[Φήμες] Nexus 5X & 6P (2015)

Status
Not open for further replies.
Και εγω χλωμό το κόβω να εχει sd...
To nexus 5p θα ερθει με επιλογες 16/32 εσωτερικής μνημης μονο
Για το huawei nexus 6p , απλα θα ξεκιναει απο 32gb και ισως εχει και 128αρα εκδοση (παντα εσωτερική rom).

To 5x εχει φάει ηδη ακυρο απο εμενα.
Μενει το Huawei οπου περιμενω να δω μπαταρία και τιμή για το 64αρι ...
Μεγάλο φαουλ που φετος θα εχει lcd αντι για amoled.

Γενικά , οποιος εχει Nexus 6 , δεν ζηλεύει τίποτα για ακομα ενα χρόνο.

Nexus και micro sd δεν πάνε μαζί.
Στα της Huawei στα λεφτά που θα κάνει πολυ προτιμότερο το Note 5 όπου ίδια πανω κατω εποχή θα κυκλοφορήσει και Ευρωπη(Νοέμβριο-Δεκέμβριο)
Η και edge+
Για τον 820 απίθανο απο εδω ως τον Δια,εκτός αμα παει πρώτο τρίμηνο του 16 το νωρίτερα.

Ειπαμε , φέτος μενουμε με τα περσινά μοντέλα.
Μονο ο exynos του s6 ειχε να προσφέρει κάτι.
Ο 820 δεν θα μπει στο φετινο nexus 6

Ειπαμε , φέτος μενουμε με τα περσινά μοντέλα.
Μονο ο exynos του s6 ειχε να προσφέρει κάτι.
Ο 820 δεν θα μπει στο φετινο nexus 6
Ετσι ακριβώς.
Υπομονή εως Μάρτιο-Απρίλιο πλέον.
Η μόνη εξαίρεση το G4 στις φετινές προτάσεις μια ισορροπημένη και ολοκληρωμένη λυση.
Τίποτα αλλο.

Πάω Χαβάη.

Δεν είχα δει τα χαρακτηριστικά καλά. Είχα μπερδευτεί με το lg. Είναι συνολικά καλύτερο απο το note 4 που έχω και φυσικά ξεκλειδωτο. Μεγάλο συν για μένα και τα 2 μπροστινά ηχεία. Μακάρι να ερθει σε μια λογική τιμή, να σπρωξω και ένα τρακοσαρι το δικό μου και να το χτύπησω.

Nexus 6P Colors: White, Black, Aluminum, and Gold

nexus2cee_wm_6p-2-728x441.png

gsmarena_002.jpg

[via] . [via]
(Sent from Galaxy S6)

Nexus 5X
gsmarena_002.jpg

[via]
(Sent from Galaxy S6)

Last edited:
Μεγάλωσε υπερβολικά μου φαινεται σε διαστάσεις.
Και πολυ βαρύ αν ισχύουν τα 177 γραμ.

όντως, αδικαιολόγητα μεγάλο και βαρύ το 5x

...με βλεπω με το nexus 5 καμια διετία ακομα! :D

Νομίζω ότι δεν παίζει ρολο η version του επεξεργαστή.
Και το flex 2/m9 έχουν ας πουμε την προηγούμενη, αλλά τα θεματακια τους τα έχουν,οχι υπερθέρμανση σε καμία περίπτωση, αλλά πιο υψηλές θερμοκρασίες επί συγκεκριμένων διεργασιών σε σχέση με αλλά κινητά που έχουν τον 801/808 η τα exynos που είναι σαφώς πιο δροσερά.

Θυμάμαι στο flex 2 ότι μου ανεβαζε παραπάνω και σε wifi και σε 3g σερφαρισμα και ειδικά με 35αρια θερμοκρασίες μου έβαζε κόφτη φωτεινότητας στο 80% maximum που ήταν deal breaker μιας και η φωτεινότητα ήδη μέτρια ήταν ακόμα και σε 100% ειδικά σε ανοιχτούς χώρους.

Και βέβαια η υψηλή θερμοκρασία =ροκανιζει μπαταρία πιο γρήγορο ρυθμο εξ ου όλα με τον 810 συνολικά μετριότητα στο θέμα αυτονομία.

Φαίνεται πολύ καλό σαν κινητό , ειδικά αν έχει την ίδια κάμερα με το P8 (που ήταν πολύ καλή αλλά όχι top σαν το S6 και το G4). Βέβαια με τον SD810 χάνει αρκετούς πόντους γιατί εκτός από την υπερθέρμανση και το throttling κατεβάζει την μπαταρία με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Φαίνεται πολύ καλό σαν κινητό , ειδικά αν έχει την ίδια κάμερα με το P8 (που ήταν πολύ καλή αλλά όχι top σαν το S6 και το G4). Βέβαια με τον SD810 χάνει αρκετούς πόντους γιατί εκτός από την υπερθέρμανση και το throttling κατεβάζει την μπαταρία με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Την
pipila.jpg
σου εσύ την συνεχίζεις βλέπω...
Ειδικα σε nexus που η google το εχει σαν reference/developers phone , χαζομάρες δεν χωράνε.Μια χαρά αυτονομία θα έχει ... (λογικα 3.5 ωρες sot και ανω) Θα το δεις κιόλας στην πράξη.
Νεοτερες ειδήσεις εχουν το Nexus 6p να φοράει amoled.Αν ισχύει, θα ειναι must.
Αυριο θα ξέρουμε ...

ΥΓ.Το μονο που με ανησυχει ειναι το brand της huawei.Μπορεί να περιμενω να φυγουν οι πρώτες παρτίδες μηπως και εχουν τιποτα θεματάκια.

The full specs of the upcoming LG Nexus 5X leaked out with less than 24 hours to go until its scheduled
announcement. LG’s second Nexus smartphone will debut alongside Huawei Nexus 6P at an event in
San Francisco tomorrow.​

In line with past rumors, LG Nexus 5X will sport Qualcomm Snapdragon 808 chipset, coupled with 2GB
of RAM. The display will be a 5.2” 1080p unit with pixel density of 424 ppi.

Just like the Huawei Nexus 6P, the Nexus 5X will have a 12.3MP main camera with f/2.0 lens, large 1.55
μM pixels, laser autofocus, and 4K video capture. The front-facing unit will be a 5MP sensor with f/2.2
aperture and 1.4 μM pixels... LG Nexus 5X will have physical measures of 147 x 72.6 x 7.9mm.
Its weight will tip the scale at 136 grams.

Of course, the usual bevy of sensors will be present in the Nexus 5X. The handset will have a fingerprint
sensor and USB Type-C port.

Earlier today, we found out that pricing of the Nexus 5X will kick off at $379.99 when its becomes
available for pre-order tomorrow. A 32GB variant of the handset will also be available.

[via] . [via]
(Sent from Galaxy S6)

Last edited:
είναι πιο ψηλό και απο το g3 με 5.5 ίντσες οθόνη,κατάφερε να ξεπεράσει και την sony

Βρε παιδια αυτο με το stereo speakers ειναι τοσο ωφελιμο. ? Δυο ηχεια τοσο κοντα μεταξυ τους σε σχεση με την αποσταση ακροατη, στην ουσια ειναι σαν ενα πανω στο αλλο. Μηπως το οφελος ειναι π.χ. στην ενταση/καθαροτητα του ηχου ή σε καποιον αλλο τομεα. ?

Status
Not open for further replies.