FORMULA 1 σε HD

Όντως τα δοκιμαστικά βλέποντάς τα στο ORF1 HD ήταν στα γνωστά ποιοτικά επίπεδα όσον αφορά στην εικόνα.
Ένα κακό έχει το Αυστραικό κανάλι: μιλάνε μόνο Γερμανικά ;)

Re: Απάντηση: FORMULA 1 σε HD

Όντως τα δοκιμαστικά βλέποντάς τα στο ORF1 HD ήταν στα γνωστά ποιοτικά επίπεδα όσον αφορά στην εικόνα.
Ένα κακό έχει το Αυστραικό κανάλι: μιλάνε μόνο Γερμανικά ;)

Aυτο το κακο εχουν ολα τα δορυφορικα καναλια.

Δε λεω και ο Πουρναρακης δεν ειναι οτι καλυτερο στη μεταδοση, αλλα τα Γερμανικα και τα Ιταλικα ειναι ακομα χειροτερα (λογω της αγνοιας της γλωσσας).
Εγω παντως εχω μια καρτα TV στο PC, βαζω απο εκει να παιζει το Ελληνικο καναλι για να ακουω τον ηχο και το δορυφορικο για την ποιοτητα της εικονας. :a0210:

Το είχα δοκιμάσει κι εγώ πέρσι σε έναν αγώνα με εικόνα από ORF δορυφορικό και ήχο από Alpha επίγειο.
Δεν το ξανακάνω γιατί δεν είναι και το καλύτερο να βλέπεις τον Ραικονεν και τον Χαμιλτον να σφάζονται και να ακούς "Λούσου με ultrex και θα δεις"

Το είχα δοκιμάσει κι εγώ πέρσι σε έναν αγώνα με εικόνα από ORF δορυφορικό και ήχο από Alpha επίγειο.
Δεν το ξανακάνω γιατί δεν είναι και το καλύτερο να βλέπεις τον Ραικονεν και τον Χαμιλτον να σφάζονται και να ακούς "Λούσου με ultrex και θα δεις"
:flipout::flipout::flipout:

Δεν εχεις αδικο σε αυτο, αλλα κατα τη διαρκεια των διαφημησεων με τη μια το γυρναω στον ξενογλωσσο ηχο. :a0210:

Επειδη μαλιστα υπαρχει και delay στην εικονα σε ολα τα δορυφορικα καναλια (ειδικα στο ποδοσφαιρo ειναι πολυ σπαστικο να ακους γκοοοοοοολ πριν σουταρει ο παικτης) εχω βρει ενα προγραμματακι που καθυστερει τον ηχο του Ελληνικου καναλιου ωστε να συμβαδιζει οσο γινεται καλυτερα με την εικονα του δορυφορικου.

ORF1 HD
http://img10.imageshack.us/img10/2889/orf1hd.jpg
Sky italy HD1
http://img10.imageshack.us/img10/4650/skyitaly.jpg

Και τα δυο upscaling από SD

Αντ1 :flipout:
http://img11.imageshack.us/img11/9269/ant1v.jpg

Τα BBC stream αυτή τη στιγμή δεν έχουν ζωντανά τα δοκιμαστικά.
Το stream1 έχει συνέντευξη Ραικόνεν μόνο

:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:

που είπαμε ότι μένεις????

Καλο θα ηταν οταν καποιοι χρησιμοποιειται skystar η' καποιον αλλο τροπο, να προσπαθειτε να γινεται σαφες αυτο, γιατι καποιοι ειναι απλα μελη που δεν γνωριζουν,ουτε και τους ενδιαφερουν αυτα και μπερδευονται.Επικεντρωθειτε στα fta καναλια ωστε να μην μπερδευεται ο απλος κοσμος αλλα και να καταφερουν να δουν τελικα τον αγωνα χωρις να χρειαζεται να κανουν κατι πολυπλοκο και σπαταλο.

Εγώ πάλι νομίζω ότι αν επικεντρωθούμε στα fta κανάλια θα βγούμε τελείως offtopic αφού η κατηγορία είναι "HDTV" και το thread "FORMULA 1 σε HD"

edit: το feed στον thor το έπιασε κανείς; Δεν βρίσκω τίποτα με blind scan από 11400 εως 11600 που έβγαινε πέρσι. Ούτε στο satelliweb βρήκα τίποτα

Last edited:
Απάντηση: Re: FORMULA 1 σε HD

Εγώ πάλι νομίζω ότι αν επικεντρωθούμε στα fta κανάλια θα βγούμε τελείως offtopic αφού η κατηγορία είναι "HDTV" και το thread "FORMULA 1 σε HD"

edit: το feed στον thor το έπιασε κανείς; Δεν βρίσκω τίποτα με blind scan από 11400 εως 11600 που έβγαινε πέρσι. Ούτε στο satelliweb βρήκα τίποτα

Δεν θα βγουμε οff topic.Eξηγησα και προηγουμενως οτι το ORF κλειδωνει 720 και το ιδιο και το BBC Interactive οπως και τα feed αν υπαρξουν.Η διαφορα ειναι οτι για να δεις το ORF ειναι πολυπλοκο και για να μην μπερδευεται ο απλος κοσμος,οποιος αναφερει καναλια κωδικοποιημενα ας αναφερει και τον τροπο θεασης, αν επιτρεπεται κιολας.Αν μιλαμε για συνδρομητικες καρτες κτλ.Οι φωτο που ανεβηκαν, ειναι απο Skystar αν δεν κανω λαθος, αρα καλο θα ηταν να γινει μια διευκρινηση γι αυτο.

σημερα ολα οκ απο stream4 εμεινα ικανοποιημενος απο αυτα που ειδα

Re: Απάντηση: Re: FORMULA 1 σε HD

Δεν θα βγουμε οff topic.Eξηγησα και προηγουμενως οτι το ORF κλειδωνει 720 και το ιδιο και το BBC Interactive οπως και τα feed αν υπαρξουν.Η διαφορα ειναι οτι για να δεις το ORF ειναι πολυπλοκο και για να μην μπερδευεται ο απλος κοσμος,οποιος αναφερει καναλια κωδικοποιημενα ας αναφερει και τον τροπο θεασης, αν επιτρεπεται κιολας.Αν μιλαμε για συνδρομητικες καρτες κτλ.Οι φωτο που ανεβηκαν, ειναι απο Skystar αν δεν κανω λαθος, αρα καλο θα ηταν να γινει μια διευκρινηση γι αυτο.

τα BBC Interactive δεν ειναι 720p οπως το orf1 hd

:furious3:Θα δούμε φώς από τον orf hd? Και πώς? για να δούμε επιτέλους και μεις την πολυαγαπημένη μας φόρμουλα σε hd και όχι από τον ΑΝΤ1?:furious3:

Το είδα κι εγώ από Orf HD, αν και upscale μια χαρά ήτανε. Για pure HD τελικά υπάρχει λύση?
(SkystarHD2 & μοτέρ εδώ.
Με συνδρομή. (Το που ειναι αλλο θεμα)

Last edited:
Απάντηση: Re: FORMULA 1 σε HD

Τα BBCi μεταδίδουν σε 720x576p.
Ενώ το ORFHD 1280x720p

To ΟRF HD κλειδωνει στα 720 αλλα δεν μπορουμε και να το δουμε εδω και λιγες μερες οποτε τι το συζηταμε?
Ας αφησουμε και τα νουμερα.Τα BBC Interactive (stream) σου παιζουν καλα ?Δες τον αγωνα απο εκει.