- 21 January 2007
- 21,629
:listen:ΥΓ Θελω να σε δω τέλη 2014 με iPhone 6.5'' και iwatch - κι ας μη γινω ποτε μάνα![]()
![]()
![]()
Ώστε αυτό είναι το μυστικό σχέδιο
Την παντόφλα κρυμμένη
Και μόνο το iWach σα κόσμημα να εμφανίζεται
:listen:ΥΓ Θελω να σε δω τέλη 2014 με iPhone 6.5'' και iwatch - κι ας μη γινω ποτε μάνα![]()
![]()
![]()
Τα ρολογια ειναι ειδικη κατηγορια. Ο μηχανισμος, η κασα, το κατραν, το κουμπωμα, οι δεικτες, ειναι μια λεπτοδουλεια, μια τεχνη.
Ενα καλο ρολοι ειναι διαχρονικο και δεν μπορει να αντικατασταθει με κανενα ηλεκτρονικο.
Τα ηλεκτρονικα ρολογια ειναι gadget για νεους.
Τα ρολογια ειναι ειδικη κατηγορια. Ο μηχανισμος, η κασα, το κατραν, το κουμπωμα, οι δεικτες, ειναι μια λεπτοδουλεια, μια τεχνη.
Ενα καλο ρολοι ειναι διαχρονικο και δεν μπορει να αντικατασταθει με κανενα ηλεκτρονικο.
Δεν διαφωνω ως προς την λεπτοδουλειά & την τεχνη της ωρολογοποιίας, αλλα σε επιπεδο χρηστικότητας, τα ρολογια ειναι 2 αιωνες πίσω. Εγώ τα αντιμετωπιζω ως αντρικό κόσμημα, τιποτα παραπάνω
Με πηγες πισω κοντα 30 χρονια όταν η γιαγια μου εκανε δωρο ενα Casio.Ξέρω παππούδες που από την πρώτη στιγμή αγάπησαν το casio με το ξυπνητήρι … και το έχουν δεκαετίες τώρα …
ΥΓ Ναι, ξερω Τακη, εσένα σου πήραν Rolex στα βαφτίσια σου![]()
![]()
![]()
Αυτο ακριβως εννοω. Ολη αυτη η λεπτοδουλεια που ειπα, εχουν να κανουν οτι το ρολοι ειναι κατι σαν κοσμημα.
Ποιος ο λογος να φορεσεις ενα ηλεκτρονικο ρολοι στο χερι σου;
Τι παραπανω χρηστικοτητα θα σου δωσει αυτο, την στιγμη που την ωρα μπορεις να την δεις απο το κινητο σου;
Απλα ειναι ενα gadget για τους νεους.
Εγω ειπαμε ειμαι στην αλλη κατηγορια (βλεπε εραστης ρολογιων).
Απο μικρος παντα φοραω ρολοι και ειναι αδυνατον να με φανταστω χωρις ρολοι στο χερι.
Υπαρχουν αρκετα καλα ρολογια απο ωρολογοποιιες σε προσιτες τιμες, οποτε δεν μιλαμε μονο για πανακριβα ρολογια.
Για μενα επιμενω τα ηλεκτρονικα ρολογια τυπου pebble μονο για gadget κανουν.
Αυτοι που τα πηραν, αυτοι θα παρουν και το iwatch (και τα fanboys βεβαια)
Εγω ειπαμε ειμαι στην αλλη κατηγορια (βλεπε εραστης ρολογιων).
Απο μικρος παντα φοραω ρολοι και ειναι αδυνατον να με φανταστω χωρις ρολοι στο χερι.
Υπαρχουν αρκετα καλα ρολογια απο ωρολογοποιιες σε προσιτες τιμες, οποτε δεν μιλαμε μονο για πανακριβα ρολογια.
Για μενα επιμενω τα ηλεκτρονικα ρολογια τυπου pebble μονο για gadget κανουν.
Αυτοι που τα πηραν, αυτοι θα παρουν και το iwatch (και τα fanboys βεβαια)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.