Φόρουμ για φακούς!!

Re: Απάντηση: Φόρουμ για φακούς!!

Πω πω κανενα τετοιο εψαχνα,μ'εφτιαξες!!! :violent-smiley-030::twoguns::rifle:
Βεβαια τωρα που κοιταξα λιγακι αυτο που προτεινα,αν και το δικο σου εχει αρκετα μοντελα,αυτο που αναρτησα το συμπληρωνει σε καποια οπως το bc 40,m1xm

Πάει ο φακός!

Ωραίο είναι αλλά με κούρασε μέχρι να αρχίσει το σόου, ένα λεπτό πέρασε!

Η μουσική ωραία κ το μηχάνημα τεράστιο, την άλλη φορά βρες οδοστρωτήρα, δεν θα μείνει τίποτα!

Η καταστροφή που φαίνεται να έχει υποστεί ο φακός δεν είναι στα αρνητικά σου για τον διαγωνισμό?Ποιος είναι ο σκοπός του διαγωνισμού?Αν μπορούσες να έβαζες περισσότερη ποικιλία πέρα του μηχανήματος.

θελω να σας πω οτι ο φακος ηταν απο ινοξ ( ultrafire rl-118 ) και ο φορτωτης ειναι caterpillar 988 με βαρος 45000 κιλων! :smash:

Η καταστροφή που φαίνεται να έχει υποστεί ο φακός δεν είναι στα αρνητικά σου για τον διαγωνισμό?Ποιος είναι ο σκοπός του διαγωνισμού?Αν μπορούσες να έβαζες περισσότερη ποικιλία πέρα του μηχανήματος.
ηθελα , αλλα ο φακος δεν αντεξε ( 30 δολλαρς )

Πονεμενη ιστορια ο rl-118.πανεμορφος αλλα αθλιος σε αποδοση.
Παιδες μολις εβαλα μια αγγελια

Last edited by a moderator:
πολυ ησυχια στο φορουμ, δεν συμφωνητε? μου καηκε ο σκληρος στο PC, μπαινω στο φορουμ απο λαπτοπ, δεν μου αρεσει, αλλα τι να κανω...
αίντε, να πουμε τιποτα καινουργιο , να ξυπνησουμε! :guitarist:

Το θεμα ειναι οτι με την κριση που εχουμε δεν εχουμε και χρημα για να ξοδεψουμε.

Το αλλο και το πιο βασικο ειναι οτι δεν υπαρχει κατι καινουργιο στους φακους, κατι που να μας κανει να συζητησουμε, κατι που να μας κανει να παρουμε να τεσταρουμε.

Εγω παντος εχω κανει το κομποδεμα μου.

Οταν εμφανιστει ενας φακος που τον θελω πραγματικα θα τον παρω και θα ανεβασω αμεσως κριτικες, Beamshots κτλ.

Χμμμμ,
Αν θεωρήσουμε καινούργιες τις τριπλέτες XML τι λέτε για αυτό, που και φθηνό είναι και ίσως αποδειχτεί αξιοπρεπές με δυο καλές 18650?????
http://www.manafont.com/product_inf...en-3led-5mode-memory-flashlight-218650-p-7016
Τα 3800 είναι προφανώς κινέζικα lumen που ως γνωστόν είναι υπερτιμημένα, αλλά 3 XML με 40 ευρώ απαιτούν σεβασμό...
Άντε να τον παραγγείλει κάποιος να τον δούμε τι κάνει...

Κοίτα φθηνό είναι αλλά 1)πως τα ψύχει2)πολύ λίγες 2 18650 για 3 xm-l 3) 3800 αποκλείεται, αν βγάζει 1500 πραγματικά θα είναι καταπληκτικό απλά.
Α, κ κάτι άλλο, αυτοί οι ανακλαστήρες είναι για xm-l ή από xr-e που τους βάλανε και εκεί?

Όπως και να τα ψύχει, θα βελτιώνεται δύσκολα ή εύκολα...
Ναι είναι λίγες οι 2 18650, αλλά αν επενδύσει κανείς σε ένα σοβαρό ζευγάρι κάτι γίνεται και
ότι ανακλαστήρες και νάχει για βάλτε στο νου σας πόσο πολύ φως θα σπρώχνει...
Άντε να θυσιαστεί κάποιος να δούμε και μεις...

δεν μου αρεσουν αυτα.

Το κυκλωμα θα ειναι χαλια και θα τσιριζει το καημενο το πηνιακι. θα τσιριζουν και οι μπαταριες και μπορει να μπει σε λειτουργια η το circuit protected.

Δεν πανε καλα αυτοι νομιζουν οτι μπορουν να αποδωσουν φως με 2 μπαταριες και 3 led.

χαλια μαυρα. αν κρατησει θα κρατησει για λιγο, η θα εχει προβλημα με μπαταρια. Το κυκλωμα παντως δεν θα αντεξει με τιποτα. Θα τραβανε τα led το κυκλωμα δεν θα μπορει να αποδωσει γιατι οι μπαταριες θα πεφτουν απο το πρωτο δευτερολεπτο.

Ετσι το αποτελεσμα θα ειναι χαλια.

Ψάχνοντας μπας και βρέθηκε κανένας πρόθυμος διεθνώς, διάβασα και τα φρέσκα νέα http://budgetlightforum.com/node/2657?page=1 (δείτε από το post 58 και μετά...)
Νομίζω πως με δυο καλές 18650 θα έχουμε κάτι πολύ πολύ δυνατό για τα λεφτά του...
Άντε να βρεθεί και κανένας άλλος πρόθυμος πριν τον παραγγείλω...