αυτο δεν ειναι νυκοκοιριο, αυτο κανει το αυτοκινητο για πεταμα. ωραιο εργαλειο, αλλα πρεπει να σκεφτουν και το αυτοκινητο, ειπαμε να παρουν απο μεσα οτι θελουν αλλα οχι να κανουν το αυτοκινητο για τα μπαζα. χαχαχαχαχαχα
Παιδιά θέλω να πάρω έναν φακό με το κουμπί διαχείρισης μπροστά.Έχω δει τους Klarus και τους Spark να είναι έτσι,πέρα από αυτό όμως θα ήθελα και κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Το κουμπί on/off - διαχείρισης μπροστά.
2-3 σκάλες φωτεινότητας + strobe(δεν πειράζει αν δεν έχει).
Μπαταρίες 2χΑΑ ή 18650χ1
Αυτός ο μήνας ήτανε πολυέξοδος πήρα πολύ πράμα. Για κερασάκι στη τούρτα σκέφτομαι να πάρω το tk70, το βρήκα σε καλή τιμή,150 ευρώ με μεταφορικά, και μάλλον δουλεύει με D lion που με βολεύουν...Αμάν.. Μέχρι το βράδυ θα έχω αποφασίσει!
Να ρωτήσω, υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να έχει τον τκ50? Αν ναι ας μου το πει να μου τον δώσει!!Τα άλλα θα τα βρούμε!
Από κει που μέχρι το Πάσχα είχα μόνο 2 p1d ce κ ένα L2D σε fenix μαζεύω σχεδόν όλη τη συλλογή!
Τελικά μπορώ να πω με σιγουριά πως οι fenix , με τόση εμπειρία στο χώρο είναι η εταιρεία που έχει πιάσει το νόημα και βγάζει μοντέλα όπως θα πρεπε. Αν ελέγχανε καλύτερα To Tint&binning των λεντ καλύτερα και αυστηρότερα θα ήτανε πολύ μπροστά....
Αν είχανε και τπτ SS bezels θα είχανε ξεφύγει εκτός τροχιάς από τους άλλους!
εγω δεν εχω ουτε ενα φενιξ! ενώ καποτε οταν ξεκινησα ή αρρωστησα να το πουμε ετσι ( ακομα δεν πηγα στο γιατρο ), ηθελα να παρω τον ld20 .
για τα ss bezels και Tint εχεις δικιο.