flashlight
Senior Member
- 4 April 2013
- 636
Όχι σε φακό για ποδήλατο. Με έχει μπερδέψει αυτό το burst mode δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνεισε 4sevens ειναι?
Το burst mode , είναι όταν ο φακός έχει ξεχωριστό κουμπί με τηλεχειρισμό (καλώδιο) για να σου δίνει για όσο το πατας (το κουμπί) μεγάλη φωτεινότητα. Κάτι σαν το σινιάλο του αυτοκινήτου. Ο bc30 που έχω, διαθέτει τέτοια λειτουργεία. Αυτός που κοιτάς, όχι.
Τελικα μου εστειλαν απαντηση (σημερα το πρωι) και αντι για επιστροφη χρηματων, αποστολη παραγγελιας, χαχα οτι να'ναι..Εχω βρει μερικα θεματα για το site cnqualitygoods.com και το θεωρουσα αξιοπιστο..
Ετσι και'γω προχωρησα στην αγορα ενος φακου με Extension που δεν εβρισκα καπου αλλου.
Η πληρωμη εγινε μεσω paypal στις 29/01 και μετα απο δυο μερες η σελιδα τους γραφει μονο αυτο "In the shop stocktaking, please come again later...
Website is under upgration & maintainess! Any question please email to [email protected]"
Επειδη δεν ηξερα για ποσο θα κρατησει η απογραφη ειπα να τους στειλω mail στις 06/02 για επιστροφη χρηματων. Στην απαντηση τους στις 08/02 ειπαν οτι "We are on holiday now. We will refund your money back on 15th"
Ακομη ουτε φωνη, ουτε ακροαση.. Ελεος δηλαδη, που πηγα και εμπλεξα..
Αγορα των 20 ηταν αλλα το θεμα ειναι οτι σπαζομαι με κατι τετοια μαγαζακια..
σου εχει φυγει ενα λινκ, το 2ο επαναλαμβανεται στο 3,
να ξεριες οτι αυτα τα λαμπακια εχουν κοφτη. επειδη δεν υπαρχει διεξοδος της θερμοτητας των ηλεκτρονικων τους κοβουν σε μερικα λεπτα και τα 140 λουμεν πεφτουν χαμηλα..πχ στα εβδομηντα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.