Firewire ή e-Sata;

Καλύτερα φώναξε κάνα γνωστό σου κομπιουτερά να το αναλάβει επιτόπου για καμιά ωρίτσα και μη παιδεύεσαι "να ανακαλύψεις τον τροχό" και μάλιστα από εδώ!

Καλά τα λές, αλλά άμα σου πώ ποιοί είναι οι γνωστοί μου.... :flipout:

Re: Απάντηση: Firewire ή e-Sata;

Μαρεσει που παιδευεστε. Αφου ειναι ετοιμος για αλλο μηχανημα....:ernaehrung004:

τα λενε αυτα ρε συ.....

μην ψαχνουμε για κομματια που θα πανε στο παταρι....:BDBDG54:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Firewire ή e-Sata;

τα λενε αυτα ρε συ.....

Mα γιαυτο το ειπα :worshippy:

Διακρίνω μια φιλική "συνωμοσία" με σκοπό να σου πουν ότι στο τέλος πρέπει να αλλάξεις μητρική, δίσκο, καλώδια, προβολέα και πάει λέγοντας.... εδώ που τα λέμε μάλλον όλοι λένε ότι φταίει ο προβολέας.....

Κατέβασε το http://www.hdtune.com/ και τρέξε τα διαγνωστικά όπως στις φωτό που έβαλα εγώ να μας φύγει η απορία για το τι ταχύτητα πιάνει ο δίσκος σου.

Υπάρχει και η άλλη λύση, να σου δώσω τον καλό 750GB και να πάρω τον κακό 1ΤΒ :silly:

τα λενε αυτα ρε συ.....

Μην τον ακούς... Αυτός με ψήνει κι εγώ αντιστέκομαι...
(Με στηρίζει βέβαια κι ο PanMan
icon10.gif
)

Εγώ την έδωσα τη λύση στο post#4.. ο Μπάμπης κάνει πως δεν τη βλέπει.. :flipout:

Εσυ καλα τα λες, εκεινος βαριεται να αδειασει το "ασανσερ" και να το βαλει εκει μεσα να καθαρισει μια και καλη !!!-bye-

Μην τον ακούς... Αυτός με ψήνει κι εγώ αντιστέκομαι...
(Με στηρίζει βέβαια κι ο PanMan
icon10.gif
)

Ευτυχως που εισαι "γνωστος" και δεν χρειαζεται να πω τιποτα ΑΠΟΛΥΤΩΣ :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Firewire ή e-Sata;

Διακρίνω μια φιλική "συνωμοσία" με σκοπό να σου πουν ότι στο τέλος πρέπει να αλλάξεις μητρική, δίσκο, καλώδια, προβολέα και πάει λέγοντας.... εδώ που τα λέμε μάλλον όλοι λένε ότι φταίει ο προβολέας.....

Κατέβασε το http://www.hdtune.com/ και τρέξε τα διαγνωστικά όπως στις φωτό που έβαλα εγώ να μας φύγει η απορία για το τι ταχύτητα πιάνει ο δίσκος σου.

Υπάρχει και η άλλη λύση, να σου δώσω τον καλό 750GB και να πάρω τον κακό 1ΤΒ :silly:
Τον δίσκο τον θέλω, θέλεις τον προβολέα;
icon10.gif

Κατάλαβα... Πρέπει να σε υπολογίζω κι εσένα στους "φίλους" μου... :grinning-smiley-043

Eιναι πολυ γυαλιστερος και μαζευει διαφορα πουλια στο δωματιο ???

Μπαμπη εχω την λυση ξερεις......

υπαρχει ενα ειδικο σπρει στην δουλεια που κανει ματ τις γυαλιστερες επιφανειες...

Απάντηση: Re: Firewire ή e-Sata;

Έχουμε μοντελάκια που φτάνουν τα 56, 112, 240ΤΒ και βάλε.. Εσύ αποφασίζεις! :D

Για κρασιά δεν κάνουν. :(

Πρέπει να μιλήσουμε... Δεν είναι δυνατόν να κάνουμε συλλογή εξωτερικών δίσκων, τίγκαρα.
Πρέπει να βρούμε μιά λύση. Ενδιαφέρομαι άμεσα.
icon12.gif