Το 1.05 πάντως παίζει, όπως και τα DSP...
Καλησπερα σας κ απο μενα ! εχω τον 906 κ εχω κ γω την παραπανω εκδοση θα κανω κ γω την αναβαθμιση οπως τα λετε! αν κ παιδευτηκα να βγαλω το κρυφο μενου! δν λεγατε βρε παιδια οτι χρησιμοποιουμε τα κουμπια του ενισχυτη κ γω παιδευομουν με το τηλεκοντρολ!!!!:guitarist:Πρωτα αναβεις τον ενισχυτη....
Μετα πρωτα κρατας πατημενο συνεχεια το 'DISPLAY' και στη συνεχεια πατας μια φορά το 'Standby'.
Εμαφανιζειτο firmware για λιγο .... αν δεν προλαβετε να το δειτε... ξανα τη διαδικασια...
Το δικο μου ειναι το 87 1.01 / 08801Α
Αδυνατώ να κατεβάσω το firmware. Ποιά ειναι τα βήματα που πρέπει να κανω; Ο ενισχυτής πρέπει να ειναι συνδεδεμένος με ethernet με το μοντεμ ή με το λάπτοπ;
Καλησπερα σας κ απο μενα ! εχω τον 906 κ εχω κ γω την παραπανω εκδοση θα κανω κ γω την αναβαθμιση οπως τα λετε! αν κ παιδευτηκα να βγαλω το κρυφο μενου! δν λεγατε βρε παιδια οτι χρησιμοποιουμε τα κουμπια του ενισχυτη κ γω παιδευομουν με το τηλεκοντρολ!!!!:guitarist:
Οχι Πετραν. Τον ανοίγεις κρατάς πατημένο το κουμπί Display που είναι πάνω στο εμπρος μέρος του ενισχυτή και μετά πατάς το κουμπί Standby.
Το είχαμε γράψει Νίκο.[/q
Ειχα διαβασει καποιο αλλο post που δν το ελεγε ετσι αναλυτικα , οκ τωρα ! κατεβασα τελικα κ τα αρχεια οποτε θα επιχειρησω κ την αναβαθμιση , μου λειπει μονο το σειριακο καλωδιο!
χεχε ουτε κι εγω εχω κανει καμια αναβαθμιση στο Onkyo TX-NR906, ολα πανε τελεια γιατι να μπω στη διαδικασια;![]()
Υπάρχει και το 1.06 αλλά...θα δούμε τι παίζει με αυτό και κατά πόσο είναι συμβατό...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.