[ Φήμες ] iPhone 6C

Status
Not open for further replies.
Ναι ο αριθμός των mp από μόνος του δεν σημαίνει κάτι γι' αυτό υπάρχουν και εξειδικευμένα site δοκιμών για να μπορεί ο καθένας να ξέρει πριν αγοράσει κινητό πόσο καλό είναι πχ. http://www.dxomark.com/Mobiles

Παράκληση...............................................................................

Ας μην γίνει πάλι άλλο ένα νήμα αντικείμενο διαφωνιών...

Κ ας περιμένουμε να παρουσιαστεί το κινητό, ας γίνουν κ 1-2 δοκιμές να γραφτούν σχόλια/κριτικές, για να έχουμε καλύτερη/σφαιρικότερη άποψη.

:a0210:

Να κάνω μια ερώτηση ?

Απο ποτε οι φωτογραφίες ειναι προτιμοτερες σε 16/9 ? Παραδοσιακα 4/3 δεν ηταν το πρότυπο , οπως και οι φωτογραφίες που εκτυπωνουμε για τα κάδρα μας?
Τι στο καλό , ολοι για ποστερ εκτυπώνετε ? :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Φήμες ] iPhone 6C

Δεν ξέρω που βλέπεις τα σπαρτιατικα χαρακτηριστικά, όταν ουσιαστικά μιλάμε για ένα Iphone 6s σε 4 ίντσες (αν αληθεύουν οι φήμες). Να είσαι σίγουρος πως η αυτονομία θα κινείται στα επίπεδα του 6s επίσης. Το κινητό δεν απευθύνεται σε χρηστες android αλλα σε χρηστες IOS που δεν βολεύονται με τις μεγαλύτερες διαστάσεις (όπως πχ η γυναικα μου που δεν αποχωρίζεται το 5s της).

Ε, αφού ειναι ένα 6S σε 4'', η σωστή διάσταση για τα γούστα σου, θα το πάρεις, όπως είχες πει.

Αλλά ξέρω, μάλλον δεν ειναι τελικά γιατί θα του λείπει αυτό το χρησιμοτητατο 3D Touch (όσο χρήσιμο, όσο κι η Siri)

Δώσε στην γυναίκα σου ένα 6 / 6S για μερικές ημέρες και θα δούμε μετά αν θα ξανακουμπησει 4'' (εξάλλου αυτό θα γίνει μόλις βγει το 7, όπως πάντα αλλωςτε και θα ειναι όλοι χάρουμενοι).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Φήμες ] iPhone 6C

Ε, αφού ειναι ένα 6S σε 4'', η σωστή διάσταση για τα γούστα σου, θα το πάρεις, όπως είχες πει.

Αλλά ξέρω, μάλλον δεν ειναι τελικά γιατί θα του λείπει αυτό το χρησιμοτητατο 3D Touch (όσο χρήσιμο, όσο κι η Siri)

Δώσε στην γυναίκα σου ένα 6 / 6S για μερικές ημέρες και θα δούμε μετά αν θα ξανακουμπησει 4'' (εξάλλου αυτό θα γίνει μόλις βγει το 7, όπως πάντα αλλωςτε και θα ειναι όλοι χάρουμενοι).

Αν είχε 3D touch, θα το έπαιρνα. Βεβαια, πλέον δεν με παίρνει οικονομικά να αγοράσω και άλλο iphone διότι την προηγουμενη εβδομάδα έχωσα 380 Ευρω για αντικατάσταση του iphone 6s μου που έφυγε από την τσέπη μου ένα όροφο κάτω... :mad:

ΥΓ. Η γυναικα μου έπαιξε με το 6/6s και της φάνηκε τρομερά μεγάλο για τα χερια της.

Το ίδιο με τον Τάκη. Κάπως ετσι κατεληξε το SGS5 σε μενα. Ειχα το iphone 5s, αλλα δεν της αρεσε καθολου το μεγεθος του S5, οπότε καναμε ανταλλαγη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Φήμες ] iPhone 6C

... την προηγουμενη εβδομάδα έχωσα 380 Ευρω για αντικατάσταση του iphone 6s μου που έφυγε από την τσέπη μου ένα όροφο κάτω... :mad:

...

Να κάνεις αγωγή στον εργολάβο που άφησε ανοιχτά σημεία στην οικοδομή :p

δεν θελουν ολοι βρε συριε μεγαλα κινητα.... γιατι σου φαινεται αδιανοητο?

Ουτε η γυναικα μου θελει να τα βλεπει.
Και πολλοι στη δουλεια μου, πολυ περισσοτεροι απ οτι νομιζεις , δε θελουν καν να δουν τετοια κινητα.
Στο τμημα μου (20 ατομων) , μονο 2 εχουμε παει σε μεγαλα κινητα, οι περισσοτεροι ειναι ακομα με κινητα 4-4.5 το πολυ.

Και δε μιλαω για οικονομικους λογους, απλα θελουν κινητα που να τα χειριζονται ευκολα με το ενα χερι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Φήμες ] iPhone 6C

Να κάνεις αγωγή στον εργολάβο που άφησε ανοιχτά σημεία στην οικοδομή :p

Άσε, σουπερ-γκαντεμιά... Το είχα στην δεξια τσέπη της φόρμας και όπως κατέβαινα τις σκάλες του γυμναστηριου μου γλυστησε από την τσέπη και έφυγε κατ' ευθείαν στο κενό ένα όροφο κάτω στο lobby... Αν ήταν στην αριστερή, no problem!

Εγω καταλαβαινω οτι δεν θελουν ολοι μεγαλα κινητα. Αυτοι ομως που δεν θελουν μεγαλα κινητα, αν τα φερει η ζωη ετσι και βρεθουν με ενα δεν ξαναγυριζουν σε μικροτερη οθονη με τιποτε. Η στατιστικη ειναι επιστημη. :p

Απάντηση: Re: [ Φήμες ] iPhone 6C

Εγω καταλαβαινω οτι δεν θελουν ολοι μεγαλα κινητα. Αυτοι ομως που δεν θελουν μεγαλα κινητα, αν τα φερει η ζωη ετσι και βρεθουν με ενα δεν ξαναγυριζουν σε μικροτερη οθονη με τιποτε. Η στατιστικη ειναι επιστημη. :p

Σε όλα υπάρχουν trade-offs. Φυσικά σε ένα μεγάλο κινητό απολαμβάνεις το real-estate της οθόνης, αλλα χάνεις σε εργονομία και "διακριτικότητα"/ελαφρύτητα συσκευής.
Να πω βεβαια πως το 3D touch έχει βελτιώσει την εργονομία στο iphone 6s σε σχέση με το 6 αφού χρειάζονται λιγότερα κλικ για τα ιδια πράγματα.
Όσο περίμενα το 6s χρησιμοποιούσα ένα 5s και από την μια όντως μου φάνηκε πολύ μικρή η οθόνη αλλα επίσης εντυπωσιάστηκα με το ποσο πιο ελαφρύ και εύχρηστο είναι.
Tradeoffs...

Re: Απάντηση: Re: [ Φήμες ] iPhone 6C

Σε όλα υπάρχουν trade-offs. Φυσικά σε ένα μεγάλο κινητό απολαμβάνεις το real-estate της οθόνης, αλλα χάνεις σε εργονομία και "διακριτικότητα"/ελαφρύτητα συσκευής.
Να πω βεβαια πως το 3D touch έχει βελτιώσει την εργονομία στο iphone 6s σε σχέση με το 6 αφού χρειάζονται λιγότερα κλικ για τα ιδια πράγματα.
Όσο περίμενα το 6s χρησιμοποιούσα ένα 5s και από την μια όντως μου φάνηκε πολύ μικρή η οθόνη αλλα επίσης εντυπωσιάστηκα με το ποσο πιο ελαφρύ και εύχρηστο είναι.
Tradeoffs...
To cut a long story short, honestly etc etc, θα γυρνουσες ποτε σε μικροτερη οθονη;

Να πω τέλος, πως προφανώς έχω υποστεί κάποια κατάρα από τον Σύριο, διότι από τότε που άλλαξα διαστάσεις στο iphone, το έχω πληρώσει χρυσο :p
Για το 6s διαβάσατε. Το 6αρι μου "πνίγηκε" το καλοκαίρι, λόγω ελαττώματος της "αδιάβροχης" θήκης που είχα αγοράσει... :icon15:
Δεν ήμουν προληπτικός, αλλα θα γίνω με τις παρέες που έμπλεξα...

:p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

To cut a long story short, honestly etc etc, θα γυρνουσες ποτε σε μικροτερη οθονη;

Ναι, ειδικά αν κουρευαν λιγάκι τα bezels.

Re: Απάντηση: [ Φήμες ] iPhone 6C

Να πω τέλος, πως προφανώς έχω υποστεί κάποια κατάρα από τον Σύριο, διότι από τότε που άλλαξα διαστάσεις στο iphone, το έχω πληρώσει χρυσο :p
Για το 6s διαβάσατε. Το 6αρι μου "πνίγηκε" το καλοκαίρι, λόγω ελαττώματος της "αδιάβροχης" θήκης που είχα αγοράσει... :icon15:

To 7 να δεις τι καλο που θα σου βγει :p

Re: Απάντηση: [ Φήμες ] iPhone 6C

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ναι, ειδικά αν κουρευαν λιγάκι τα bezels.
Οι περισσοτεροι θα γυριζαν σε μικροτερη οθονη αν κουρευαν τις καταθεσεις :p . Περι ορεξεως οποτε.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Φήμες ] iPhone 6C

Μην τα συγκρίνεις αυτά τα δυο! Siri χρησιμοποιώ πολύ συχνά, ειδικά μετά το 6s που λειτουργεί χωρίς να πατήσεις κουμπί. Ειδικά εδώ που ο καιρός είναι τρελός, κάθε πρωί πριν βγω έξω της μιλάω απ´το δίπλα δωμάτιο να ρωτήσω για θερμοκρασία κλπ, και λειτουργεί άψογα.

Το 3D touch όμως, 6 μήνες μετά (που και καλά αφενός το'χω συνηθίσει, αφετέρου έχει "ωριμάσει"), ακόμα βρίσκεται στο "πέρασε και δεν ακούμπησε". Ψυχαναγκαστικά μόνο το χρησιμοποιώ στο facetime, έτσι για να υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι το χρυσοπλήρωσα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Φήμες ] iPhone 6C

Μην τα συγκρίνεις αυτά τα δυο! Siri χρησιμοποιώ πολύ συχνά, ειδικά μετά το 6s που λειτουργεί χωρίς να πατήσεις κουμπί. Ειδικά εδώ που ο καιρός είναι τρελός, κάθε πρωί πριν βγω έξω της μιλάω απ´το δίπλα δωμάτιο να ρωτήσω για θερμοκρασία κλπ, και λειτουργεί άψογα.

Το 3D touch όμως, 6 μήνες μετά (που και καλά αφενός το'χω συνηθίσει, αφετέρου έχει "ωριμάσει"), ακόμα βρίσκεται στο "πέρασε και δεν ακούμπησε". Ψυχαναγκαστικά μόνο το χρησιμοποιώ στο facetime, έτσι για να υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι το χρυσοπλήρωσα.

Η τεχνολογία υπάρχει. Από εκεί και πέρα ο καθένας μας την αξιοποιεί κατά το δοκούν. Πχ εγώ χρησιμοποιώ καθημερινά το 3D touch τραβώντας φωτό ή video με ένα κλικ.
Το Siri όχι και τόσο διότι δεν υποστηρίζει ακόμα ελληνικα και η προφορά μου δεν είναι αρκούντως αγγλοσαξονική. Χρησιμοποιώ όμως πολύ την φωνητική υπαγόρευση στα Ελληνικά που λειτουργεί άψογα, οποτε ευελπιστώ σε ένα Ελληνικό siri σύντομα...

LoooooL @ all (μήνυση εργολάβου, κούρεμα, κατάρες κλπ)

Να ναι καλά η Apple, τυφλα να χει ο χρυσός

ΥΓ Takis u r clear for IPhone 7, μόλις έβγαλα τις καρφίτσες από το κουκλάκι

😛😛😛

Status
Not open for further replies.