teomav
AVClub Addicted Member
καλυτερα να το βγαζανε με 18650 . και κλιπ που για μενα ειναι πολυ βασικο στοιχειο ειναι ψιλο μαπα. κατα τα αλλα - ωραιος
για μικρους φακους ( ΑΑ,cr123 ) δεν ειναι και το καλυτερο ( ηγνωμη μου, ετσι ) . δεν θα εχεις καθολου throw , ενω με xp-g τα πραγματα καλυτερευουνΤελικα το xml θα γινει το νεο standard στα ledακια....οπου μπαινει :rifle:
για μικρους φακους ( ΑΑ,cr123 ) δεν ειναι και το καλυτερο ( ηγνωμη μου, ετσι ) . δεν θα εχεις καθολου throw , ενω με xp-g τα πραγματα καλυτερευουν
ναι, συγουρα. αλλα ο yezl z1χ me 18650 και 11εκατοστα μονο θα τα καταφερει να διαχειρισει το λεντ στα πολλα αμπερ πολυυυυ καλυτεραΚοιτα να δεις εχεις ενα δικιο τα λουμεν θα πεφτουν με το χρονο.. αλλα αυτο δεν συμβαινει σχεδον παντου ?? Αλωστε οι πολυς κοσμος θελει πολλα λουμεν για συντομο χρονικο διαστημα γιαυτο παει και σε τοσο μικρο φακο ΑΑ αλλλιως αν θες πολλα λουμεν για πολυ χρονο πας και σε 18650 η σε 2χ18650 κ.τ.λ και σε πιο large συνθεσεις.Ειναι θεμα αναγκων.
στο εξωτερικο χωρο ενας φακος ακομα και edc πρεπει να εχει 3000-4000 λουξ , αλλιως μετα τα 5,6 μετρα χανοντε τα λουμενς ακομα και 400 και ενας φακος με 200 OTF και throw kalo θα το ισοπεδωσειA... εγω ειμαι fun του flood..!!!!:music-smiley-005:
σεβαστη η αποψη σουΝα σου πω: Πιστευω ο ο Γιωργος εχει δικιο οταν λεει οτι του εχουν δωσει(yezl z1χ) πολυ ρευμα.Και τον εμπιστευομαι οταν λεει οτι ειναι λιγο επικινδυνο αυτο και εμενα αυτη ειναι η αποψη μου.Αν εδιναν 1,4- max 2Α και δεν ειχα την δυσαρεστη εμειρια με τον Υ6 θα το ειχα παρει και εγω.σαν κατασκευη μου αρεσει
δηλαδη καλα να ειναι να βρουμε φακο με "χρυση μεση" - αυτο εννοω
το φακο μπορεις να το δουλευεις και σε χαμηλοτερα levels χωρις προβλημα. και το υψιλο μονο για μερικα λεπτα οπως εσυ ειπεςΝα σου πω: Πιστευω ο ο Γιωργος εχει δικιο οταν λεει οτι του εχουν δωσει(yezl z1χ) πολυ ρευμα.Και τον εμπιστευομαι οταν λεει οτι ειναι λιγο επικινδυνο αυτο και εμενα αυτη ειναι η αποψη μου.Αν εδιναν 1,4- max 2Α και δεν ειχα την δυσαρεστη εμειρια με τον Υ6 θα το ειχα παρει και εγω.σαν κατασκευη μου αρεσει
το συζηταμε , γιατι και εγω θελω ενα μικρο σχετικα φακο με xm-l αλλα να εχει 2-2,5Α στο λεντ και κλιπ!!!!!
και το προβληματικο φακο μπορεις να πετιχεις και απο μια καλη εταιρια. π.χ. ο εργοτελης παρελαβε τον Armitec xalasmeno
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.