Firewire ή e-Sata;

Η μεταφορά πιο πριν έγινε στους Seagate???
Οι εξωτερικοί είναι για back up???

Εγώ έχω 3 X 1TB εσωτερικούς (2 WD RE2-GP και 1 WD Caviar GP) και 1 εσωτερικό και 1 εξωτερικό σε mobile rack της Raidsonic για back up (1TB WD RE2-GP). Άρα 5TB + 1.2ΤΒ από άλλους δίσκους εκτός κεντρικού HTPC. Συνολικά 6.2ΤΒ. Σε φτάνω. :p

Απάντηση: Re: Firewire ή e-Sata;

Εγώ έχω 3 X 1TB εσωτερικούς (2 WD RE2-GP και 1 WD Caviar GP) και 1 εσωτερικό και 1 εξωτερικό σε mobile rack της Raidsonic για back up (1TB WD RE2-GP). Άρα 5TB + 1.2ΤΒ από άλλους δίσκους εκτός κεντρικού HTPC. Συνολικά 6.2ΤΒ. Σε φτάνω. :p

Κάτσε καλά γιατί θα σου υπολογίσω και κάτι 320-άρια Trascend που έχω και μετά θα πάμε ψηλά... :grandpa:

Άσε τους δίσκους... Υλικό έχει καλό;
icon12.gif

Απάντησε στις 2 ερωτήσεις και το υλικό το συζητάμε μετά μέσω PM. :p
Έχω 2 DSL συνολικής ταχύτητας 24/2. Άρα σε φτάνω άνετα. :p

Άαααα..... είσαι κι επίμονος....
icon10.gif

Δεν είμαι σίγουρος... Μπορεί ο ένας να ήταν ο WD.

Οι εξωτερικοί είναι για ματρόσκες και οι εσωτερικοί για Full-HD (HD-DVD και Blu-Ray).

Κάτσε καλά γιατί θα σου υπολογίσω και κάτι 320-άρια Trascend που έχω και μετά θα πάμε ψηλά... :grandpa:

Άσε τους δίσκους... Υλικό έχει καλό;
icon12.gif

Mη και χασεις :flipout::flipout::flipout::flipout:

Εγώ με τους WD 55 MB/s θυμάμαι να είχα. Αλλά δεν ξέρω αν ήταν ο HDD του λειτουργικού.

Δλδ έχεις ολόκληρα Blu ray δισκάκια στον σκληρό??? Είσαι ο 2ρος που ακούω που κάνει αυτό το πράγμα. Τι οθόνη έχεις??? Εγώ μόνο κλασσικά avi, mkv και ogm έχω. Δεν έχω πάρει ακόμη την LCD μου και το καλό PC μου. Αλλά και πάλι δεν σκοπεύω να γεμίσω στο άμεσο μέλλον 8ΤΒ. Καλά, back up δεν κάνεις???

Το 90%+ των anime, movie και σειρών που έχω δεν είναι διαθέσιμο σε dvd club ή στην TV και για αυτό το κατεβάζω. Έχω αγοράσει και μερικά original DVD από εξωτερικό και καμιά 350αριά από το εσωτερικό. Το υπόλοιπο ποσοστό που έχω δεν είναι διαθέσιμο σε τέτοια ποιότητα και για αυτό το κατεβάζω. ;) Άντε να δούμε blu ray, hdtv και hd video on demand μπας και δούμε άσπρη.
Λυπάμαι, αλλά δεν μου αρέσουν τα... ντοκιμαντέρ και για αυτό δεν έχω... καλό υλικό. ;)

Last edited:

Εγώ με τους WD 55 MB/s θυμάμαι να είχα. Αλλά δεν ξέρω αν ήταν ο HDD του λειτουργικού.

Δλδ έχεις ολόκληρα Blu ray δισκάκια στον σκληρό??? Είσαι ο 2ρος που ακούω που κάνει αυτό το πράγμα. Τι οθόνη έχεις??? Εγώ μόνο κλασσικά avi, mkv και ogm έχω. Δεν έχω πάρει ακόμη την LCD μου και το καλό PC μου. Αλλά και πάλι δεν σκοπεύω να γεμίσω στο άμεσο μέλλον 8ΤΒ. Καλά, back up δεν κάνεις???

O ποιος ?????? -bye-:flipout:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=14205 :guitarist:

...
Δλδ έχεις ολόκληρα Blu ray δισκάκια στον σκληρό??? Είσαι ο 2ρος που ακούω που κάνει αυτό το πράγμα.
Μάλλον κάνεις παρέα με λάθος ανθρώπους...
icon10.gif

Τι οθόνη έχεις???
Μιά 42-άρα και μιά 105"

Εγώ μόνο κλασσικά avi, και ogm έχω.
Τί είναι αυτά; Απαγορεύονται αυτά, θα πάθει καμιά ζημιά το PC... :silly:

Καλά, back up δεν κάνεις???
Never.. (Έχω καλούς φίλους... Ότι χρειαστώ το βρίσκω...
icon12.gif
)

Και εσύ???!!! Πόσοι είστε εκεί έξω??? 10 HDD σκοπεύεις να βάλεις??? Όλα αυτά τα blu ray και HD dvd που τα βρίσκεται να πάρω και εγώ??? Από to hdbits.org??? Θέλει invite και εγώ δεν έχω. Κρίμα την 24/2 που έχω. Για πείτε μου το μυστικό να ξέρω και εγώ.

Edit: Από ότι φαίνετε... δεν κάνω τις σωστές παρέες. :p Η 105" είναι 2.5μ οθόνη projector???

Και εσύ???!!! Πόσοι είστε εκεί έξω??? 10 HDD σκοπεύεις να βάλεις??? Όλα αυτά τα blu ray και HD dvd που τα βρίσκεται να πάρω και εγώ??? Από to hdbits.org??? Θέλει invite και εγώ δεν έχω. Κρίμα την 24/2 που έχω. Για πείτε μου το μυστικό να ξέρω και εγώ.

Τι σκοπευω?? 7 τερατακια εχει ηδη μεσα. Μαλλον δεν ειδες το θεμα μεχρι το τελος!!!

:flipout::flipout::flipout:

Εισαι εκτος θεματος !! Πες μας για τα e-sata , τι ελεγες?? :flipout::flipout::flipout::grinning-smiley-043

Λυπάμαι, αλλά δεν μου αρέσουν τα... ντοκιμαντέρ και για αυτό δεν έχω... καλό υλικό. ;)

Είσαι βρώμικο μυαλό.... :grinning-smiley-043
Δεν εννοούσα αυτό, τα Full HD εννοούσα ή ματρόσκες στα 1080p.

Χεχε είμαι. Έχω 1080p. Αλλά ελάχιστα. Τώρα ξεκινάω να κατεβάζω αρκετά HD (κυρίως 720p, καθώς δεν βρίσκω πολλά 1080p. ελάχιστα) γιατί σε 2 μήνες θα στήσω το σύστημα. Θα μου πείτε που τα βρίσκετε όλα αυτά τα Full HD??? Θέλω και εγώ. :p

Back up κάνεις??? Ή έχεις και εσύ φίλους...???

Χεχε είμαι. Έχω 1080p. Αλλά ελάχιστα. Τώρα ξεκινάω να κατεβάζω αρκετά HD (κυρίως 720p, καθώς δεν βρίσκω πολλά 1080p. ελάχιστα) γιατί σε 2 μήνες θα στήσω το σύστημα. Θα μου πείτε που τα βρίσκετε όλα αυτά τα Full HD??? Θέλω και εγώ. :p

Back up κάνεις??? Ή έχεις και εσύ φίλους...???

Οι φιλοι ειναι το παν -bye-. Ειδικα αν τους εχεις και σε raid :flipout:

Raid έχεις ή φίλους που έχουν τα ίδια αρχεία με εσένα. Δεν βγάζω άκρη. :p

Αφου μιλαμε για Backup , τους εχω σε ΜF (mirror friends) :grinning-smiley-043