Καριέρα ή απλώς μόδα?
Προσωπικά το θεωρώ πολύ καλή σχεδίαση που παίζει με πολλά και διαφορετικά ηχεία αν και οι Ζεν/Αλεφ είναι περισότερο του γούστου μου.
Και ας μην αναφερθώ σε σύγκριση με λαμπάτο μονοτελή (ιεροσυλία)
Aleph που να παίζει δεν έχω ακούσει. ZEN έχω ακούσει και προτιμώ τον F5. Θέλει όμως το μαγείρεμα του. Οπως όλα φυσικά.
Αν έχεις κανέναν Αλοιφή που να παίζει ευχαρίστως να τον ακροαστούμε.
οι πλακέτες μόλις ξεκίνησαν από αμέρικα ...
άντε να παραγγείλω και τα υλικά .... να δούμε ..
Ελπίζω 2 ζευγάρια...διπλοενίσχυση...!
Ελπίζω 2 ζευγάρια...διπλοενίσχυση...!
και με τετραπλοενισχυση...ανα καναλι αλλα μονο στα σχεδια προς το παρον
http://www.diyaudio.com/forums/pass-labs/121228-f5-power-amplifier-960.html
για διπλοενισχυση με 1 ζευγαρι ακομη παραλληλιζω τις εξοδους και την εισοδο?
H πλακέτα είναι ουσιαστικά ένα κανάλι με περισσότερα μόσφετ εξόδου δηλαδή περισσότερα wattttttttttttt!
Η διπλοενίσχυση βοηθάει θα έλεγα περισσότερο όταν υπάρχει ενεργό crossover και ενισχύοντας την κάθε μονάδα ηχείου με τον δικό του ενισχυτή! Πάντως και με διπλό β1 ή 3πλό= 3 εξόδους= τριπλοενίσχυση κ μετά το παθητικό crossover...
Τι κάνατε βρε, μια μέρα σας άφησα και έχετε γράψει 70-80 μηνύματα!
Άντε τώρα να σας προλάβω στο διάβασμα...
Εάν κανονίσετε συνάντηση για ακρόαση - και χωράω - υπολογίστε με.
Εγω θελω να μαθω για τα "μαγειρεματα" που αναφερθηκε ο Μορφεας και την δυνατοτητα ο F5 να παιξει ακομη καλυτερα.
Τι κάνατε βρε, μια μέρα σας άφησα και έχετε γράψει 70-80 μηνύματα!
Άντε τώρα να σας προλάβω στο διάβασμα...
Εάν κανονίσετε συνάντηση για ακρόαση - και χωράω - υπολογίστε με.
Ευχαρίστως Μανώλη, εννοείται ....
Εγω θελω να μαθω για τα "μαγειρεματα" που αναφερθηκε ο Μορφεας και την δυνατοτητα ο F5 να παιξει ακομη καλυτερα.
άπληστε ........:HTEHETH63:
πιστευω οτι αναφερεται σε καποια πραγματα οπως την παρακαμψη των θερμιστορ και την αλλαγη των mosfet εγω προσωπικα κατοπιν προτροπης του σακη παιζω με το σχεδιο του tea bag δηλαδη χωρις θερμιστορς και με τα mosfet της toshiba 2sj201 2sk1530 παιζει αρκετα αναλυτικα με ωραια δυναμικα κατεβαινει αρκετα χαμηλα και με live αισθηση των υψηλων.....ειναι το ιδιο σχεδιο με αυτο που εδειξε ποιο πανω PROOPTIKI
http://www.diyaudio.com/forums/blogs/tea-bag/183-first-f5-without-current-limiting-thermistors.html
Ο εχθρος του καλου......
Παιζω χωρις θερμιστορ και σκεφτομαι να διωξω και τα λιμιτερς (θα εχει διαφορα αραγε?)
Αυτο που εχω καταλαβει εγω μεχρι τωρα ειναι οτι οταν "βρασει" ο ενισχυτης παιζει απιστευτα. (Δυναμη , αναλυση , φυσικοτητα)
Ετσι σκεφτομαι να τον πουσαρω λιγο ακομη απο το 1.3 που ειμαι τωρα.
εγω θα ελεγα να τα διωξεις και να τον πουσαρεις αν σε περνουν οι ψυκτρες.....εγω τον παιζω περιπου στα 1.35Α και πραγματι αν ζεσταθει θα δεις ακομα μεγαλυτερη διαφορα ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.