Φοβερή σκέψη !!!!

marios

Senior Member
20 June 2006
491
Παιδιά καλημέρα.Το να είναι μέλος κάποιος για να βλέπει και να γράφει αγγελίες το καταλαβαίνω αλλά το να έχει 10 post δηλαδή που αποσκοπεί ?
Τόσο καιρό λόγω ενός "ανοίγματος" που έχω κάνει είναι πολύ δύσκολο να βρώ χρόνο να γράψω.Το avclub.gr δεν ειναι η συνέχεια του avforum? Πως αποφασίζετε να κάνετε κάτι τέτοιο ? Τέλος πάντων εγώ θα μπορούσα να κάνω 10 post κάνοντας reply στο δικό μου 10 φορές. Αλλά θα σεβαστώ την απόφαση σας όσο "ανόητη" και ας δείχνει στο δικό μου μυαλό.

Και μια που δεν τα έχουμε πει,
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ:ernaehrung004:

Οσο για τα γαυράκια εδώ μέσα (GeonX,Takis κλπ) φέτος είναι η χρονιά σας στην Ευρώπη.Θα πάτε στον τελικό:award: . Ο Κόκκαλης έχει αγοράσει τα εισητήρια από τώρα.9Β κέντρο χαμηλά, και γ@μω τις θέσεις............ :flipout:

Καλως όρισες, έστω και με επίθεση :-)
Ο λόγος που καταλαβαίνω οτι γίνεται αυτο είναι για να αποτραπούν μέλη "φαντομάδες"
(ηρθα έβαλα την αγελία μου και την έκανα)
Βεβαια εαν εσυ θες να μπεις στον κόπο να spamarεις με σκοπό να συμπληρώσεις αυτα τα 10 μην. είναι δική σου επιλογή. καποιοι δε θα μπουν σε αυτη την διαδικασία οπως γενικότερα δε νομίζω να έχουν σκοπο να συμμετέχουν σε αυτη την κοινότητα.
Και δεν ειμαστε εδω μόνο για να παίρνουμε αλλα και να δίνουμε αλλιως χαλά η αλυσίδα. Iσως κάποιοι μετα αυτα τα 10 απλα μηνύματα να δουν οτι ειναι θετικο και να αρχίσουν να συμμετέχουν ενεργα who knows...

Πάντως σε πολλα φορα γινεται αυτο και σε ορισμένα ακομα ποιο αυστηρα σε άλλα καθόλου.
welcome aboard και πάλι

Re: Απάντηση: Φοβερή σκέψη !!!!

Πενταράκης Φραγκίσκος said:
Καλως όρισες, έστω και με επίθεση :-)
Ο λόγος που καταλαβαίνω οτι γίνεται αυτο είναι για να αποτραπούν μέλη "φαντομάδες"
(ηρθα έβαλα την αγελία μου και την έκανα)
Μήπως πρέπει να δεις και την περίπτωση των reminders στις αγγελίες;

Μάριε καταρχήν σε καλοσωρίζω στην παρέα μας.

Φυσικά και είμαστε συνέχεια του avforum, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν κοιτάμε μπροστά με ότι αυτό συνεπάγεται (αλλάγές σε πλατφόρμα, αποφάσεις διαχειριστών κλπ).

Προταρχικός στόχος όλης της ιστορίας που λέγεται φόρουμ, είναι πρώτα απ' όλα η εύρυθμη λειτουργία του μακριά από καυγάδες, κουτοπονηριές και πάνω απ' όλα προστασία των μελών του.

Στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας λοιπόν, έγινε αλλαγή όπως βλέπεις στο θέμα των αγγελιών. Εσύ μπορείς να έχεις όλη την καλή διάθεση και την σοβαρότητα να γράψεις την αγγελία σου, αλλά πως θα σου φαινόταν το πρώτο μηνυμα κάποιου άλλου να είναι αγγελία αγνώστου προελεύσεως, τυχόν τυχοδιώκτη που πάει να βγάλει εύκολο χρήμα;

Θα μου πεις δεν μπορεί να συμβεί αυτό και με κάποιον άλλο που έχει 10 μηνύματα; Σαφώς και μπορεί αλλά μειώνεται πολύ η πιθανότητα. Κάποιος δεν θα κάτσει να ασχοληθεί να γράψει μηνύματα, να το παίξει "καλός" για να κάνει την κουτσουκέλα του αργότερα. Εξάλλου ο πρωτεύων σκοπός των αγγελιών είναι να εξυπηρετηθούν πρώτα τα μέλη του φόρουμ που το απαρτίζουν και όχι να γίνουμε ένα fleamarket.

Ελπίζω να ξεκαθάρισα την απορία σου και συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία. Αλλά πίστεψέ με δεν πρόκειται για "καζούρα".

Επιμένω ότι ίσως να πρέπει να καταλήξετε και σε μία πολιτική για τα χωρίς νόημα reminders στις αγγελίες. Κάποια στιγμή θα καταλήξουν σε μάχη για το ποια αγγελία θα εμφανίζεται πρώτη.

Αν δεν καταλάβατε γιατι γκρινιάζω ειναι γιατι είμαι ο Ζαχαράκης Μάριος 2 χρονια μέλος στο avforum. Μπορει να μην εχω 10000 post στο avforum αλλά ότι έγραφα ήταν δικό μου ΟΧΙ copy paste.

Εφτασα τα 2 άλλα 8 και θα ΒΆΛΩ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ :firstprize:

Marios, καλώς όρισες στο κλαμπ!!! ελπίζω οι απαντήσεις που είδες να σε βοήθησαν ως προς την αρχική σου τοποθέτηση.
Ωστόσο να σου ευχηθώ κι εγώ ξανά ένα μεγάλο καλόσόρισμα και σιδεροκέφαλος!!!!!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φοβερή σκέψη !!!!

marios said:
Αν δεν καταλάβατε γιατι γκρινιάζω ειναι γιατι είμαι ο Ζαχαράκης Μάριος 2 χρονια μέλος στο avforum. Μπορει να μην εχω 10000 post στο avforum αλλά ότι έγραφα ήταν δικό μου ΟΧΙ copy paste.

Εφτασα τα 2 άλλα 8 και θα ΒΆΛΩ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ :firstprize:

Εμ πως να το καταλάβουμε Μάριε; :grinning-smiley-043

πάντως και τα δικά μας μηνύματα original ήταν :ernaehrung004:

Χρόνια και ζαμάνια Μάριε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φτάσεις τα 10 μην.
Μπόρεις να εκφράσεις τον θαυμασμό σου για το χιλιάδες μην. του Μητς ή για το υπέροχο bedroom του, για τις φιλοσοφικές αναζητήσεις των μελών στην εκτος θέματος, για τις μεταγραφές του ΠΑΟ (μπάσκετ, ποδοσφαιρο) και αν θα πάρουμε το CL και άλλα πολλά συναρπαστικά θέματα.... -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φοβερή σκέψη !!!!

marios said:
γιατί παρδών ? Εισαι και εσυ γαυράκος?

EΓΩ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ ΡΕ???? :flipout:

Πάντως πέρα από την πλάκα, γιατί δε γράφτηκες με το παλιό σου nick που είναι και το όνομά σου?
Αν θες μου απαντάς δηλαδή.
Γιατί το έχουν κάνει και άλλα παλιά μέλη αυτό και δεν καταλαβαίνω το γιατί.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φοβερή σκέψη !!!!

Κακαλιός Στέργιος said:
EΓΩ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ ΡΕ???? :flipout:

Πάντως πέρα από την πλάκα, γιατί δε γράφτηκες με το παλιό σου nick που είναι και το όνομά σου?
Αν θες μου απαντάς δηλαδή.
Γιατί το έχουν κάνει και άλλα παλιά μέλη αυτό και δεν καταλαβαίνω το γιατί.

Αν γινοτάνε logout μου ήταν δύσκολο να κάνω loggin. Φαντάσου ότι είχα κανει loggin και ως maz γιατί το ένα PC το ξανάστεισα και δεν μπορούσα να κάνω loggin. Το user ήταν "Μάριος Ζαχαράκης" . Πάντως επειδή εσύ και άλλοι γράφετε επώνυμα, όπως και εγώ μέχρι πρότεινως, ίσως είναι καλύτερα να αναθεωρήσω την άποψη μου και να ξαναγράφω ως Μάριος Ζαχαράκης.

Τάσο : Μου φαίνεται ή έχεις λιώσει στο XBOX360 ? Εγώ πάντως περιμένω την Αγια μέρα 17-11-06 !!!!
PS3 :violent-smiley-030: