supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
Αν σηκώνονταν και λίγο πάνω από το πεύκο (ή αερισμός από κάτω, και το βάλεις στο δάπεδο) θα δούλευαν ακόμα πιο σωστά !
Επίσης οι δύο αυτές ψύκτρες κάνουν άνετα και οριζόντια για το ένα κανάλι...!
Αν σηκώνονταν και λίγο πάνω από το πεύκο (ή αερισμός από κάτω, και το βάλεις στο δάπεδο) θα δούλευαν ακόμα πιο σωστά !
Επίσης οι δύο αυτές ψύκτρες κάνουν άνετα και οριζόντια για το ένα κανάλι...!
Συνάδελφοι μιας και είμαστε τελειομανής, προσθέστε μία ακόμα βίδα στή μέση της μπάρας που σφίγγει τα mosfet (ανάμεσα). Ετσι όπως την έχεται υπάρχει πιθανότητα κάνει κοιλιά προς τα πάνω και να πατάνε μονόπατα τα mosfet. Χαιρετισμούς
Περιμένω Δημήτρη και λοιποί για τη μάξωση του ακούσματος...
Τρελή καριέρα ο F5, ε;
Οσοι ετοιμάζεστε αφήστε χώρο για τσοκ. Οπως είδα στον prooptiki. Αξίζει τον κόπο και τον χώρο. Κι αφήστε έξω τα θερμίστορ. Μ αυτά δεν παίζει τίποτα.
Προτάσεις για αντικατάσταση των θερμίστορ;
Προσωπικά σκέφτομαι να φτιάξω ένα φουρνάκι για τα μικρά φετ εισόδου.
Θα παρακαλούσα τα παλαιότερα μέλη, να είναι λίγο πιο επεξηγηματικά στις προτάσεις τους. Κατανοώ ότι για όσους έχουν μελετήσει καλά το κύκλωμα ή έχουν παρακολουθήσει την σχετική συζήτηση στο diy, ότι τους είναι κατανοητές αυτές οι πληροφορίες - αλλά σκεφτείται και εκείνους που δεν έχουν ακόμη εμβαθύνει, ή που τώρα ξεκινούν και είναι αδύνατο να συλλέξουν αυτές τις πληροφορίες για πρακτικούς λόγους.
Εφόσον το φόρουμ είναι ελληνικό, μάλλον θα πρέπει να κάνουμε πιο εμπεριστατωμένα τη συζήτηση και όχι να αρκούμαστε σε ήδη υπάρχουσες συζητήσεις ή γνώσεις από άλλα φόρουμ.
Πιστεύω τα όσα προτείνω να γίνονται κατανοητά (αντιληπτά) και όχι παρεξηγήσιμα. Κύριοι όλοι έχουμε ένα κοινό σκοπό, που δεν είνα άλλος από το να :ears:
Στο παραπάνω τροποποιημένο κύκλωμα έχω αναφερθεί αναλυτικά σε προηγούμενα ποστ...
Σκοπός είναι ότι και ένας που δεν έχει όρεξη να εμβαθύνει, απλά να το υλοποιήσει, το αποτέλεσμα σίγουρα θα τον δικαιώσει!!!!
Τέλος εγώ πιστεύω ότι λείπουν οι ψαγμένοι-γνώστες από το φόρουμ....!
Αυτοί σου δίνουν το έναυσμα να ψαχτείς παραπάνω...
δεν αντιλέγω γιά το ψαγμένους, πάντως με αυτά που διαβάζω όλο και πιό πολύ μου κόβεται η όρεξη να το φτιάξω...
καταναλώνετε εκατοντάδες Watt για να πάρετε 10 Wattακια !
κακομοίρηδες μου, αν σαν πάρει μυρωδιά η Geenpeace θα σας κάνει μήνυση !!!
![]()
Ρε Μήτσο, ένας ρημαδοενισχυτής είναι, με 10 υλικά στο κανάλι. Το μοντάρεις για πλάκα, σ ένα απόγεμα. Δεν είναι κανένα διαστημόπλοιο. Το φτιάχνεις, το ακούς και άμα σου αρέσει το κρατάς. Αν δεν, προχωράς στο επόμενο.
Τι ακριβώς θέλεις να ψάξεις ?
δεν ειναι ετσι...θες και 2 μουλαρες ψυκτρες που ειναι αμαρτια να τις παρεις, να τις χρυσοπληρωσεις, και στο τελος να μη σ αρεσει...
να μην σου αρεσει .......αποκλειεται !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα εχει ΟΛΑ και συμφερει ....trust me :2thumb22sup:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.