Απάντηση: Re: [Φήμες] Πολύχρωμα Πλαστικά Παντόφλες iPhone
Πάντως ήδη στο 5 η Απλ έχει αφήσει στο παρελθόν την χρήση με το ένα χέρι σε όλη την επιφάνεια της οθόνης:
Ως εκ τούτου είναι πολύ εύκολη η ζειμπεκιά που αναμένεται στο 6 με την οθόνη να πηγαίνει στις 4.4 ή 4.6 ίντσες (είπαμε ήμαστε εταιρία πρότυπο και ΔΕΝ χρησιμοποιούμε διαστάσεις άλλων)...
Αυτό πάντως με το ένα χέρι εδώ και 2-3 χρόνια αδυνατώ να το καταλάβω. αν ήθελα χρήση με ένα χέρι έμενα στα Νοκια με πλήκτρα. Ακόμη και στο S2 που έφτανα σε όλη την οθόνη (το άλλο μου όνομα είναι Σακιλ Ο Νιλ) σχεδόν πάντα έβαζα δύο χέρια. Πιο σταθερό πιάσιμο, πιο γρήγορη εργασία. Εντάξει έχω γράψει sms και με το ένα χέρι (και στο Νοτε2 το έχω κάνει αυτό. Σιγά το δύσκολο) στο αυτοκίνητο αλλά από εκεί και έπειτα δεν καταλαβαίνω την εμμονή με το ένα χέρι και την φορητότητα. Δλδ είναι πιο φορητό να κουβαλάς ένα κινητό και μία ταμπλέτα από το να κουβαλάς ένα κινητό με μεγάλη οθόνη και στο σπίτι να έχεις την ταμπλέτα για τον καναπέ? Εγώ με μία μεγάλη οθόνη πούλησα ταμπλέτα και κινητό. Και το συζυγικό Ipad το πιάνω στο σπίτι μια φορά το μήνα.
Μα δεν τίθεται θεμα φορητοτητας η χρησης ( αν επιτελους θελουμε να μιλήσουμε σοβαρα και όχι απλως να πικάρουμε)
Το μεγεθος των κινητών τυπου S3 , S4 κ.α. εχουν την ιδια φορητοτητα που εχουν και μικροτερα κινητα.
Τι στο διάολο ;;
Κανεις μας δεν ξεκινησε με 5ιντσα κινητά και από οσο θυμαμαι τον εαυτο μου παντα το κινητο το εβαζα στην μπροστινή τσεπη του παντελονιού η του μπουφάν .
Τωρα οσον αφορα την μεγεθος της οθονης μάλλον σε καποιους διαφεύγει η χρησιμότητα της μεγαλης οθονης και ψάχνουν δικαολογιες για να την απαξιώσουν
Θυμάμαι περσι τις χιουμοριστικές εικόνες μεταξυ των οθονων i4s και i5 που μεταξυ άλλων υπογράμμιζαν το κέρδος της μεγαλύτερης οθονης.
Θυμάστε τις παρακατω εικονες;

Αν λοιπον η επιπλέον 0,5 της ίντσας προσφέρουν το κατι παραπανω τοτε σύμφωνα με το ιδιο παράδειγμα η πιο μεγαλη δεν θα προσέφερε ακομα περισσοτερα.
Μπορουμε να αρνηθούμε τα περισσότερα;
Και ακομα καλύτερα, τι σχεση εχουν οι παρακατω εικονες σε ευκολια θεασης ;
Επίσης τι σχεση εχει η ευκολία χρησης με το ένα χερι και το μέγεθος της οθονης;
Μηπως πρεπει να υποθέσω πως σε iphone τα δακτυλα των χρηστών κοβουν διαγωνίως και καθετως βολτες χαϊδεύοντας την οθονη;
Αν συμβαίνει αυτό τοτε καταλαβαινω την ανησυχία , αλλα καλο είναι να γνωρίζουμε πως σε ένα οποιοδήποτε android η χρηση ρυθμίζεται συμφωνα με τις αναγκες του κάθε χρήστη.
Για αυτό αλλωστε στο δικο μου κινητό την οθονη την εχω για να την βλεπω και όχι για να απλώνω άσκοπα τα κουλα μου σε ολη της την επιφάνεια.
Και για αυτο οσον αφορα την χρηση της αυτή γινεται μονο στα 3/4 της οθονης ( πραγμα που θα μπορούσα να κανω ακομα και με το ½ της οθονης).