Φόρουμ για φακούς!!

το κατaλαβα για τι δουλεια τον θες. Αυτα τα μοντελα ειναι σχετικα απλα και οικονομικα. Ασε που με μια ΑΑ θα εχεις το φως που ειχες με τον παλιο. (με ΤΙΠΟΤΑ 240 λουμενς)

για Ελληνικα μαγαζια δεν ξερω...μιλα καλυτερα με το teomav απο το φορουμ
http://www.teomav.gr
θυμισου να του ζητησεις "επιχειρησιακο διακοπτη"

Εναλλακτικα βρες καποιον φιλο με καρτα να σου κανει την εξυπηρετηση

σε ευχαριστω για την συμβουλη ειδα πολλα ενδιαφεροντα στην σελιδα του teomav,θα κοιταξω μηπως παω για την 2η προταση σου (18650)καθοτι οι τιμες ειναι προσιτες κ οι φακοι δεν συγκρινοντε απο θεμα αποδοσης.

Παιρνει και 1χ18650. Μπορεις να τον βρεις 10$ κάτω. Σορυ δεν προσεξα ότι κοιτάς για πιο χαμηλό budget

Απάντηση: Re: Φόρουμ για φακούς!!

Παιρνει και 1χ18650. Μπορεις να τον βρεις 10$ κάτω. Σορυ δεν προσεξα ότι κοιτάς για πιο χαμηλό budget
ολα καλα φιλε σε ευχαριστω ουτως η' αλλως που μπηκες στον κοπο να απαντησεις.και επειδη δε μπορω ουτε να το βλεπω εκ παραδρομης πριν εγραψα
''ειναι πολυ ακριβως'' αντι ''ειναι πολυ ακριβος''.Μαλλον παω για ultrafire με 1x panasonic18650 3400mah.

η δικια μου προταση ειναι για τον ultrafire 504 ή 2100 "φτιαγμενο" με πλακετα μια σκαλας και forward switch απο τον τεο

Απάντηση: Re: Φόρουμ για φακούς!!

η δικια μου προταση ειναι για τον ultrafire 504 ή 2100 "φτιαγμενο" με πλακετα μια σκαλας και forward switch απο τον τεο
o 504 μου φαινεται πιο καλος,αλλα δεν καταλαβαινω γιατι μια σκαλα μονο,δλδ αν εισαι μεσα σε ενα σπιτι η' ενα αμαξι κ ψαχνεις το μπαγκαζ η' το ντουλαπακι χρειαζεσαι 900lumens?θα στραβωνεσαι κ εσυ ο ιδιος που ψαχνεις. επισης ποια η γνωμη σας για το τερατακι των 1200lumens τον ultrafire c8 του τεο?ακομη,θα μπορει να μπει σε μια θηκη στη ζωνη?
υγ.τι εστι p60 drop in?

Last edited:
λοιπον μιλησα με τον τεο κ παρηγγειλα τον ultrafire c8 l2 1200lumens,συμφωνα κ με τον τεο αυτος ηταν η καλυτερη επιλογη για εμενα, γιατι ο 504 αν κ p60 drop in δε μου κανει, λογο της μικροτερης απαγωγης θερμοτητας κ του οτι εγω τον προοριζω για μεγαλη χρηση. ελπιζω σε καμμια βδομαδα να τον εχω.

μονο που μεγαλωνει σε μεγεθος....
ειπα για μια σκαλα γιατι σε συμπερανα οτι εισαι σε καποιο σωμα ασφαλειας.
Αρα θεωρησα οτι η επιχειιρησιακη (στιγμιαια) χρηση ειναι θεμα προτεραιοτητας.

Οι ακριβοτεροι φακοι σου δινουν την δυνατοτητα να ρυθμιζεις ενταση και λειτουργιες με αλλο τροπο και οχι απο τον διακοπτη. Εστι τον εχει μονο για αναψε σβησε. Αλλα αν ειναι να κερδισεις κατι απο την τιμη θα πρεπει να χασεις απο καπου αλλου

ειμαι σε σωμα ασφαλειας αλλα επειδη οι ελεγχοι γινοντε ΚΑΙ σε αυτοκινητα με φανταζεσαι με 1200lumens k 40.000lux να ψαχνω αμαξι?δε θα βλεπω τιποτα απο το πολυ φως.το διευκρινησα σε προηγουμενο μνμ κ επειδη το συζητησα με τον τεο μου ειπε οτι αλλαζοντας την πλακετα σε 1η'3 σκαλες θα μειωθουν τα ampere αρα κ η αποδοση περιπου 200-300lumens(ολα αυτα μου τα ειπε ο τεο δε τα λεω εγω)

Re: Απάντηση: Φόρουμ για φακούς!!

Li-ion ειναι οι μπαταριες που αγορασε ο xmoran.
Για την ακριβεια εχω διαβασει οτι ειναι οι γνωστες li-ion 3.6 βολτ ΑΛΛΑ εχουν διοδο (οπως σωστα λες) για να ριχνει το βολταζ. Kαι για να φορτιζουν με τους γνωστους φορτιστες.

Θα ηταν ενδιαφερον να μας πει ο Χmoran ποσα βολτ μετραει η μπαταρια αμεσως μετα την φορτιση. Φανταζομαι γυρω στα 3 και κατι. Αρα κανουν για συσκευες που φορανε 3βολτες.

Λοιπόν τις https://www.fasttech.com/product/1157500 τις μέτρησα αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της φόρτισης τους στον i4 και έδειξαν 3.52V η μία και 3.50V η άλλη

Re: Απάντηση: Φόρουμ για φακούς!!

Λοιπόν τις https://www.fasttech.com/product/1157500 τις μέτρησα αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της φόρτισης τους στον i4 και έδειξαν 3.52V η μία και 3.50V η άλλη

Ε, 15-20% παραπανω δεν ειναι και λιγο, αλλα μαλλον στα ορια.

Οπως οι επαναφορτιζομενες λιθιου που χρησιμοποιουμε, με ονομαστικη τιμη 3.6v-3.7v και βγαινουν στα 4.2v απο τον φορτιστη.

εμενα με απασχολει πως θα συμπεριφερθουν σε εναν φακο σαν του Μηνα....

Πάντως και στον Maxlite ALC-2012L αλλά ιδίως στον Olight S10 Batton - που είναι ο φακός που χρησιμοποιώ αρκετά και κάθε μέρα και που οι προδιαγραφές του λένε για μπαταρία 3.0V- δεν μου έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα...

μαλιστα..ποση διαφορα ειδες στη φωτεινοτητα στον Maxlite απο μπαταρια σε μπαταρια?

μαλιστα..ποση διαφορα ειδες στη φωτεινοτητα στον Maxlite απο μπαταρια σε μπαταρια?

Δεν θυμάμαι να είχα τσεκάρει διαφορά, θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία και θα σου πω.
Αλλά βασικά ήθελα να τους δουλεύω με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες για θέμα κόστους χρήσης...