Firmware για onkyo 876 & 906

svellinis εχω των 886 και το firmware einai ΜΑΙΝ 87 1.01 08801 Α Θα εχει διαφορα αν των κανω αναβαθμιση ευχαριστω

Εχθές παρέλαβα τον TX-SR876, την τηλεόραση ακόμα την περιμένω, μια ματιά που έριξα στο firmware μου έδειξε το κάτωθι:

Main 87 1.05/09116A
SR9061 08919A
SR9062 08605C
SR9063 08506A
HDMI 1.00/08627A
VIDEO 08703E01293

Απ´ότι φαίνεται προς το παρόν δεν χρειάζεται αναβάθμιση, το πώς παίζει θα το δούμε στην πορεία..

Απάντηση: Re: Firmware για onkyo 876 & 906

Πρωτα αναβεις τον ενισχυτη....
Μετα πρωτα κρατας πατημενο συνεχεια το 'DISPLAY' και στη συνεχεια πατας μια φορά το 'Standby'.

Εμαφανιζειτο firmware για λιγο .... αν δεν προλαβετε να το δειτε... ξανα τη διαδικασια...

Το δικο μου ειναι το 87 1.01 / 08801Α
Καλησπερα σας κ απο μενα ! εχω τον 906 κ εχω κ γω την παραπανω εκδοση θα κανω κ γω την αναβαθμιση οπως τα λετε! αν κ παιδευτηκα να βγαλω το κρυφο μενου! δν λεγατε βρε παιδια οτι χρησιμοποιουμε τα κουμπια του ενισχυτη κ γω παιδευομουν με το τηλεκοντρολ!!!!:guitarist:

Αδυνατώ να κατεβάσω το firmware. Ποιά ειναι τα βήματα που πρέπει να κανω; Ο ενισχυτής πρέπει να ειναι συνδεδεμένος με ethernet με το μοντεμ ή με το λάπτοπ;

Re: Απάντηση: Firmware για onkyo 876 & 906

Αδυνατώ να κατεβάσω το firmware. Ποιά ειναι τα βήματα που πρέπει να κανω; Ο ενισχυτής πρέπει να ειναι συνδεδεμένος με ethernet με το μοντεμ ή με το λάπτοπ;

Το firmware το κατβάζεις απο το Link με ένα υπολογιστή, όσον αφορά το main firmware συνδέεις μετά τον Η/Υ με σειριακό καλώδιο και τρέχεις το κατάληλο πρόγραμμα, για το DSP υπάρχει ένα αρχείο WAV το οποίο το αντιγράφεις σε ένα cd συνδέεις τον Onkyo στο optical1 και κάνεις τους απαραίτητους χειρισμούς που αναφέρονται στο παραπάνω link.

Όπως και να έχει διάβασε προσεκτικά μη κάνεις κανένα λάθος.

Re: Απάντηση: Re: Firmware για onkyo 876 & 906

Καλησπερα σας κ απο μενα ! εχω τον 906 κ εχω κ γω την παραπανω εκδοση θα κανω κ γω την αναβαθμιση οπως τα λετε! αν κ παιδευτηκα να βγαλω το κρυφο μενου! δν λεγατε βρε παιδια οτι χρησιμοποιουμε τα κουμπια του ενισχυτη κ γω παιδευομουν με το τηλεκοντρολ!!!!:guitarist:

Το είχαμε γράψει Νίκο.

Οχι Πετραν. Τον ανοίγεις κρατάς πατημένο το κουμπί Display που είναι πάνω στο εμπρος μέρος του ενισχυτή και μετά πατάς το κουμπί Standby.

Re: Απάντηση: Re: Firmware για onkyo 876 & 906

Το είχαμε γράψει Νίκο.[/q

Ειχα διαβασει καποιο αλλο post που δν το ελεγε ετσι αναλυτικα , οκ τωρα ! κατεβασα τελικα κ τα αρχεια οποτε θα επιχειρησω κ την αναβαθμιση , μου λειπει μονο το σειριακο καλωδιο!

χεχε ουτε κι εγω εχω κανει καμια αναβαθμιση στο Onkyo TX-NR906, ολα πανε τελεια γιατι να μπω στη διαδικασια; :D

Απάντηση: Re: Firmware για onkyo 876 & 906

χεχε ουτε κι εγω εχω κανει καμια αναβαθμιση στο Onkyo TX-NR906, ολα πανε τελεια γιατι να μπω στη διαδικασια; :D

Μα πως αλλιως θα χαλασει ωστε να αποφασισεις να αναβαθμιστεις στο καινουργιο μοντελο ?
Ειναι μια καλη δικαιολογια για τις γυναικες μας .
-Αγαπη μου κολησε στην αναβαθμιση και τωρα δεν ανοιγει .
-Δεν πειραζει βρε λεφτα εχουμε παρε αλλον .

Εγκατεστησα με επιτυχια το 1.05 συμφωνα με τις οδηγιες που υπαρχουν στο pdf αρχειο που συνοδευει το zip .
Προσοχη το προγραμμα αναβαθμισης μου εβγαζε μυνηματα λαθους με τα vista η εγκατασταση εγινε με xp