First Watt F5 by Nelson Pass

Τάκη, μπορείς να μου ποστάρεις φώτο από τη πλευρά χαλκού (κολλήσεων)?

Δεν θέλω να πάω σε turbo γιατί αυτό προϋποθέτει αλλαγή των ήδη εξαιρετικών τοροειδών M/Σ (Toroidy)!

Σταυρο δεν μπορω ειναι στην υπογα φιλου που γινεται ο ba-3 cascode αλλα θα του πω να βγαλει και να ανεβασει απο αυριο φωτο

Δεν συμφωνώ με τις γέφυρες θα πήγαινα σε διακριτές. Mur3020 και με τους πυκνωτές θα πήγαινα σε kemet 47000 25v και 11000hours...στους 85οC mouser καί αυτά. Δεν απαιτείτε PCB και αργότερα κανείς και bypass στούς kemet!
Καλή χρόνια

Σχεδιάζω τοπογραφικό με διακριτά εξαρτήματα, hardwired και χωρίς πλακέτα. Μάλλον θα χρησιμοποιήσω τους Kemet Σάκη...

Υπάρχει πλακέτα έτοιμη για δύο τετράδες με 3020 διόδους?

Όπως κ οι γέφυρες θέλουν ψύξη και οι διακριτές. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάτρητες ή hardwired στίς ψήκτρες, προσοχή θέλουν απομόνωση. Έχω κάποιες πλακετιτσες από audiosector αλλά δεν πρέπει να βολεύει η ψύξη (gainclone) θα τις τσεκάρω. Τέλος οι κεμετ θα βιδωθουν στο σασί αφού πρώτα τσεκαρεις μήπως το σπυρωμα τους είναι ενεργό. Επίσης μη ξεχάσεις bleeders resistors καθώς και την αλλαγή του διπλού ground breaker με τις γέφυρες που ήδη έχεις και καταργεις τα thermistors... Περιμένω σχηματικό!

...το σκέφτηκα. Αλλά το όλο εγχείρημα φαντάζει μπελάς.

Πλάκα plexi με όλα τα εξαρτήματα πάνω και στήριξη όλης της κατασκευής στη μεταλλική βάση του κουτιού.

Το μόνο "κενό" είναι η συναρμολόγηση και σύνδεση των διόδων.

Μια διπλή πλαστική ροδελίτσα.... σιλικόνης και για κραδασμούς...
δίοδοι ή καμιά καλή γέφυρα από ixys HEXFRED

http://sjostromaudio.com/pages/inde...eavy-duty-tweak?showall=&start=2#.VKbyLyuUfTp
DoubleBridgeNo006.jpg

Σάκη, θα δω μήπως χωράνε τέσσερις πλακέτες του παραπάνω λινκ με ξεχωριστές ψύκτρες η κάθε δίοδος...

Υπάρχει πρόβλημα χώρου.

Βάλε όρθιες τις πλακέτες δίπλα δίπλα και τους τελευταίους πυκνωτές κοντά στίς πλακέτες του f5 τσέκαρε πρώτα τις διαστάσεις από τα υλικά σου καλά...

Τα 4 πλακετίδια (με 4 MUR3020 έκαστο) βγαίνουν περίπου 100 χωρίς ψύκτρες (αλήθεια χρειάζονται?).

Άλλα 100 τα 4 τσοκ 10 mH.

Άλλα 100 οι 8 πυκνωτές 47,000uF/25V (http://gr.mouser.com/ProductDetail/...=sGAEpiMZZMtZ1n0r9vR22WsHOALhvbhW8QqHKy8kuPU=).

Και 50 διάφορα....

Πιστεύετε ότι θα πάρω σε ήχο τα λεφτά μου ή πάμε μόνο σε κάτι τεχνικά αρτιότερο?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αφού μπαίνεις σε διαδικασίες δοκίμασε και softstart...!

Τι να το κάνω Σάκη, δεν έχω πρόβλημα έναρξης...