FORMULA 1 σε HD

Μια ερωτηση απο ενα ασχετο κ πρωτοεμφανιζομενο ''καλλιτεχνη'' εδω .Επειδη περιμενω την εγκατασταση του SKY DIGITAL HD αυριο απο οτι καταλαβα θα βλεπω HD την F1? Να τρελλαθω τωωωρααα??????? η' οχι???? Δωστε μια απαντηση συντροφοι σχετικοι με το θεμα!!!!!

Μια ερωτηση απο ενα ασχετο κ πρωτοεμφανιζομενο ''καλλιτεχνη'' εδω .Επειδη περιμενω την εγκατασταση του SKY DIGITAL HD αυριο απο οτι καταλαβα θα βλεπω HD την F1? Να τρελλαθω τωωωρααα??????? η' οχι???? Δωστε μια απαντηση συντροφοι σχετικοι με το θεμα!!!!!

Μάλλον όχι, με το κουτί του sky.
Αν έχεις dm800 ή κάποιον άλλο hd δέκτη, με ένα δεινοσαυράκι ή διαβολάκι θα μπορείς να ανοίγεις το orf hd και να βλέπεις f1 hd.

Μια απ' τα ίδια κι εδώ!:a0210:

To ORF1 HD δεν είναι συνδρομητικό, είναι κρατικό αυστριακό κανάλι, την κωδικοποίηση την έχει για εμάς, τους εκτός αυστρίας. Διαφημίσεις δεν έχει, αυτό που έχει είναι όριο χρόνου. Η μετάδοση αρχίζει περίπου μισή ώρα πριν την εκκίνηση του γύρου σχηματισμού και χωρίς διαφημίσεις είναι από το 5λεπτο μέχρι το podium. Αν ο αγώνας τραβήξει πολύ ώρα όμως (πχ. Σιγκαπούρη) ούτε το podium δεν δείχνουν.

Με τις αλλαγές στις κωδικοποιήσεις δυστυχώς χάσαμε πολλές καλές επιλογές.

ORF1, ORF1 HD: Free Practice Σαββάτου σε μαγνητοσκόπηση, κατατακτήριες και αγώνας live (ΕΛΑΦΡΑΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ)
Pemiere Sport 2 : Όλο το 3ήμερο live, χωρίς διαφημίσεις, και επανάληψη σχεδόν όλη την μέρα (ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ)
Polsat Sport, Polsat Sport Extra : Όλο το 3ήμερο live, χωρίς διαφημίσεις, και επανάληψη (ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ)
Γαλλικό Eurosport: Στους περισσότερους αγώνες, όλα τα free practices live (ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ)
TF1: Δοκιμαστικά κ' αγώνας live (ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ(; ) )
RAI 1, RAI 2: Free Practice Σαββάτου, δοκιμαστικά κ' αγώνας live (ελαφρά κωδικοποίηση)
RTL: Free Pactice Σαββάτου σε μαγνητοσκόπηση, δοκιμαστικά κ' αγώνας live (ΕΛΕΥΘΕΡΟ)
ARD, ZDF: Μερικές φορές δείχνουν live τα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής αλλά πρέπει να έχεις συνέχεια το νου σου στο teletext τους (ΕΛΕΥΘΕΡΑ)
DSF: Όταν και όποτε το θυμηθεί μπορεί να δείξει και ολόκληρο το 3ήμερο live (ΕΛΕΥΘΕΡΟ)

BBC Streams: Η νέα μεγάλη μας ελπίδα για ν' απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας σπορ! Το BBC HD μπορεί να μην το πιάνουμε αλλά αυτά τα πιάνουμε πάρα πολύ άνετα! Το BBC θα κινηθεί στην λογική του Premiere, δηλαδή multi-feed μεταδόσεις. Κατατακτήριες δοκιμές και αγώνας σίγουρα live και προβλεψή μου τουλάχιστον για τον πρώτο αγώνα είναι ότι θα δείξουν live και όλα τα ελεύθερα δοκιμαστικά. (ΕΛΕΥΘΕΡΟ!!!) :grinning-smiley-043

Αυτά θυμάμαι τώρα, σίγουρα υπάρχουν κι άλλα, αλλά τα κυριότερα αυτά είναι. -bye-

Πολύ καλή ανάλυση!
Να συμπληρώσω και το κωδικοποιημένο Sky Ιταλίας se 16:9 που δείχνει live αγώνα και δοκιμαστικά, ενώ μετά τον αγώνα έχει καταπληκτικά μικρά ρεπορτάζ από στιγμές του αγώνα με τον “technical expert”.

Εντωμεταξύ ορισμένα κανάλια δείχνουν άμεσα το press conference, ενώ σε άλλα θα πρέπει να περιμένετε την μετάφραση του στην τοπική διάλεκτο.

Ειδική μνεία ας κάνουμε και στον απευθείας ήχο από πίστα χωρίς εκφωνητή από το Premier.

Αυτό το feed για cinema πέρσι είχα την εντύπωση ότι ήταν HD – δεν το έχω παρακολουθήσει βέβαια.

Το 16:9 δεν το αναφέρω τυχαία παραπάνω. Είναι η σημαντικότερη διαφορά από το Ελληνικό ελεύθερο πρόγραμμα. Δηλαδή, δεν πειράζει, ας μην βλέπουμε HD…. τουλάχιστον ας βλέπουμε 16:9!
-bye-

Ρε παιδια καλησπερα κ παλι .Επειδη κ παλι δεν κατατοπιστηκα ας μου εξηγησει καποιος ειδημων του αθληματος τι πρεπει να κανω ωστε κ SKY HD να βλεπω κ το ORF HD που δειχνει την F1 live .Εχω καταλαβει σωστα οτι πρεπει να εχω 2 αποκωδικοποιητες ?

Το μονο κακο ειναι οτι εχω μονο Astra+Hotbird και δεν πιανω το BBC HD που ειναι free, HD και Aγγλοφωνο.
Ο τελειος συνδιασμος δηλαδη.

..sorry..αλλά που κυκλοφορεί ελεύθερο το BBC HD? :chinscratch:
Κάποτε, κατέβαζα απο τους 28.2 τα BBC. Τώρα πια όχι..

ΥΓ..κάτοχος κινητού diseqc 1.10

..sorry..αλλά που κυκλοφορεί ελεύθερο το BBC HD? :chinscratch:
Κάποτε, κατέβαζα απο τους 28.2 τα BBC. Τώρα πια όχι..

ΥΓ..κάτοχος κινητού diseqc 1.10

το bbc hd ειναι free αλλα ειναι στον ASTRA 2D

Υπαρχει ποτε ποτε και στις 26Ε στο al jazeira sport free με αγγλικο ηχο μονο στην συνεντευξη τυπου,και επισης στις 42E cnn turk free ο αγωνας.

Kαπου πηρε το ματι μου, οτι για να πιασουμε αυτο το δορυφορο θελει τεραστιο πιατο.
Αληθευει?

Για να πιάσεις το BBC HD από τον astra 2D χρειάζεσαι 2 πράγματα.
Ένα μεγάλο πιάτο και το δίπλα οικόπεδο για να το τοποθετήσεις.
Η ακτίνα του δυστυχώς είναι πολύ... τοπική http://www.flysat.com/astra28-beam.php
Για να το πιάσουμε χρειαζόμαστε κάτοπτρο με διάμετρο περίπου 5μ.

@dimitris777 Εγώ είμαι κάτοχος ενός gibertini 1,1μ και με κέντρο τις 19,2 κατεβάζω παράκεντρα τα BBC streams από από τον Astra στις 28,2 με σήμα γύρω στο 60-62%, περιοχή Πάτρα. Με μέτρια βροχή αντέχουν, μετά αρχίζουν τα σπασίματα...

@ΝΤΑΚΟΣ ΤΑΣΟΣ Αν και δεν είμαι ούτε συνδρομητής στο SKY ούτε κάτοχος κάποιου δέκτη, πιστεύω ότι δεν χρειάζεσαι δεύτερο αποκωδικοποιητή. Αυτό που χρειάζεσαι είναι άλλο ένα lnb να στοχεύει στις 19,2 όπου βρίσκεται το ORF HD, ένα diseq και μετά από τις ρυθμίσεις στον δέκτη επιλέγεις ποιόν δορυφόρο θες να βλέπεις. Αλλά αυτό ας το απαντήσει καλύτερα κάποιος που έχει ίδιο δέκτη με σένα.

Για να πιάσεις το BBC HD από τον astra 2D χρειάζεσαι 2 πράγματα.
Ένα μεγάλο πιάτο και το δίπλα οικόπεδο για να το τοποθετήσεις.
Η ακτίνα του δυστυχώς είναι πολύ... τοπική http://www.flysat.com/astra28-beam.php
Για να το πιάσουμε χρειαζόμαστε κάτοπτρο με διάμετρο περίπου 5μ.

Οποτε το ξεχναμε. :flipout:

btw ωραιο site. :a0210:

Για να πιάσεις το BBC HD από τον astra 2D χρειάζεσαι 2 πράγματα.Ένα μεγάλο πιάτο και το δίπλα οικόπεδο για να το τοποθετήσεις
:award:

Εγώ είμαι κάτοχος ενός gibertini 1,1μ και με κέντρο τις 19,2 κατεβάζω παράκεντρα τα BBC streams από από τον Astra στις 28,2 με σήμα γύρω στο 60-62%, περιοχή Πάτρα. Με μέτρια βροχή αντέχουν, μετά αρχίζουν τα σπασίματα..

Εκεί κατέβαζα κι εγω τα bbc streams πριν αλλάξω δέκτη (είχα τον Humax 5400). Με τον Humax HD 2000 τα settings που έχει στο "μυαλό" του είναι διαφορετικά..ίσως όμως να θέλει και το πιάτο μου ρύθμιση..

..και κάτι άσχετο με την F1 αλλά σχετικό με τα ORF..
Για τους λάτρεις του είδους, την Κυριακή το βράδυ - ξημερώματα Δευτέρας - θα παίξουν live τα Όσκαρ στο ORF 1 και ίσως στο ORF 1HD-bye-

Εχω αρχισει και φτιαχνω φακελο F1 και περναω μεσα ολα τα πιθανα καναλια.
1-2 ερωτησουλες αρχαριου στους δορυφορους τωρα.....

.....RTL: Free Pactice Σαββάτου σε μαγνητοσκόπηση, δοκιμαστικά κ' αγώνας .....

Οταν λες RTL ποιο εννοεις?
Λιγο που το εψαξα εχει ενα τσουβαλι RTL-οειδη.

BBC Streams: Η νέα μεγάλη μας ελπίδα για ν' απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας σπορ! Το BBC HD μπορεί να μην το πιάνουμε αλλά αυτά τα πιάνουμε πάρα πολύ άνετα!

Οπως επισης σε ποιο απο τα BBC αναφερεσαι?
Εμενα μου βγαζει 1 στον Astra και αλλα 9 στο Hotbird.

Νομίζω και στο RTL Austria έκαναν κάποιες αναμεταδώσεις το 2008.

Εχω αρχισει και φτιαχνω φακελο F1 και περναω μεσα ολα τα πιθανα καναλια.
1-2 ερωτησουλες αρχαριου στους δορυφορους τωρα.....

Οταν λες RTL ποιο εννοεις?
Λιγο που το εψαξα εχει ενα τσουβαλι RTL-οειδη.

Οπως επισης σε ποιο απο τα BBC αναφερεσαι?
Εμενα μου βγαζει 1 στον Astra και αλλα 9 στο Hotbird.

τα ΒΒC streams ειναι στον astra 2b στης 28,2ε στην συχνοτητα 12441 V 27500 2/3