FORMULA 1 σε HD

Ας συνεχιστεί η συζήτηση χωρίς υποδείξεις. Οποιος δεν καταλαβαίνει κάτι μπορεί να απευθύνει ερωτήσεις..
Οι συντονιστικές παρεμβάσεις γίνονται από τους αρμόδιους.

Ας συνεχιστεί η συζήτηση χωρίς υποδείξεις. Οποιος δεν καταλαβαίνει κάτι μπορεί να απευθύνει ερωτήσεις..
Οι συντονιστικές παρεμβάσεις γίνονται από τους αρμόδιους.

Eπειδη για μια ακομη φορα αποδειχτηκε οτι δεν μπορει να γινει συζητηση,οποιουδηποτε ειδους, και επειδη δεν εχω σκοπο να σπαταλαω το χρονο μου αδικα θα κανω ποστ μονο για τους δεκτες που διαθετω και οτι νεο υπαρχει γι αυτους.Ενα ποστ το διημερο,την βδομαδα,οπως παει.Και αυτο πιο πολυ για τους επισκεπτες που μαλλον ζητουν την ενημερωση και μονο.

@giannikos
Το θέμα είναι να μην επιμένουμε άκομψα για τις απόψεις μας. Οποιος είναι σε θέση να καταλάβει, θα καταλάβει. Δεν χρειάζεται ένταση και επιμονή. Πάντα κάποιοι γνωρίζουν λιγότερα και κάποιοι περισσότερα. Η μεταδοτικότατα δεν επιτυγχάνεται δια της βίας.

Τα BBCi μεταδίδουν σε 720x576p.
Ενώ το ORFHD 1280x720p
το P στο τέλος τι το αναφέρεις βρε??
τα interactive δεν μεταδίδουνε τέτοια εικόνα, σαφώς καλύτερη από πολλά αλλα κανάλια αλλα όχι και τέτοια εικόνα.
576i

το P στο τέλος τι το αναφέρεις βρε??
τα interactive δεν μεταδίδουνε τέτοια εικόνα, σαφώς καλύτερη από πολλά αλλα κανάλια αλλα όχι και τέτοια εικόνα.
576i

Σωστός!! Κεκτημένη ταχύτητα.. -bye-

Re: Απάντηση: FORMULA 1 σε HD

Θα πει κανείς πως βλέπουμε τα interactive στο dm800/dm8000?

Στους dreambox δεν αναγνωρίζονται τα συγκεκριμένα κανάλια ως tv αλλά ως data.
Πρέπει να χρησιμοποιήσεις το dreamboxedit 3v, ανοίγεις το κάθε κανάλι(ονομάζονται stream0-stream6) και διορθώνεις τον τύπο υπηρεσίας από 130 σε 1(tv).

Attachments

• Γβ€‘Γβ€°ΓΒΓŽΒ―Γβ€š Γβ€žΓŽΒ―Γβ€žΓŽΒ»ΓŽΒΏ.JPG
    Γβ€‘Γβ€°ΓΒΓŽΒ―Γβ€š Γβ€žΓŽΒ―Γβ€žΓŽΒ»ΓŽΒΏ.JPG
    106.4 KB · Views: 18
Απάντηση: Re: Απάντηση: FORMULA 1 σε HD

Στους dreambox δεν αναγνωρίζονται τα συγκεκριμένα κανάλια ως tv αλλά ως data.
Πρέπει να χρησιμοποιήσεις το dreamboxedit 3v, ανοίγεις το κάθε κανάλι(ονομάζονται stream0-stream6) και διορθώνεις τον τύπο υπηρεσίας από 130 σε 1(tv).

Ευχαριστώ!
Έκανα σκαν και όντως κατέβασε τα εν λόγω κανάλια ως steram 0-7, αλλά μετά δεν τα είδα στη λίστα με τα μπουκέτα.
Θα κάνω αυτό που είπες και ελπίζω να δω φως!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: FORMULA 1 σε HD

Ευχαριστώ!
Έκανα σκαν και όντως κατέβασε τα εν λόγω κανάλια ως steram 0-7, αλλά μετά δεν τα είδα στη λίστα με τα μπουκέτα.
Θα κάνω αυτό που είπες και ελπίζω να δω φως!
υπάρχουνε πολύ αποκοδικοπιτες που τα κατεβάζουνε σαν radio , ποιον έχεις? η αν μπορείς να βάλεις έτοιμα settings ακόμα καλύτερα.

@giannikos
Το θέμα είναι να μην επιμένουμε άκομψα για τις απόψεις μας. Οποιος είναι σε θέση να καταλάβει, θα καταλάβει. Δεν χρειάζεται ένταση και επιμονή. Πάντα κάποιοι γνωρίζουν λιγότερα και κάποιοι περισσότερα. Η μεταδοτικότατα δεν επιτυγχάνεται δια της βίας.

Eπειδη ξαναδιαβασα το θεμα δεν νομιζω οτι εχω επιμεινει ακομψα για την αποψη μου.Ξαναδιαβασε και εσυ το θεμα και δωσε εμφαση στο ποστ του μελους που εχασε τον 'μπουσουλα'.Τελοσπαντων, επειδη δεν βλεπω το πως μπορει να γινει διαλογος εδω, θα κανω logout για να χαρουν και καποιοι.Δεν νομιζω οτι πρεπει να ξεπερνιουνται τα ορια, οσο και να μην, εκφραζονται, διαφορετικες αποψεις.Αν κρινω μελλοντικα ξανανοιγω τον λογαριασμο μου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: FORMULA 1 σε HD

υπάρχουνε πολύ αποκοδικοπιτες που τα κατεβάζουνε σαν radio , ποιον έχεις? η αν μπορείς να βάλεις έτοιμα settings ακόμα καλύτερα.

Όλα ΟΚ, τα μετονόμασα σε BBCi's και τα βλέπω όλα μια χαρά!

@giannikos εχει απολυτο δικιο ο AlexT_
Ακριβως το ιδιο ημουν ετοιμος να σου πω και εγω, οταν σε εβλεπα να επιμενεις στο οτι πρεπει να αναφερομαστε μονο στα fta καναλια λεγοντας "Επικεντρωθειτε στα fta καναλια ωστε να μην μπερδευεται ο απλος κοσμος".......
.......και στη συνεχεια να μας ξεκοβεις την κουβεντα οσον αφορα το ORF HD αφου οπως λες χαρακτηριστικα "To ΟRF HD κλειδωνει στα 720 αλλα δεν μπορουμε και να το δουμε εδω και λιγες μερες οποτε τι το συζηταμε?" ......
E λοιπον οσοι βλεπανε το ORF μεχρι πριν απο λιγες μερες που λες και εσυ, παλι δεν το βλεπανε με το γραμμα του νομου και απλα μερικοι καταφερνουν και το βλεπουν ακομα αλλα με πιο δυσκολη διαδικασια.
Θελω να τονισω, οτι παρα τον περιεργο χαρακτηρα του thread (επειδη στην ουσια ολοι ξερουμε οτι μιλαμε για καναλια που πρεπει να προσεχουμε πολυ τι θα πουμε ωστε να μην αρχισουν να διαγραφονται μηνυματα ), ειναι αξιοσημειωτο οτι κανενα παιδι δεν ξεφυγε ωστε να αρχισει να λεει λεπτομερειες.

Αν καποιος ειπε οτι βλεπει ενα καναλι και καποιος αλλος δεν ηξερε πως το καταφερνει, ειναι σιγουρο οτι θα αλλαχτηκανε μερικα PM με τις απαραιτητες διευκρινησεις.

Οποτε ισως πολλα παιδια καταφεραν τελικα να δουνε καναλια που θελανε και δεν ριξαμε και το επιπεδο του forum εστιαζοντας σε παρανομες μεθοδους.

Τελος φιλε στα δυο σου τελευταια μηνυματα, κατα καποιο τροπο απειλεις με την αποχωρηση σου, αλλα πραγματικα δε μπορω να καταλαβω το λογο. Σε ενα forum δεν ειμαστε για να μας λενε ολοι το ποσο καλη ειναι η αποψη μας, αλλα για να εκθετουμε ο καθενας τη δικη του ακομα και αν ερχεται σε αντιθεση με των υπολοιπων.
Στο συγκεκριμενο θεμα, ετυχε να διαφωνουμε με την αποψη σου, αλλα απο οτι ειδα σε πολλα αλλα θεματα λες ενδιαφεροντα πραγματα που αξιζει να ακουγονται στο forum.
Κανε οτι νομιζεις εσυ σωστο και καλη συνεχεια να εχουμε ολοι.

[FONT=&quot]λυπάμαι που συμβαίνει αυτό το γεγονός να γίνετε ένας μικροτσακομος για ένα κανάλι που έπαιξε η δεν έπαιξε
Αν είναι δυνατόν ένα μέλος από την παρέα μας που το θεωρώ και πηγή γνώσεων για μερικούς από εμάς με χιλιάδες post ΟΥΣΙΑΣ σε πάρα πολλά forum
εντός και εκτός Ελλάδος καθώς επίσης και εδώ που βρισκόμαστε να έχει παραιτηθεί και κανείς μας να μην
λεει ένα καλό λόγο για αυτά που μας έχει γράψει
όλοι που είσαστε εδώ ο κάθε ένας έχει 1 η δυο δέκτες
όλοι έχετε εμπειρίες πάνω σε δορυφορικά θέματα και όλοι μαζί σας και εγώ λέμε τις απόψεις μας
πριν λίγες μέρες κάποιος είχε ένα πρόβλημα με ένα δέκτη αν θυμάστε σε κάποια στιγμή την άλλη μέρα ο φίλος giannikoς του έδωσε την αναβάθμιση
για να φτιάξει το δεκτή του που όντως είχε ένα πρόβλημα

ακόμα μέχρι σήμερα περιμένω και εγώ να δούμε τι έγινε μπήκε η αναβάθμιση

θα μου πείτε τι μας λες τώρα

εάν βάλετε το μυαλό σας λίγο θα δείτε ότι αυτόματος κάτι συμβαίνει
α)μήπως αυτός που είχε τον δέκτη μας έλεγε ψέματα
β)μήπως αυτός είχε πρόβλημα με το μαγαζί που βρισκόταν απέναντι του απέναντι
γ)μήπως έβαλε την αναβάθμιση και δεν θέλησε ποτέ να μας πει τι έγινε
δ)και χίλια δυο ερωτήματα

εγώ τώρα τι να πω γιαυτους που το πρόβλημα τους είναι αν κλείδωσε το stream η αν είχε καλύτερη εικόνα

τέλος ναι κύριοι ακόμα και από μια κάρτα skystar πρέπει να γραφτεί
ότι είναι από την τάδε κάρτα (και μπράβο στο παλικάρι που ανέβασε φωτογραφία)
αν είναι δυνατόν να πω εγώ ότι βλέπω κάτι παραπάνω από κάποιον άλλο
για να ανεβάσω τον εαυτό μου
ελπίζω η παρεξήγηση να λυθεί και να επιστρεψει ο Γιαννης στην παρεα μας
οχι τιποτα αλλα για να παρουμε λιγα και μονο λιγα απο αυτα που ξερει
πανω στο hobby μας οπως και εσεις ξερετε και ολοι απο κατι

το post ειναι γενικο και για ολους μας

[/FONT]

Κανείς δεν έχει αντίρρηση για την ενεργή συμμετοχή του μέλους giannikos. Απλά του ζητήθηκε, και από εμένα, να μην είναι απόλυτος στις απόψεις του.
Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
Η συμμετοχή όλων σε ζητήματα ενημέρωσης κρίνεται απαραίτητη. Και αυτό ισχύει για όλους. Είτε έχουν 1 μήνυμα είτε 10.000
Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.

Φιλε ΚΑPA7 μαλλον δεν διαβασες προσεκτικα αυτα που γραφτηκαν.

Αρχικα να σου θυμισω οτι εγω ο ιδιος εγραψα για τον giannikos...
"Στο συγκεκριμενο θεμα, ετυχε να διαφωνουμε με την αποψη σου, αλλα απο οτι ειδα σε πολλα αλλα θεματα λες ενδιαφεροντα πραγματα που αξιζει να ακουγονται στο forum.".....
Aπο εκει και περα δε σημαινει πως επειδη ενα παλικαρι ειναι χρησιμο μελος στο forum πρεπει να συμφωνουμε συνεχεια μαζι του.

Ασε που δεν τον κατηγορισε και κανενας. Απλα ο AlexT_ θεωρησε οτι δε γραφτηκε κατι το μεμπτο και οτι δεν υπαρχει λογος να αποτρεπουμε τον καθενα να λεει οτι δειχνει την F1 το ταδε καναλι (εφοσον δεν επεκτεινεται καποιος σε επικινδυνες λεπτομερειες).
Εγω απλα συμφωνησα με τον AlexT_ γιατι σα νεος στο χωρο των δορυφορικων δεν ηξερα καν ποια καναλια μεταδιδουν F1 και μεσω αυτου του thread εμαθα πολλα πραγματα.

Απο εκει και περα ας ξεκαθαρισουμε 2 πραγματα.
1) Δεν παιζει κανενα ρολο αν καποιος παρακολουθει ενα καναλι σε dreambox, σε αλλο αποκωδικοποιητη ή σε Skystar, εφοσον (πολυ σωστα) σε αυτο το thread δεν επεκταθηκε κανενας σε λεπτομερειες για τη μεθοδολογια αποκωδικοποιησης και απλα τηρουμε τον τιτλο και λεμε ποια καναλια παιζουν FORMULA 1 σε HD
2) ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εδιωξε το giannikos απο το thread και απο το forum. Aπλα μια γνωμη ειπαμε και ο φιλος εκρινε οτι δε θελει να συμμετασχει αλλο στη συζητηση. Δε νομιζω οτι φταιει κανενας και δεν υπαρχει λογος να το συζηταμε και τοσο πολυ. Κατα την αποψη μου οπως ειπα τον θεωρω χρησιμο μελος της κοινοτητας, αλλα σεβομαι την αποφαση του.

Last edited: