[Φήμες] iWatch

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2025

Την Κυριακή, 16/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2025.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.

tmjuju

Administration Team
Staff member
21 January 2007
21,629
[Φήμες] iWatch

H Apple κατοχυρώνει το iWatch σε σειρά από χώρες
Θα μπορούσε να σημαίνει ότι η ώρα πλησιάζει
Για το ρολογάκι αξεσουάρ της apple
http://tech.in.gr/news/article/?aid=1231255322

Εντωμεταξύ το Φασιον καλά κρατεί και προοδεύει εσωτερικά
Προσελήφθη ο πρώην CEO της Yves Saint Laurent
Για να βοηθά τον Cook
http://www.bloomberg.com/news/2013-07-02/apple-hires-yves-st-laurent-ceo-for-special-projects.html

sfortis

Administration Team
Staff member
3 August 2006
11,392
t3.large
α τι καλά...θα δούμε παπουτσάκια, μπουφανάκια, τσαντούλες για τις κυρίες και λοιπά αξεσουάρ της μοδός! :LOL:

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
28,875
Παλλήνη
Για να δουμε τι θα δούμε.. Το στοίχημα με το iwatch θα ειναι η αυτονομία, καθότι δεν θα είναι e-paper αλλα έγχρωμη lcd ή oled.

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,097
Το στοιχημα με το (καθε) iwatch ειναι να μην εισαι ουφο φορώντας το.

Και μεταξυ μας, δεν βλεπω πως μπορουν να το καταφέρουν αυτο (τα fanboys εξαιρούνται :p).

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
28,875
Παλλήνη
Γιατι το λες; Δεν είναι τοσο δυσκολο να κανεις ενα κομψο ρολοι με δυνατοτητες smartphone.
Δεν ειναι δα και google UBER GEEK glass! :p

tmjuju

Administration Team
Staff member
21 January 2007
21,629
Re: Απάντηση: [Φήμες] iWatch

Είναι αναπόφευκτο να αναπτυχτούν και έξυπνα γυαλιά και έξυπνα ρολόγια / μπρασελε

Το peeble με έχει βάλει σε πειρασμό σα *πλατφόρμα*

Αλλά φυσικά κάποιοι αν δεν είναι μηλαρακάκι δε θα το φορούσαν ποτέ στο χέρι – σα κόσμημα :D
Αν ήταν Prada και ‛χαζό’ να ήταν θα το φορούσαν
Όποτε σίγουρα υπάρχει αγορά και για την apple στα νέα αξεσουάρ αυτά

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
97,916
Εκεί ψηλά.....
Tα ρολογια αυτα θα γινουν αναρπαστα απο οσους θα κυκλοφορουν με παντοφλες εεε χμμμ μεγαλα τηλεφωνα ηθελα να πω.

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,097
Μωρε οτι υπαρχει αγορα, υπαρχει (τίγκα στα ψωνια, βλαχους, geeks κλπ ειμαστε ετσι κι αλλιως :p)

Απλως λεω οτι το ρολοι δεν ειναι οπως ενα κινητο κλπ.

Ειναι ''ενδυματική επιλογή'' (με οτι αυτο συνεπαγεται....).

Risky business δλδ (οχι για την (καθε Apple) βεβαια....)

Anyway, πολυ φοβαμαι οτι ο καιρος που θα κυκλοφορουμε σαν βλαχοgeeks δεν ειναι μακρυα....

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
28,875
Παλλήνη
To οτι τα προιοντα της apple ειναι πολυ κομψα ειναι νομιζω παραδεκτο απο ολους. Αν κάποιος μπορει να κυκλοφορησει ενα smart κινητο που να ειναι αναλογως κομψο με τα καλογουστα ακριβα ρολογια, αυτη ειναι η apple IMO..

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
28,875
Παλλήνη
YΓ. Εμενα το pebble δεν μου αρεσει καθολου εμφανισιακα. Αντιθετως, το τελευταιο της sony φαινεται ενδιαφέρον..

tmjuju

Administration Team
Staff member
21 January 2007
21,629

YΓ. Εμενα το pebble δεν μου αρεσει καθολου εμφανισιακα. Αντιθετως, το τελευταιο της sony φαινεται ενδιαφέρον..

Για αυτό είπα σα πλατφόρμα με συγκινεί.
Πάλι καλά που δε πρόλαβαν να κλείσουν 10000000000αδες πατέντες και να την αποκλείσουν από την αγορά

Και φυσικά και για τα λεφτά του νομίζω ότι είναι τιμιότατο

Ασχημουλι το κόβω και εγώ, αλλά δε το έχω φορέσει και τελικά μπορεί να είναι πιο μπανικο
Το sony, δε ξέρω αλλά μου φαίνεται πιο άσχημο

Νταξ μακάρι στο παιχνίδι να μπει και καμία casio - Νa φταίξει το κλασικό θέμα με τη μπαταρία και το ξυπνητήρι. Ξεμένουν τα κινητά από μπαταρία και δε μπορούν να χτυπήσουν ένα ξυπνητήρι, γελοία κατάσταση :D

Στην τελική το χρυσό ρόλεξ είναι πάντα της μόδας :D

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
28,875
Παλλήνη
Να σου πω την αλήθεια, να τα χέσω τα υπεραυτοματα ρολογια Ελβετικης προέλευσης. Το δικο μου μονιμως ειναι ξεκουρδιστο και χανει ώρα. Μονο για ενδυματολογικους λογους υφιστανται (που λέει και ο Σύριος) αφου και για την ωρα το κινητο κοιτάω! :p

17 June 2006
25,072
Αθήνα
Εγώ πάντως βλέπω ότι ο κλειός (βλ. big brother) κλείνει σιγά-σιγά. Θα ξέρουν και πότε πάμε στην τουαλέτα πλέον. Αντε και σε εμφυτευμένο τσιπάκι εύχομαι...

Εδώ και κανά δυό χρόνια είχα πάρει κινεζιά κινητό-ρολόι με touch οθόνη. Μετά τις πρώτες ώρες παιχνιδιού αμέσως αντιλαμβάνεσαι ότι σαν κινητό δεν βολεύει καθόλου διότι θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κουβαλάς έξτρα υλικό πάνω σου: είτε ακουστικά με καλώδιο είτε με bluetooth. εγώ ποτέ δεν κουβαλάω τίποτα από τα δύο.
Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα με ανοικτή ακρόαση αλλά δεν νομίζω να του αρέσει κανενός η ιδέα να τον ακούνε όλοι.

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
28,875
Παλλήνη
Φανταζομαι πως δεν θα βολευει για κλήσεις. Μαλλον για ειδοποιήσεις και για βιομετρικες εφαρμογες το βλεπω (όπως τα μπρασελέ της nike).
Επίσης θα μπορεί να χρησιμευει σαν controller με γυροσκοπιο για παιχνιδια ή για χειρισμο με gestures της επερχομενης apple tv..

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,097

To οτι τα προιοντα της apple ειναι πολυ κομψα ειναι νομιζω παραδεκτο απο ολους.

Σωστα

Αλλά η συνεπαγωγή σου

Αν κάποιος μπορει να κυκλοφορησει ενα smart κινητο που να ειναι αναλογως κομψο με τα καλογουστα ακριβα ρολογια, αυτη ειναι η apple IMO..

τελειώς λάθος (imho παντα)

Θελω να πω η κομψότητα σε μια τεχνολογική συσκευή δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την κομψότητα / γούστο σε ένα άκριβό ρολόι (ή γενικά οτιδήποτε φοριέται).

Το αντίθετο μάλιστα.

Τα ακριβά / κομψά / καλόγουστα ρολόγια (και δεν αναφέρομαι στα χρυσα rolex :p - αν και ακόμα κι αυτά επιβεβαιωνουν το σκεπτικό μου) δεν έχουν καμία σχέση με το design της Apple (και καμίας άλλη tech εταιρίας).

Προσωπικά πιστεύω ότι το iwatch θα προσομοιάζει το προηγούμενο nano (το οποίο btw ειναι από τις ομορφότερες συσκευές της Apple).

Anyway, μιλάμε για εντελώς διαφορετικούς τομείς.

Και η γνωμη μου ειναι εν τέλει ότι το να φοράς μία συσκευή, όσο designατη και να ειναι, θα ειναι κάτι κακόγουστο και τελικά pathetic.

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
28,875
Παλλήνη
Αδυνατω να σε καταλάβω.. Εαν η ηλεκτρονικη συσκευή εχει την εξωτερικη εμφανιση ενος καλογουστου ρολογιου, δεν θα ειναι καθολου pathetic το αποτέλεσμα, το αντίθετο. Και αν μια εταιρια εχει εξαιρετικο track record στο industrial design, εχει μεγαλες πιθανότητες να παρουσιασει κατι εξαιρετικα καλόγουστο απο αισθητικης αποψης και σε "ρολοι".

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,097
Το εξήγησα νομίζω:

Δεν μπορώ καν να φανταστώ μία συσκευή που να προσεγγίζει καν τα (μη κακόγουστα) όρια του να φοριέται.

Και αντιστοίχως κανένα (καλόγουστο / σοβαρό) ρολόι που να μπορεί να θυμήσει καν ηλεκτρονική συσκευή.

Και το industrial design της (καθε) Apple δεν αλλαζει τπτ.

Τεσπα, αν η Apple κανει κανα θαυμα, καλοδεχουμενο θα ναι (αλλα εχω πάψει να πιστευω στα θαυματα προ καιρου - σε αντίθεση με αλλους....:p)

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
28,875
Παλλήνη
Δηλαδη εαν πχ αντι για συμβατικους δεικτες ωρας εχει ψηφιακούς και κατα τα αλλα μοιαζει εμφανισιακά με ενα πχ ασημι tag Hauger ( με μαυρο δερματινο ή ποιοτικο πλαστικο μπρασελέ) θα σε χάλαγε; Δεν βλέπω κανενα λογο να μην ειναι καλογουστο το αποτελεσμα, ειδικα απο μια εταιρια που αποδεδειγμένα εχει καλο γούστο οχι μονο στα προιοντα της αλλα σε κάθε τομέα οπως design καταστηματων, αισθητική διαφημίσεων, website κλπ To ότι προσελαβαν τον CEO της YSL δείχνει ποσο σημασια δινουν στον τομεα του design γενικοτερα..
Anyway, θα δουμε οταν και αν με το καλο κυκλοφορήσει..

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,097
Η αληθεια ειναι οτι εχω στο μυαλο μου ενα i-ταδε που να ειναι και ρολοι, οχι ενα ρολοι που να ναι και i-ταδε (οπως περιγραφεις).

Η 2η προσεγγιση ειναι πιο promising προφανως.

Αλλα διατηρω σοβαρες επιφυλλάξεις αν μπορει να το κάνει μία εταιρια τεχνολογιας (ακόμα και η Apple).

ΥΓ Θελω να σε δω τέλη 2014 με iPhone 6.5'' και iwatch - κι ας μη γινω ποτε μάνα :p :p :p

Sotiris

Supreme Member
18 June 2006
5,175
Τα ρολογια ειναι ειδικη κατηγορια. Ο μηχανισμος, η κασα, το κατραν, το κουμπωμα, οι δεικτες, ειναι μια λεπτοδουλεια, μια τεχνη.
Ενα καλο ρολοι ειναι διαχρονικο και δεν μπορει να αντικατασταθει με κανενα ηλεκτρονικο.
Τα ηλεκτρονικα ρολογια ειναι gadget για νεους.

Status
Not open for further replies.