[ Φήμες ] iPhone 6C

Status
Not open for further replies.
Αν βγει ακριβώς το ίδιο με το μεγάλο σε specs/ εμφάνιση εννοείται πως θα το προτιμήσω.

Μην λες (παλι) μεγάλα λόγια 😛

Πέραν τούτου, μαλλον μιλάς εκ του ασφαλούς (ξέρεις οτι κατι κομμένο θα εχει το μικρό)...

Δεν λέω ποτε μεγάλα λογια, απλα δεν μπορεί να χωρέσει στο μυαλό σου ότι κάποιοι προτιμούν μικρότερα σε μέγεθος κινητά... :p

Re: Απάντηση: [ Φήμες ] iPhone 6C

Δεν λέω ποτε μεγάλα λογια, απλα δεν μπορεί να χωρέσει στο μυαλό σου ότι κάποιοι προτιμούν μικρότερα σε μέγεθος κινητά... :p

...και αγοράζουν μεγαλύτερα....😏

Απάντηση: Re: [ Φήμες ] iPhone 6C

Άρα τι θα προτιμήσεις, μέγεθος η specs ?
Ίδιο με το μεγάλο αποκλείεται να είναι.

Specs, εννοείται, ως γνήσιος γκατζετακιας.

Απάντηση: Re: [ Φήμες ] iPhone 6C

Ας βγάλει ένα κανονικό 5άρι πρώτα, με κανονική ανάλυση για 5άρι κι ας το αφήσει το 4άρι για άλλη φορά...

Σου λείπει ανάλυση στις 4.7 ίντσες; seriously?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τα μεγαλύτερα κινητά έχουν προφανώς χειρότερη εργονομία από τα μικρά, ειδικά σε χρήση με ένα χέρι. Αυτό θυσιάζεις για να κερδίσεις μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης, το έχουμε ξανά συζητήσει ad nauseam.

Re: Απάντηση: Re: [ Φήμες ] iPhone 6C

Σου λείπει ανάλυση στις 4.7 ίντσες; seriously?

Σ'αφήνω να απαντήσεις ο ίδιος, για να μην τσακωνόμαστε :drummer:

Specs, εννοείται, ως γνήσιος γκατζετακιας.

(Πέρα απ'την πλάκα, ναι, μου λείπει η ανάλυση και το'χουμε συζητήσει πολλές φορές εδώ μέσα ότι οι διαφορές φαίνονται σε μικρό κείμενο στο browsing. Επίσης, μου λείπει μόνο και μόνο επειδή μου τη σπάει σαν ιδέα, αφού είναι κάτι που είναι στάνταρ στον ανταγωνισμό εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια. Επίσης, το ότι μιλάμε για 4.7 ίντσες σε τέτοιο μέγεθος συσκευσής είναι κι αυτό κομμάτι του προβλήματος.)

Re: Απάντηση: Re: [ Φήμες ] iPhone 6C

Τα μεγαλύτερα κινητά έχουν προφανώς χειρότερη εργονομία από τα μικρά, ειδικά σε χρήση με ένα χέρι. Αυτό θυσιάζεις για να κερδίσεις μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης, το έχουμε ξανά συζητήσει ad nauseam.

Αναφέρω μόνο ως παράδειγμα το πληκτρολόγιο που στις 4" είναι τόσο μικρά τα πλήκτρα που καταλήγει ο χρήστης να πατάει άλλα αντί άλλων. Οπότε όλα είναι σχετικά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Φήμες ] iPhone 6C

Σ'αφήνω να απαντήσεις ο ίδιος, για να μην τσακωνόμαστε :drummer:

(Πέρα απ'την πλάκα, ναι, μου λείπει η ανάλυση και το'χουμε συζητήσει πολλές φορές εδώ μέσα ότι οι διαφορές φαίνονται σε μικρό κείμενο στο browsing. Επίσης, μου λείπει μόνο και μόνο επειδή μου τη σπάει σαν ιδέα, αφού είναι κάτι που είναι στάνταρ στον ανταγωνισμό εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια. Επίσης, το ότι μιλάμε για 4.7 ίντσες σε τέτοιο μέγεθος συσκευσής είναι κι αυτό κομμάτι του προβλήματος.)

Φαντάζομαι είσαι από αυτούς που θέλουν ανάλυση 4Κ και στην 50ρα τηλεόραση και γιατί όχι και στο κινητό... ;)
Αν και τα έχουμε ξανασυζητήσει, ας πούμε ότι προτιμώ καλύτερη αυτονομία (μιας που τα περισσότερα πιξελ προκαλούν μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας) από μια υψηλότερη ανάλυση που δεν μπορεί να δει το μάτι μου σε τόσο μικρή διάσταση οθόνης...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αναφέρω μόνο ως παράδειγμα το πληκτρολόγιο που στις 4" είναι τόσο μικρά τα πλήκτρα που καταλήγει ο χρήστης να πατάει άλλα αντί άλλων. Οπότε όλα είναι σχετικά.

Ίσως έχεις χοντρά δάκτυλά.
Πάντως ότι και να συμβαίνει, προτιμώ να έχω δυνατότητα επιλογής μεγέθους οθόνης και προς τα κάτω, όχι μόνο προς τα πάνω...

Ιpso facto κινητό με οθόνη 4" a priori θεωρείται μικρό για τα σημερινά δεδομένα (ειδικά για εμένα που έχω μεγάλα χέρια) όσο και αν in abstracto η μικρή οθόνη μπορεί να βολεύει κάποιους. Αν και οι ισχυρισμοί αυτοί πρέπει να αποδεικνύονται in vitro.

(Έβαλα και εγώ κάποια λατινικά για να κάνω εφέ.:p)

iPhone 5e: Μάρτιο με οθόνη 4″, Apple A8 και design a la iPhone 5c;

500 ευρώ μου φαίνονται λίγα για κινητό Apple με άψογη οθόνη 4" (=άνετος χειρισμός με το ένα χέρι) , διπύρηνο επεξεργαστή τελευταίας τεχνολογίας A8, RAM 1 (ολόκληρο) GB, Apple Pay, NFC , κάμερα με υπερσύγχρονο σενσορα 8 Megapixel κτλ.

Το νέο iPhone SE με οθόνη 4" μάλλον με τα παρακάτω χαρακτηριστικά αναμένεται να παρουσιαστεί στις 21/03/2016 :

• Στρογγυλεμένες γωνίες οθόνης, όπως στο iPhone 6/s
  • Οπίσθια κάμερα 12 (ή 8) megapixel και εμπρόσθια κάμερα 1.2 megapixel
  • Υποστήριξη για μεγαλύτερες πανοραμικές φωτογραφίες και autofocus στην καταγραφή βίντεο
  • Βαρόμετρο
  • NFC chip για χρήση Apple Pay
  • Επεξεργαστή A9 και συνεπεξεργαστή κίνησης M9, όπως του iPhone 6s
  • Bluetooth 4.2, VoLTE και 802.11ac WiFi chip όπως του iPhone 6s
  • Υποστήριξη λειτουργίας Live Photos
  • Μπαταρία 1,642 mAh
  • Διαθέσιμα χρώματα: Silver, Space Gray, Gold & Rose Gold, όπως του iPhone 6s
  • Διαθέσιμες χωρητικότητες: 16GB – 64GB

Ωραια

Θα το παρουν φανταζομαι οσοι θεωρουσαν παντα τις 4'' ως το ιδανικό μεγεθος οθονης

Status
Not open for further replies.