Φόρουμ για φακούς!!

Παιδιά πριν λίγες μέρες σε ένα online game έπεσα πάνω σε ένα μέλος του φόρουμ.Με ρώτησε αν υπάρχουν προβολείς με led τεχνολογία για να εγκαταστήσει αν κατάλαβα σε κάποιον χώρο αλλα του είπα να περάσει από 'δω να τα πούμε.Υπάρχει κάτι τέτοιο?

Α ναι!Κάτι για μένα,νομίζω παλιότερα είχατε αναφέρει προβολάκια που μπαίνουν στον αναπτήρα του αυτοκινήτου (12v)...Θυμάστε-ξέρετε κάτι?

Υπάρχουν ειδικά συστηματα φωτισμού χωρών φορυτα έχει η εταιρία peli αυτή που βγάζει και τις περιβόητες θήκες- βαλίτσες αλλα είναι κομμάτι ακριβά.
http://www.peli.com/en/aalg_lights

Μπααα δεν αξίζουν...η καλύτερη λύση για μεγάλους φωτισμούς είναι λάμπες HID! Και οικονομικές και αξιόπιστες σχετικά, όχι σα τα λέντ αλλά είναι καλά! Για το αμάξι εννοείς με καλώδιο;

Απάντηση: Re: Φόρουμ για φακούς!!

Μπααα δεν αξίζουν...η καλύτερη λύση για μεγάλους φωτισμούς είναι λάμπες HID! Και οικονομικές και αξιόπιστες σχετικά, όχι σα τα λέντ αλλά είναι καλά! Για το αμάξι εννοείς με καλώδιο;
Ναι Γιώργο.

Παιδιά πριν λίγες μέρες σε ένα online game έπεσα πάνω σε ένα μέλος του φόρουμ.Με ρώτησε αν υπάρχουν προβολείς με led τεχνολογία για να εγκαταστήσει αν κατάλαβα σε κάποιον χώρο αλλα του είπα να περάσει από 'δω να τα πούμε.Υπάρχει κάτι τέτοιο?

Α ναι!Κάτι για μένα,νομίζω παλιότερα είχατε αναφέρει προβολάκια που μπαίνουν στον αναπτήρα του αυτοκινήτου (12v)...Θυμάστε-ξέρετε κάτι?
αυτα δεν ηθελες , παντελη?
http://s.dealextreme.com/search/0.5W+30-Lumen+Mini+LED+Flashlight

Παιδιά αυτά που λέει ο Γιώργος έψαχνα απλά νόμιζα ότι ήταν με λέντ αλλά και 55 βατ μαμάει,Τεο ενδιαφέρον και αυτά..:chinscratch:

ευκολα.....κοιτα ποσοι τυποι εχουν κανει dropin P60 στο candlepowerforums και τα πουλανε...τουλαχισοτν τεσσερις......και ειναι ευκολα στο στησιμο...ολα κουμπωνουν μεταξυ τους....

καλο τορναδορο αν εχεις γιατι απο οσσ εχω δει......

αλλα τι σωμα θα στησεις...αυτο θελει πολυ δουλεια στο θεμα των ανοχων.....θα επμπιστευτεις καποιον για αν βγαλει με ακριβεια πασα, αποστασεις μεταξυ των μερων κτλ....

το δροπιν ειναι το πιο ευκολο γιατι το κανεις λιγο μεγαλυτερο
και εμτα το φερνεις σφιχτο με γυαλοχαρτο

ναι και θα πρεπει να το κανεις διαφορετικο αναλογα με το φακο....υ υποδοχη του Surefire ειναι πιο στενη/κωνικη κατω απο αυτη της solarforce που ειναι σχεδον τελειως κυλινδρικη

teo.....
αν βρεις καλο τεχνιτη να τα κανει ειμαι μεσα.....

και οποιος αλλος θελει αν δοκιμασει θα ξεθαψω απο0 το αρχειο μου τις διαστασεις του εσωτερικου 6Ρ και Σολαρφορς..

αν αργησω να μου το θυμησετε

Απάντηση: Re: Φόρουμ για φακούς!!

teo.....
αν βρεις καλο τεχνιτη να τα κανει ειμαι μεσα.....

και οποιος αλλος θελει αν δοκιμασει θα ξεθαψω απο0 το αρχειο μου τις διαστασεις του εσωτερικου 6Ρ και Σολαρφορς..

αν αργησω να μου το θυμησετε
καλως.