Ναι.Ευχαριστω πολυ !
Ξερει κανεις τον Χρηστο του γνωστου καταστηματος προσωπικα να με στειλει "συστημενο" ?
Να πας να τα...πάρεις, εφόσον αντέχεις το κόστος τους. :a0210:
Αν δεν μπορείς να τα αποκτήσεις, καλύτερα να μην πας...
...διότι θα τα θέλεις! :antlers:
Κατέχουν την πρώτη θέση, στη σχετική λίστα μου.
Δεν τα έχω, απλώς και μόνο διότι δεν έχω τα χρήματα.
Το κόστος τους, με απόλυτα κριτήρια, για την οικονομική μας (σ)κατάσταση, είναι υψηλό.
Ωστόσο, με βάση την ποιότητά τους, την τεχνολογία και τις τιμές της αγοράς του Hi-Fi,
είναι πολύ χαμηλό!
Με γειες! :smile:
Αυτο το tweeter/ηχειο με DAC του χιλιάρικου? Ελπίζω μονο να μην ειναι κάποιο ESS SABRE γιατι το αποτέλεσμα θα ειναι κατ εμέ κουραστικό για να μην πω τπτ χειρότερο.
Αλιμονο αν πουμε οτι αυτο το tweeter/ηχειο δεν παιζει παρα πολυ καλα (ας μην πουμε τελεια, και μη κουραστικα), με καποιο dac των 1000 ευρω
Ο Prism και η Metric δεν είναι του χιλιάρικου παίδες (αυτά τους ταιριάζουν).
Το ελάχιστο που θα σκεφτόμουν γι' αυτά τα ηχεία είναι:
-Η μικρή Prism Lyra1
-Mytek DSD DAC
-Lavry DA11
Σε κάθε περίπτωση πάνω από το χιλιάρικο, δηλαδή στο ενάμισυ. Με τέτοια ηχεία δεν μπορείς να κάνεις οικονομία στην πηγή. Που δεν είναι οικονομία, εδώ που τα λέμε, αλλά μιζέρια. Γιατί αν έχεις σκοπό να φτάσεις εκεί ψηλά, να το κάνεις σωστά.
Επίσης:
-Ένα ζευγάρι καλές βάσεις είναι απαραίτητες.
-Καλώδιο στα 10-15 Ευρώ/μ. υπολόγισε κι' αυτό.
Αν θες ακόμη πιο μεγάλη υπέρβαση -στα 2 χιλιάρικα- βάλε και τον καινούργιο Benchmark στη λίστα.
Και τέλος, όποιος θέλει να είναι τέλειος θα χρειαστεί και ρύθμιση των ηχείων στο χώρο του.
Το καλό μ' αυτά τα ηχεία είναι πως διαθέτουν όλα όσα χρειάζονται για να προσαρμοστούν στο χώρο.
Υ.Γ. Ντίνο, όταν είναι να πας, επικοινώνησε μαζί μου να πάμε παρέα. Ευκαιρία να δω και κάποια πράγματα που μ' ενδιαφέρουν. Και να ξεσκάσουμε λίγο. Μου έχει βγει όλη η κούραση, καταλαβαίνεις φαντάζομαι από που.![]()
Αυτο το tweeter/ηχειο με DAC του χιλιάρικου? Ελπίζω μονο να μην ειναι κάποιο ESS SABRE γιατι το αποτέλεσμα θα ειναι κατ εμέ κουραστικό για να μην πω τπτ χειρότερο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.