Βλάση εννοείς τελωνείο στην περίπτωση αγοράς από Ασία ε?
Γιατί από Αγγλία δεν τίθεται θέμα.
Δυστυχώς είμαι από επαρχία και η περίπτωση του να κατέβω σύντομα Αθήνα δεν υπάρχει. Άσε που πλέον στοιχίζει τόσο το ταξίδι που εάν ΔΕΝ κατέβω αγοράζω Sb-900 απ' όπου θέλω.
Απλά από περιέργεια, πόσο λίγα παραπάνω δηλαδή θα βάλεις?
Μεταχειρισμένο πουλιέται γύρω στα 60-70 ευρώ.
Απο το skroutz η πιο φθηνή τιμή που είδα είναι 245 και υπολόγισε + 7 για μεταφορικά (ρημάδα επαρχία). Δηλαδή σύνολο 252
Η τιμή από UK που έχω πιο πάνω είναι σε ευρώ μαζί με τα μεταφορικά.
Με τα μεταχιερισμένα έχω πρόβλημα εκτός και αν είναι φίλου και γνωρίζω από που κρατάει η σκούφια του...
Δεν έχω πάθει κάτι συγκεκριμένο Βλάση. Απλά δεν έχω συνηθήσει να αγοράζω από 2ο χέρι και δεν μου κάθεται καλά. Ειδικά εάν το αντικείμενο είναι σε απόσταση και δεν έχω την ευκαιρία να το επιθεωρήσω.
Μάλιστα σε γνωστό φωτογραφικό forum βρήκα σε αγγελία ένα SB-600 με φορτιστή eneloop καθώς και 4 μπαταρίες επίσης eneloop όλα 180 ευρώ (+όποια μεταφορικά για Λάρισα) και πάλι διστάζω.
Προσωπικά είμαι πολύ "ψυχάκιας" με τον εξοπλισμό μου και τον προσέχω όσο δεν φαντάζεσαι (η D60 δεν έχει ακουμπήσει ούτε πρόκειτε ποτέ να ακουμπήσει σε σκληρή επιφάνεια που να μου κόψει το λουράκι τον σβέρκο) αλλά δεν είναι όλοι έτσι.
Εχθές είχα επικοινωνία με γνωστό κατάστημα από Αθήνα και αφού του εξήγησα την τιμή που του βρήκα από Αγγλία το "καλύτερο" που μπορούσε να κάνει ήτανε 250 περίπου ευρώ + άλλα 9 για τα μεταφορικά... :guitarist:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.