Φόρουμ για φακούς!!

sta 2.5 δουλευε...

και φυσικα μεσα σε φακο.....σε εναν Solarforce L2 χωρις το στεφανι με τα δοντια που κοβει απο το spill αλλα με το εξτρα ανοζειδωτο που ειναι flat

Μη το κατηγορείς το παιδί...Φταίω εγώ που δεν έβγαλα φωτό από τα xm-l που είχα...38 σύνολο χωρίς των φακών(thrunite,fenix) και τώρα έχω 2-3 μόνο...Περιμένω τώρα πάλι 10 νομίζω...όλα xm-l u2... αυτό κι αν είναι xmlιαση!!!!!!!!

κοίτα είναι από μια ΑΑ, 145 όντως δεν είναι πολλά, που το είδες αυτό, εγώ διάβασα για 208 OTF από μια ΑΑ και 444 από μια 14500! ΤΟ yezl σίγουρα είναι ωραίο αλλά εγώ θα έλεγα επικίνδυνο με τόσο ρεύμα που του βάλανε!

Ασε παντελη εχω φαει ηττα τι καταραμενο hobby ειναι αυτο δεν μπορω να σταματησω....καλα Γιωργο αν εβαζες και φωτο με ολα τα xml θα παθαινα κατι...και θα εβαζα και στα ματια μου Xm-l...... χαχαχαχαχα!!!
Τeomav το ειδα οτι ειναι 145 λουμεν το λεει εδω αλλα τα παλικαρια αλλα μετρησαν Και με τις 14500 δινει αρκετο γκαζι (και εχεις και ΑΑ για ωρα αναγκης) !!!( α και απογοητευτικα ligo με τa yezl ειναι λοττο)

Last edited:
Εδω

λεει ..... Recently, many AA flashlight does not state they support lithium battery or not, they simply mentioned AA batteries and the output lumens usually measured for the NiMH AA, anyway the technical spec says it support 0.9V to 4.2V , and I confirmed tested on it.

with NiMH, the maximum output is 208 lumens OTF from my DIY meter, and (this is important), when you put in a 14500, the output is at 444 lumens!!!! Unbelieable?? Believe it ''