First Watt F5 by Nelson Pass

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: First Watt F5 by Nelson Pass

Μετα απο 2-3 ωρες φτανει σε σημειο να ζεσταθει αρκετα αλλα και παλι τον ακουμπας σχετικα ανετα.
Για αυτο πιστευω οτι εχω περιθωριο.
Ήρθαν φιλοι προχτες κατα τις 8-30 να ακουσουμε και σε τετοιες περιπτωσεις τον ανοιγω απο της 5 το απογευμα.
Για να μην πω οτι οταν ειμαι μονος και θελω γρηγορα να ζεσταθει τωρα το χειμωνα του ριχνω ζεστο απο το air condition :flipout:

Με το σχηματικό που χρησιμοποίησα δηλ. χωρίς θερμίστορ και current limiter μέσα σε 45 λεπτά πιάνω την επιθυμητή θερμοκρασία, ίσως να παίζει ρόλο ότι απουσιάζει το current limiter (αυτό θα μας το απαντήσουν οι ειδικοί!) εκτός και αν παίζει ρόλο το υψηλό bias που έχω αυτή τη στιγμή στα 1,75Α>>1,3Α

Μετα απο 2-3 ωρες φτανει σε σημειο να ζεσταθει αρκετα αλλα και παλι τον ακουμπας σχετικα ανετα.
Ήρθαν φιλοι προχτες κατα τις 8-30 να ακουσουμε και σε τετοιες περιπτωσεις τον ανοιγω απο της 5 το απογευμα.
Για να μην πω οτι οταν ειμαι μονος και θελω γρηγορα να ζεσταθει τωρα το χειμωνα του ριχνω ζεστο απο το air condition :flipout:

:idea:

βάλτου μια κουβερτούλα φλιζ ...

IMG_1900.jpg

ένα παπλωματάκι ...

IMG_1909.jpg

στην ανάγκη μια θερμοφόρα (ηλεκτρική φυσικά ...) :smash:

HK%205510.jpg

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: First Watt F5 by Nelson Pass

τσιτοσετο!!! αν εχεις κανα θερμομετρο ακομα καλυτερα εγω εχω βαλει στοπ περιπου στους 57-58 βαθμους στις ψυκτρες......

Απάντηση: Re: First Watt F5 by Nelson Pass

:idea:

βάλτου μια κουβερτούλα φλιζ ...

IMG_1900.jpg

ένα παπλωματάκι ...

IMG_1909.jpg

στην ανάγκη μια θερμοφόρα (ηλεκτρική φυσικά ...) :smash:

HK%205510.jpg

Παντως και κρυος παιζει ωραια , αν ζεσταθω εγω πρωτα με ρακομελα :D

Απάντηση: Re: First Watt F5 by Nelson Pass

Ωραία τα παπλώματα τώρα αλλά το καλοκαίρι θα το φυσάς για να κρυώσει !

Θα τον κατεβαζω λιγο αν και δεν δειχνει να μασαει.
Παντως εχω και αλλους ενισχυτες καλοκαιρινους.

Re: Απάντηση: Re: First Watt F5 by Nelson Pass

Θα τον κατεβαζω λιγο αν και δεν δειχνει να μασαει.
Παντως εχω και αλλους ενισχυτες καλοκαιρινους.

κανονας:
οσο το καλοκαιρι ερχεται τοσο τα ρευματα φευγουν.....