To θεμα ειναι (οπως παντα) οικονομικό. Ιδανικα θα επρεπε να υπαρχουν 2 ξεχωριστές συσκευές (ντακ, προ) που θα δινουν δυνατότητα σύνδεσης και του φωνο. Αλλα η αγορά προ και ντακ σε τιμη στο 1000ρικο σημαίνει σοβαρούς συμβιβασμούς στον ηχο, κατι που το ηχείο δεν θα συγχωρήσει.
Pre amp με balanced out σε αυτη την τιμη καινούργιος ειναι δύσκολο, o μονος που μου ερχεται στο μυαλο ειναι ο ενισχυτης ακουστικων της Bryston, εχει balanced out, και 2 εισοδους, μια XLR και μια RCA. Προφανως δεν ειναι στο επειπεδο ενος καθαρού προ αλλα αρκετα κοντα (και για balanced out πρεπει να πας νομιζω στο δευτερο μοντέλο της ιδιας, σαφώς πιο ακριβο). Αν ακους και με ακουστικα ειναι εξαιρετική αγορα, εχει σωστό ηχο και τα 20 χρονια εγγύηση ειναι κατι που δεν θα βρεις αλλου.
http://www.bryston.com/products/power_amps/BHA-1.html
Παναγιώτη, το mytek πρέπει να έχει ότι ζητά ο φίλος ....
Το μοντελο που πρότεινα λιγο πιο πανω ειναι balanced και σαφώς πιο φτηνό. Το οτι ειναι κατα κυριο λογω ενισχυτης ακουστικων δεν σημαινει κατι, η τιμη του ειναι κατω απο το 1.5 (αν δεν κανω λαθος) και απ οτι θυμάμαι ο εδω αντιπρόσωπος μου ειχε πει οτι θα το φερει (για το φεστιβαλ ακουστικων, δεν ειχε προλαβει για λιγες μερες), λογικά πρεπει να ειναι τωρα εδώ Αθηνα.
Ουδετερο σαν ηχος, συμφωνώ, σιγουρα οχι κουραστικο. Θα το χαρακτήριζα ως σωστο, οπως και το ηχειο (το οποιο θα ελεγα οτι ειναι σωστό προς το αναλυτικο, αυτος ειναι και ο λογος που δεν θα παει καλα με το Mytek)
Γενικα, για σχεδιαστικους λογους, οι περισσότεροι ενισχυτες ακουστικων ειναι και προενισχυτες ταυτόχρονα, και μαλιστα αρκετά κάλοι (ταξη Α, χαμηλος θόρυβος, καλο ποτ κτλ).
Αν θα σου ηταν ευκολο κανε 2 πραγματα, μια προσπαθεια να ακουσεις τους διαφορους συνδυασμους (ολους, μην στηρίζεσαι στην γνωμη μου ή κάποιου αλλου αποκλειστικα) και αν θες γράφε στον ενικό, μια παρέα είμαστε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.