποιούσα ένα 5s και από την μια όντως μου φάνηκε πολύ μικρή η οθόνη αλλα επίσης εντυπωσιάστηκα με το ποσο πιο ελαφρύ και εύχρηστο είναι.
Tradeoffs...
To cut a long story short, honestly etc etc, θα γυρνουσες ποτε σε μικροτερη οθονη;
Να πω τέλος, πως προφανώς έχω υποστεί κάποια κατάρα από τον Σύριο, διότι από τότε που άλλαξα διαστάσεις στο iphone, το έχω πληρώσει χρυσο
Για το 6s διαβάσατε. Το 6αρι μου "πνίγηκε" το καλοκαίρι, λόγω ελαττώματος της "αδιάβροχης" θήκης που είχα αγοράσει... :icon15:
Δεν ήμουν προληπτικός, αλλα θα γίνω με τις παρέες που έμπλεξα...
![]()
To 7 να δεις τι καλο που θα σου βγει![]()
Οι περισσοτεροι θα γυριζαν σε μικροτερη οθονη αν κουρευαν τις καταθεσειςΝα πω τέλος, πως προφανώς έχω υποστεί κάποια κατάρα από τον Σύριο, διότι από τότε που άλλαξα διαστάσεις στο iphone, το έχω πληρώσει χρυσο
Για το 6s διαβάσατε. Το 6αρι μου "πνίγηκε" το καλοκαίρι, λόγω ελαττώματος της "αδιάβροχης" θήκης που είχα αγοράσει... :icon15:
Δεν ήμουν προληπτικός, αλλα θα γίνω με τις παρέες που έμπλεξα...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ναι, ειδικά αν κουρευαν λιγάκι τα bezels.
Αλλά ξέρω, μάλλον δεν ειναι τελικά γιατί θα του λείπει αυτό το χρησιμοτητατο 3D Touch (όσο χρήσιμο, όσο κι η Siri)
Μην τα συγκρίνεις αυτά τα δυο! Siri χρησιμοποιώ πολύ συχνά, ειδικά μετά το 6s που λειτουργεί χωρίς να πατήσεις κουμπί. Ειδικά εδώ που ο καιρός είναι τρελός, κάθε πρωί πριν βγω έξω της μιλάω απ´το δίπλα δωμάτιο να ρωτήσω για θερμοκρασία κλπ, και λειτουργεί άψογα.
Το 3D touch όμως, 6 μήνες μετά (που και καλά αφενός το'χω συνηθίσει, αφετέρου έχει "ωριμάσει"), ακόμα βρίσκεται στο "πέρασε και δεν ακούμπησε". Ψυχαναγκαστικά μόνο το χρησιμοποιώ στο facetime, έτσι για να υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι το χρυσοπλήρωσα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.