1SM XP-G R5 Pill και 3SD XR-E R2 pill αυτα σαν παραδειγμαKoίτα το td15 είναι πολύ καλό γενικά για τη τιμή του και το ray x60, αν το τουρμπάρεις λίγο να φτάσει τα 1,5amp, φτιάχνεις ένα άριστο xp-g thrower.Για το xp-g θα διαφωνούσα, είναι ένα επίπεδο παραπάνω από το xr-e. Μπορεί και 2, στη συνολική απόδοση. Τα έχει όλα, πολύ μικρότερο, πιο πολλά ρεύματα αντέχει, μικρότερο vf καλύτερο efficacy...Ό,τι υπαγορεύει η εξέλιξη!
http://cutter.com.au/products.php?cat=Cree+XM-L
εδώ το cree xm-l
1SM XP-G R5 Pill και 3SD XR-E R2 pill αυτα σαν παραδειγμα
απο DEREELIGHT.
Εχω και τα δυο συν πολλα αλλα....
Συγγνωμη αλλα εγω δεν βλεπω εξελιξη το XPG αλλα μαλλον
οπισθοδρομιση.... και δεν μιλαμε για να τα συκρινομε στις φωτογραφιες αλλα για πραγματικες συνθηκες.
Δεν ειναι τυχαιο οτι τα 2/3 στο CPF ασχολουνται ακομα με το XRE-R2.
LUMAPOWER και DEREELIGHT εχουν βγαλει για τα EDC μοντελα τους εξτρα μαγαλυτερα heads για throw μηπως και πλησιασουν στα
προηγουμενα μοντελα τους [XRE]???????
τα εχουμε πει ξανα. Εγω δεν μπορω με αυτες τις μπαταριες. Τα LED προχωρανε σαν το φως και οι μπαταριες σαν τον ηχο.
Δεν πανε καλα. Το φως τραβαει τον ηχο να παει οπως αυτο αλλα τα μορια του ηχου ειναι τοσο βαρια που δεν μπορουν να ακολουθησουν τα φωτονια.
Μεγαλη ιστορια.
Φιλε Εργοτελη σεβομαι τις γνωσεις σου και συμφωνω με τα περισοτερα που ειπες
Αλλα οσο αφορα τα XP-G και XR-E πρακτικα δεν ειναι τοσο αισθητη η διαφορα τους στην φωτηνοτητα αλλα αντιθετα το XR-E υπερεχει αισθητα στο throw στα ιδια αμπερ..
Και βεβαια δε σου λεω να τα συγκρινεις μεσα σε ενα δωματιο που ειναι αισθητη η μεγαλυτερη φωτηνοτητα του XP-G αλλα εξω σε σκοταδι αντε νανε χειμωνας λιγο ομιχλη........
Εγω τουλαχιστον οσα drop ins με XP-G ειχα παρει αλλα και 2 led απο CUTTER
τα εχω για να φτιαξω κανα δυο φακους για να τους δωσω
κοίτα ο Lumintop είναι πολύ ωραίος,σχετικά μικρότερος,ατσαλένια δαχτυλίδια πάνω-κάτω...με 2χ18500 έχεις 335 OTF σταθερά για 2 ώρες. Καλό δεν είναι;ergoteli απο τον lumintop και τον ray ποιον θα προτεινες.τα λουμεν ειναι πραγματικα στον lumintop με μια 18650 γιατι ειδα και προεκταση
Ο ray εχω την εντυπωση οτι εχει κακο servis του στελνεις μειλ και για να σου απαντησει αν σου απαντησει ποτε θασαι πολυ τυχερος
Aυτον εννοω,http://cgi.ebay.com/Solarforce-L2-B...lashlights&hash=item3f03240294#ht_2242wt_1038Aυτος με το sst-50 τι λεει?Ποσα να ειναι τα πραγματικα λουμεν?30% κατω απο οτι λεει?Γραφει για 180 λεπτα με μια 18650 να ισχυει λετε?
Aξιζει η να περιμενω το νεο xm-l?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.